Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 5:49 pm

Naravno da je ruzno vidjeti da neko tjera igraca nekim vrijedjanjem, protiv Zrinjskog, cini mi se, jedan momak je cijelu utakmicu psovao mater Bekricu. Bas je bilo ruzno to slusati, fino se napunio stadion, lijepa atmosfera, a lik konstantno psuje mater covjeku. Ja cu uvijek prvi napisati sta mi se ne svidja i nekog kritikovati, ali mislim da Bekric nije zasluzio nista ruzno da mu se kaze. Forsirao je mnogo, gubio lopte, grijesio, ali sve je to bilo u toj velikoj zelji da se pokaze i opravda svoju ulogu. Mislim da je to greska trenera, vidjelo se da ne ide i da bi trebao malo odmoriti, ali eto svi smo ocekivali da ce proraditi pa se donekle moze i shvatiti. Moze Bekric jos mnogo ponuditi u dobrom sistemu, ima covjek slifa da rijesi utakmicu, ne plasi se preuzeti odgovornost, ali mu trener mora malo objasniti da to ne znaci da on mora uzeti loptu i solirati dok ne umori i sebe i raju na stadionu.

Sto se Dade tice njegova najbolja utakmica je bila protiv Celika, mislim da je 4-0 bilo. Nevjerovatno kako je odigrao tu utakmicu i da moze u onakvom ritmu cesce igrati ja se ne bih plasio za tu poziciju, ali evidentno je da on ima neki drugi problem. Sada ima tu trenera koji zna s mladim igracima i nadam se da ce pronaci neki lijek za Dadine bubice. Najgore je sto on moze, stvarno ima kreativnost i pamet, stvari koje ne mozes nauciti. Dadu treba prihvatiti onakvim kakav jeste(neki kazu curica) ali to je on, zato rijetko koji igrac u ligi ima sut kao ta "curica" ili zadnji pas. Neka se on posveti tome i neka to odradi na terenu, a oni koji nemaju njegovu viziju mogu biti "muskarcine."

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 5:51 pm

cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja sam čuo ima ovaj neki marsijal krilni napadač, ali puno para traži...
Prijetili mu porodici, a otvorio i neki kafic u svom gradu pa se ne smije igrat..
a i menadžer mu husarić pa će ga prije u sarajevo ili slobodu...
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pet jun 10, 2016 5:52 pm

Model1964 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Sigurno bi Bekric bio najvece pojacanje ako udje u pravu formu. Iako ima on vec godina i ne treba ocekivati od njega da opet bude kao prije pet ili sest godina, ali iskustvom itekako moze pomoci. Mislim da je i po njega lose bilo forsiranje, nekako je izgorio u zelji da se dokaze i da opravda svoju ulogu na terenu. Nametnut mu je veliki pritisak i nije se bas najbolje nosio s tim. Realno nije mnogo pokazao, to uopste nije neki atak na Bekrica, samo cinjenica. On mora mnogo bolje i siguran sam da i sam to zna.
Slažem se. Samo mi je malo krivo, jer kada se kritičari navale na kosti nekome - ne popuštaju. Bekrić će aBd u narednoj sezoni biti još bolji, bez obzira na godine i lošu formu iz ovog dijela sezone.

Dado je npr. bio sasvim solidan, ali ga neki i dalje napadaju.
Dado je bio Pele u odnosu na Bekrića
Ma Bekriću je falilo i malo sreće. Npr. pogodio je par puta stativu i prečku (ista stvar sa Lendrićem), a da je ona stativa protiv Čelika ušla, ko zna ŠBBKBB :r
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 5:52 pm

I ja čuo za nekog mešćini štopera Varanea, ne znam kakve su nam šanse na papiru da ga dovedemo, kaže igra samo u ekipama sa 10+ trofeja.Šalji :violina: na pregovore. :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 5:55 pm

Hajde ipe bog te nagradio, nestat ce nam aparata

fk1921

pet jun 10, 2016 5:57 pm

LARS1921 je napisao/la:Hajde ipe bog te nagradio, nestat ce nam aparata
nabavi nam larse, trebat ce nam izgleda do sutra da izdrzimo nekako..
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 5:58 pm

fk1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Hajde ipe bog te nagradio, nestat ce nam aparata
nabavi nam larse, trebat ce nam izgleda do sutra da izdrzimo nekako..
Nea majke mi sutra, od sinoć čekam, ako ne bude večeras ništa idem ja sam dovest štopera :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=bUDLJdk2MZg[/video]

Jaozinho22

pet jun 10, 2016 6:04 pm

Plava Porodica je napisao/la:I ja čuo za nekog mešćini štopera Varanea, ne znam kakve su nam šanse na papiru da ga dovedemo, kaže igra samo u ekipama sa 10+ trofeja.Šalji :violina: na pregovore. :cigara:
Sklon povredama jarane.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fk1921

pet jun 10, 2016 6:05 pm

04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

pet jun 10, 2016 6:07 pm

Na njegovoj poziciji imamo dva igrača, tako da bi on bio višak samo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:09 pm

Pozicija lijevog beka je puna.Jedino ako Kramarić ide.Mada je on previše kvalitetan da bi ga se iko ko imalo prati fudbal tek tako olako riješio.Tako da je Burek nerealan u ovom trenutku.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

FKZ1921
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:10 pm

Koji smo mi uhljupi...nako općenito.
Postade nam vukojebina koja se zove Kupres destinacija za pripreme, pored olimpijskih planina. I samo zbog jednog terena na kojem se iole može igrati lopte. Pa nevjerovatno je to da ne može država (kanton,općine Hadzici i Trnovo),firma Zoi 84, klubovi iz Sarajeva,...neko,bilo ko...naći načina i intetesa da osposobi jedan teren za igranje.
Pa to je par desetina hiljada km,poravnati teren da ljudi ne izvrću zglobove,ograditi,postaviti golove i mreže...

fk1921

pet jun 10, 2016 6:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:Koji smo mi uhljupi...nako općenito.
Postade nam vukojebina koja se zove Kupres destinacija za pripreme, pored olimpijskih planina. I samo zbog jednog terena na kojem se iole može igrati lopte. Pa nevjerovatno je to da ne može država (kanton,općine Hadzici i Trnovo),firma Zoi 84, klubovi iz Sarajeva,...neko,bilo ko...naći načina i intetesa da osposobi jedan teren za igranje.
Pa to je par desetina hiljada km,poravnati teren da ljudi ne izvrću zglobove,ograditi,postaviti golove i mreže...
Ima teren na Bjelasnici :)
04.03.2015

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:11 pm

Nego do nedjelje najkasnije potpisujemo jednog defanzivnog veznog..pratite zvaničnu :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

pet jun 10, 2016 6:12 pm

Eno fukare govore da je Ermin Zec njihov igrac :rofl:
04.03.2015

Whisperer

pet jun 10, 2016 6:13 pm

fk1921 je napisao/la:Eno fukare govore da je Ermin Zec njihov igrac :rofl:
Kao i Burek :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:14 pm

ništa kupresu ne fali, a nema ni viška sadržaja kojeg ima na nekim drugim destinacijama :ganja:
gradi željo boli te *****

fk1921

pet jun 10, 2016 6:15 pm

Don Juan je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Eno fukare govore da je Ermin Zec njihov igrac :rofl:
Kao i Burek :mrgreen:
Oni su mrtvi ozbiljni, moguce da ce im doci, kako god svaka im cast :D
04.03.2015

Elegant
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:16 pm

Valjda uskoro objave ko su clanovi strucnog staba, nadam se nekom dobrom kondicionom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:18 pm

Ocel neko da pogine?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava