Naravno da je ruzno vidjeti da neko tjera igraca nekim vrijedjanjem, protiv Zrinjskog, cini mi se, jedan momak je cijelu utakmicu psovao mater Bekricu. Bas je bilo ruzno to slusati, fino se napunio stadion, lijepa atmosfera, a lik konstantno psuje mater covjeku. Ja cu uvijek prvi napisati sta mi se ne svidja i nekog kritikovati, ali mislim da Bekric nije zasluzio nista ruzno da mu se kaze. Forsirao je mnogo, gubio lopte, grijesio, ali sve je to bilo u toj velikoj zelji da se pokaze i opravda svoju ulogu. Mislim da je to greska trenera, vidjelo se da ne ide i da bi trebao malo odmoriti, ali eto svi smo ocekivali da ce proraditi pa se donekle moze i shvatiti. Moze Bekric jos mnogo ponuditi u dobrom sistemu, ima covjek slifa da rijesi utakmicu, ne plasi se preuzeti odgovornost, ali mu trener mora malo objasniti da to ne znaci da on mora uzeti loptu i solirati dok ne umori i sebe i raju na stadionu.
Sto se Dade tice njegova najbolja utakmica je bila protiv Celika, mislim da je 4-0 bilo. Nevjerovatno kako je odigrao tu utakmicu i da moze u onakvom ritmu cesce igrati ja se ne bih plasio za tu poziciju, ali evidentno je da on ima neki drugi problem. Sada ima tu trenera koji zna s mladim igracima i nadam se da ce pronaci neki lijek za Dadine bubice. Najgore je sto on moze, stvarno ima kreativnost i pamet, stvari koje ne mozes nauciti. Dadu treba prihvatiti onakvim kakav jeste(neki kazu curica) ali to je on, zato rijetko koji igrac u ligi ima sut kao ta "curica" ili zadnji pas. Neka se on posveti tome i neka to odradi na terenu, a oni koji nemaju njegovu viziju mogu biti "muskarcine."