Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

black64
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 06, 2017 10:59 pm

https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... ici/277095
au kako mocno izgleda sa led reklamom

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:04 pm

Odlično :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:05 pm

Hoćel sutra otvorit fanshop? Trebala bi biti nova ponuda?
Željezničar ante portas !

Pompey
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:06 pm

black64 je napisao/la:
Jasta ba, ko da smo negdje :D
Lijepa zaista Grbavica, ponos...
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

black64
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:20 pm

Pompey je napisao/la:
pet okt 06, 2017 11:06 pm
black64 je napisao/la:
Jasta ba, ko da smo negdje :D
Lijepa zaista Grbavica, ponos...
Ima ljepsih stadiona ima i onih modernijih al da se jedan stadion voli ko sto se Grbavica voli e to sigurno nigdje nema.

MrkiMedo
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:28 pm

Meni srce puca od srece. Mogu misliti kako storm place

ponosannavas
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:33 pm

Citam i ne vjerujem. Toliko smo zeljeli taj stadion, trenutno nikad ljepsi, a kod nas raja raspravlja kako je trebao jug ko sjever, pa se pita dokle smo vise sa posl prostorima i kritikuju sto je to stalo, pa kazu **** zapad kad nismo ostalo zavrsili itd itd. Ljudi planiraju, znavi plan. Moras krenuti sad sa planom da bi za tri godine napravio, a do tada ovo pravis. Onda vidim na fejsu komentare kao **** stadion dajte pojacanja.
To je nas dom **** li vas otac glupi. Zeljo je pokret. Zeljo okuplja ljude i bastini vrijednosti. Ljudske. Mene kao navijaca vise boli neko sranje koje nije u skladu sa tim nwgo poraz vjerujte mi. Npr ono postrojavanje igraca me vise zabolilo nego poraz, ali eto mozda ja ne razumijem sta je Zeljo. Mada ne vjerujem da je tako. Zeljo ako bude u kantobalnoj i sa sto mojih drugova ja cu ga gledati. To je tako i prestanite preseravati vise sa tim glupostima. Uzivajte malo mater mu *****

storm_raider
Kontakt:

pet okt 06, 2017 11:38 pm

Eto Ognjen Valjic dobio suspenziju do kraja polusezone.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

sub okt 07, 2017 12:32 am

storm_raider je napisao/la:
Vise od 90% sudija treba zamijeniti, neki su totalno promasili profesije, neki su klasicni placenici koji su upali u hiljadu talova, neki ni pravila ne znaju, ima ih par sto znaju suditi ali samo kad to zele ili kad ne uzmu mito, ma potrebno je tu sve promijeniti, od sudija do njihovih nadredjenih..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

black64
Kontakt:

sub okt 07, 2017 12:50 am

ponosannavas je napisao/la:
pet okt 06, 2017 11:33 pm
Citam i ne vjerujem. Toliko smo zeljeli taj stadion, trenutno nikad ljepsi, a kod nas raja raspravlja kako je trebao jug ko sjever, pa se pita dokle smo vise sa posl prostorima i kritikuju sto je to stalo, pa kazu **** zapad kad nismo ostalo zavrsili itd itd. Ljudi planiraju, znavi plan. Moras krenuti sad sa planom da bi za tri godine napravio, a do tada ovo pravis. Onda vidim na fejsu komentare kao **** stadion dajte pojacanja.
To je nas dom **** li vas otac glupi. Zeljo je pokret. Zeljo okuplja ljude i bastini vrijednosti. Ljudske. Mene kao navijaca vise boli neko sranje koje nije u skladu sa tim nwgo poraz vjerujte mi. Npr ono postrojavanje igraca me vise zabolilo nego poraz, ali eto mozda ja ne razumijem sta je Zeljo. Mada ne vjerujem da je tako. Zeljo ako bude u kantobalnoj i sa sto mojih drugova ja cu ga gledati. To je tako i prestanite preseravati vise sa tim glupostima. Uzivajte malo mater mu *****
Trenutno je IN biti kriticar il je ovaj narod otisao u 100 ...Sve se svodi da se raja vise nezna radovati i da hoce sve odjednom.I dugovi da se vracaju i stadion da se pravi i igrace i omladinski pogon a Bogami i rezultat.To bi ti bilo isto ko da trazis od djeteta da ide na fakultet,da ima sve desetke,da radi i jos kucu da pravi.Ako podbaci ili ti ne ispunjava sve ono sto si ti njemu odredio ne valja.E pa ne moze i jare i pare.Klub mora da se samo finansira.Jedini nacin je da nam Grbavica donosi extra profit.Ako budemo samo od karata i evrope to ti ga dodje po 5 milja za igraca i koje pretkolo i kapak.Nastavljamo da tavorimo u mjestu i da samo gledamo kako iole dobar igrac jedva ceka da se uhvati noge u neki klub u evropi sto dalje od bosanskih livada.Povecanjem budzeta a to ce se sigurno desiti sa onim sto donosi ulaganje u stadion problem financija ce biti poprilicno siguran i znatno veci.E tada mozes se nadati i boljim igracima i boljim igrama a i rezultat tada nece izostati.Sva ad hoc rijesenja i improvizacije su moguce al na duze staze nisu dobre.

bianco blu
Kontakt:

sub okt 07, 2017 1:24 am

šta je to uradio?

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 07, 2017 5:08 am

bianco blu je napisao/la:
šta je to uradio?
Cuj sta je uradio.
Naguzio nas za gol iz ofsajda u Tuzli, nije nam sviro dvadeset faulova što je slobodi sviro, uz onaj nedosuđeni i krajnje sumnjivi penal nad Sinanom.
A što je tako radio? Zbog nas je i dobio suspenziju u Mostaru, pa je sad sve kontra nas sviro.
I opet je dobio suspenziju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:46 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub okt 07, 2017 5:08 am
bianco blu je napisao/la:
šta je to uradio?
Cuj sta je uradio.
Naguzio nas za gol iz ofsajda u Tuzli, nije nam sviro dvadeset faulova što je slobodi sviro, uz onaj nedosuđeni i krajnje sumnjivi penal nad Sinanom.
A što je tako radio? Zbog nas je i dobio suspenziju u Mostaru, pa je sad sve kontra nas sviro.
I opet je dobio suspenziju.
Treba biti fer i reci da ni slobodi nije svirao penal i da je sinisa ja mislim granicio izmedju zutog i crvenog kartona.
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:22 am

ma treba bit fer pa reć, al to je sve došlo nakon što je nas osakatio
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:30 am

Krajem novembra prošle godine je počela priča kako nam je cilj da poslije izgradnje istočne tribine, steknemo kategoriju 3. i da preselimo reprezentaciju na Grbavicu.
Nešto više od 10.mjeseci poslije, stadion nam ispunjava kategoriju 3. i reprezentacija igra na Grbavici. Pred milionima ljudi širom zemaljske kugle.
Najvažniji meč kvalifikacija, i to baš na Grbavici. Na tom istom stadionu, danas najveće zvijezde reprezentacije, su napravile prve seniorske korake.

"Reprezentacija u hramu fudbala, e to nam se baš dopada, ako ste svjesni čiji teren gazite, onda za put prema Rusiji, sigurna je pobjeda".
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:44 am

Sabanadzovic Refik na N1 uzivo

storm_raider
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:49 am

Ako Mesa veceras ne uspije, vjerovatno dobija otkaz. Amar Osim ce biti toplo preporucen da bude novi selektor. Pozdravljam potez.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:56 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub okt 07, 2017 9:30 am
Krajem novembra prošle godine je počela priča kako nam je cilj da poslije izgradnje istočne tribine, steknemo kategoriju 3. i da preselimo reprezentaciju na Grbavicu.
Nešto više od 10.mjeseci poslije, stadion nam ispunjava kategoriju 3. i reprezentacija igra na Grbavici. Pred milionima ljudi širom zemaljske kugle.
Najvažniji meč kvalifikacija, i to baš na Grbavici. Na tom istom stadionu, danas najveće zvijezde reprezentacije, su napravile prve seniorske korake.

"Reprezentacija u hramu fudbala, e to nam se baš dopada, ako ste svjesni čiji teren gazite, onda za put prema Rusiji, sigurna je pobjeda".
Pa vidite u upravi imamo ljude koji se bave ozbiljnim poslovima.Oni znaju šta su ciljevi, kratkoročni, na srednji rok, dugoročni Oni znaju kako graditi poslovne strategije, oni znaju kako doći do uspjeha. Oni znaju za razliku od nas šta je sistem kako se uspostavlja, i na kraju znaju da uspjeh ne dolazi preko noći. Treba vremena. Na žalost previše su osluškivali šta navijači hoće, žele, traže, zahtjevaju. Pali su pod uticaj te titule i instant uspjeha, a oni ne znaju tako raditi...i zbog toga se toliko griješilo u organizaciji i sastavljanju ekipe, i zbog toga titula nema. Na to se doda i sportsko neiskustvo, i dođeš do statusa koji trenutno imamo.
Spominje se opozicija, mahalaši, ljudi koji ih žele srušiti. Ima ih naravno, tu su okolo na hinjaka traže svaku priliku da ih napadnu. Međutim nemaju kapacitiet, znanje, a ne znaju niti pare namaći. Onog momenta kada se pojavi neko ozbiljan i počne ih kritikovati, argumentima, kvalitetnijom organizacijom, zaokruženim zdravim i jačim finansijskim budgetima, generalnim sponzorima, ja ću biti sretan. To će biti momenat (ako dođe) da Željo pravi dodatni iskorak, jača u svim segmentima, i ima još sretnije i zadovoljnije navijače i simpatizere nego su to sada.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Pompey
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:18 am

sub okt 07, 2017 9:49 am
Ako Mesa veceras ne uspije, vjerovatno dobija otkaz. Amar Osim ce biti toplo preporucen da bude novi selektor. Pozdravljam potez.
Amar je trebao dobiti taj posao jos tada, kad su izabrali Mesu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:51 am

Ja iskreno ne vjerujem u to da on može biti selektor A vrste. Niti ima iskustv niti kvaliteta za tako nešto, ali ko zna....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava