Otiđite na grbavicu pa pogledajte kakvi smo mi s ovim.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 2:24 pmHalalite, ali..
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dulje ... ook+status
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otiđite na grbavicu pa pogledajte kakvi smo mi s ovim.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 2:24 pmHalalite, ali..
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dulje ... ook+status
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cekaj, mi (hajd svi klubovi) zelimo da prodajemo igrace za milionske cifre.. kampove, evropske grupne faze, kukamo kada ode neki polu-talenat za 100k eura/maraka, ali nam yebene ves masine dodju kao premija. Eh yebajiga.. haha
To sto se oni kurce i realnost su 2 krajnosti
Ma fino je mastati i praviti planove, daj da mi prvo sredimo krov na Istoku i citav Jug pa onda da smisljamo kakav cemo Zapad praviti.Dominic je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 3:42 pmSiljak malo pretjeruje s planovima za Zapad iako to fino zvuci.
Dajte majka mu stara da sredimo krov za Istok i poslovne prostore. Koliko pricaju za to bi mogli od Nove godine imati lovu kad sve legne na racun od Evrope.
Treba cuvati Istok i prostorije ispod a to mozes jedino s krovom. Hajmo Siljak po redu srediti. Fino je zatalasati pricu o Jugu a za Istok nemamo ni da malterisemo prostorije ispod tribina. Hajmo malo realnosti jebiga.
Zanimljivo da se u ovom predlozenom planu za Jug jos uvijek vidi Istok bez krova!? Meni je to nevjerovatno ljudi da preskacemo tribine.teatrale36 je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 4:11 pmMa fino je mastati i praviti planove, daj da mi prvo sredimo krov na Istoku i citav Jug pa onda da smisljamo kakav cemo Zapad praviti.Dominic je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 3:42 pmSiljak malo pretjeruje s planovima za Zapad iako to fino zvuci.
Dajte majka mu stara da sredimo krov za Istok i poslovne prostore. Koliko pricaju za to bi mogli od Nove godine imati lovu kad sve legne na racun od Evrope.
Treba cuvati Istok i prostorije ispod a to mozes jedino s krovom. Hajmo Siljak po redu srediti. Fino je zatalasati pricu o Jugu a za Istok nemamo ni da malterisemo prostorije ispod tribina. Hajmo malo realnosti jebiga.
Liga nam je u 5 najgorih liga europe, drzava nije daleko od toga. Niko nije ni rekao da je ovo premija, ali eto fin i simbolican poklon koji je pokazao da misli i na ekonome bivseg kluba, cemu ismijavanje. Da je poklonio 2 lopte za OP i to je nesto za naše uvjete, ne treba se zavaravati.
Prije utakmice na jugu stoje momci sa kutijama I skupljaju pare ...mozes I licno kontaktitati neke od "vodja" pa im datibkoliko mozes...e sad da odma u startu sasijecem price uzimaju sebi bla bla bla ...Davao sam vise puta, uvijek sam dobio nesto zauzvrat, nije bilo djaba davanje...