Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 1:41 pm

irfo je napisao/la:Jel danas se ocekuje ta objava za stopera?
Ma jok, dolazi subic kako si i najavio
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

irfo

pet jun 10, 2016 1:42 pm

fk1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Jel danas se ocekuje ta objava za stopera?
Ma jok, dolazi subic kako si i najavio
nisam najavio, nego sam prenio sta sam cuo ;)

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:43 pm

ne koškajte se :ganja:
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:45 pm

Subić ima dobar potencijal da postane novi Saša Kajkut :ganja:

fk1921

pet jun 10, 2016 1:51 pm

Kad na kraju dodje Edson sto ga kone najavljuju :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

irfo

pet jun 10, 2016 1:53 pm

"Imam važeći ugovor sa Partizanom na još tri godine i od beogradskog kluba zavisi moja buduća karijera. Istina je da nisam počeo da pregovaram sa Željom, niti sam razgovarao sa sarajevskim, niti bilo kojim drugim klubom. Moguće je da je neki tim kontaktirao mog menadžera, ali stvarno nemam nikakvih saznanja o tome", rekao je Subić za Mondo.rs te dodao:

"Ponašaću se u skladu s interesima Partizana, ali ako čelnici kluba odluče da odem, moj priorirtet je transfer u inostranstvo. Ipak, lagao bih kad bih rekao da mi ne prija navodno interesovanje Željezničara jer je riječ o velikom klubu."

Kapiten
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:56 pm

@mirso ga je najavio, ne uvaljujte Irfu :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

exbabilon
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:56 pm

irfo je napisao/la:
"Imam važeći ugovor sa Partizanom na još tri godine i od beogradskog kluba zavisi moja buduća karijera. Istina je da nisam počeo da pregovaram sa Željom, niti sam razgovarao sa sarajevskim, niti bilo kojim drugim klubom. Moguće je da je neki tim kontaktirao mog menadžera, ali stvarno nemam nikakvih saznanja o tome", rekao je Subić za Mondo.rs te dodao:

"Ponašaću se u skladu s interesima Partizana, ali ako čelnici kluba odluče da odem, moj priorirtet je transfer u inostranstvo. Ipak, lagao bih kad bih rekao da mi ne prija navodno interesovanje Željezničara jer je riječ o velikom klubu."
Ma potpisat odmah, poslat Partizanu Kramarica, Stanica i Hodzurdu da im lopte skupljaju...

cala
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:58 pm

Dajte ba ljudi, Hodza je na par utakmica u prvoj polusezoni izgledaj kao solidan stoper protiv par slabijih. To mu je bio maksimum. Vidjeli smo kako izgleda protiv ozbiljnijih ekipa. U Tuzli gradi loptu i igrac ga hladno zaobisao, uzeo loptu i stvorio priliku iz nicega. On nije za Zelje ni u jednoj kombinaciji.

mirzza
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:59 pm

Doci na pocetak priprema u velikom broju i na prijateljskoj protiv Olimpica, Olimpika ili kako vec napraviti lom. Upravo uz tebe smo. Idemo pravim plavim putem. :zeljeznicar1:

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:01 pm

Veteran je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:ja ne znam što vi svi otpisujete Hodžurdu. Ja ne znam nijednu tekmu da je bio loš. Lošiji je bio Bogičević. Odigrao par tekmi fenomenalno a par tekmi katastrofa. Hodža je svaku bio na nivou. MOže li jače tekme igrati to ne znamo, ali recimo protiv SLobode je on bolje djelovao nego Bogičević.
hodzurda je sam trazio papire
Hodžura hoće da igra, i meni je to OK što hoće da ide. Nije loš kao treća opcija, ali jbg....teško je naći kvalitetnog stopera za klupu. To može biti neki mladi tek izašao iz juniora, ili neki veteran koji nema velikih očekivanja u karijeri više...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
OK tražio je papire, ali samo zato jer je vidio da neće imati šanse da igra. Mulalić doveo BOgija i ovaj preselio na klupu, a nijednu tekmu nije loše odigrao. Ali baš nijednu. Ja se ne sjećam. I pored toga što je Bogi griješio opet je ovaj bio na klupi. I to od starta priprema.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:02 pm

Pogledaj protiv rudara. Krilo ga bacalo kako je htjelo

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:05 pm

LARS1921 je napisao/la:Pogledaj protiv rudara. Krilo ga bacalo kako je htjelo
ma svakom možeš naći da je negdje kiksao, ali da je odigrao lošu tekmu nije. Nije jednostavno kad ostaneš jedan na jedan sa nižim i bržim igračem. Ne može to ni Pique ispratiti

mirzza
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:06 pm

LARS1921 je napisao/la:Pogledaj protiv rudara. Krilo ga bacalo kako je htjelo
Njihovo lijevo krilo je trehalo atomskog prava kako je htjelo, nije ni cudo sto je par puta na brzinu uzeo Hodzu.

Kapiten
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:11 pm

Dobar je Hole igrac za ovu ligu nemojte zajebavat. Tih nekih kikseva mozete svakom igracu naci. Pa Aco im je go namjestio bukvalno na Grbavici...
Ali ne vrijedi ni raspravljati o njemu sada kada zeli da ide...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:14 pm

Ja ne znam gdje je onaj SIpović sada. Igrao je malo u Belgiji i RUmuniji. On je bio odličan u mladoj repki. Ima iskustva, naše dijete. Zadovoljava sve ovdje pobrojane kriterije.

vrbanjusa
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:17 pm

ponosannavas je napisao/la:Ja ne znam gdje je onaj SIpović sada. Igrao je malo u Belgiji i RUmuniji. On je bio odličan u mladoj repki. Ima iskustva, naše dijete. Zadovoljava sve ovdje pobrojane kriterije.
U Maroku

Samo bi nam bokovi bili ubitačni kad bi Subić došao...lijevo Husić i Subić, desno Memija/S. Stevanović i M.Stavanović...strava
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:21 pm

Mi mozemo i moramo bolje od toga da nam Hodza i Bogi budu 2. i 3. izbor na stoperu, nebitno u kojem redosljedu. Solidni stoperi za nase lige i nista vise. Gledati godine tu nije kljucno, obojica su poprilicno spori, a iako je mladji Hodzurda, ni njega ko ni Bogija nikad nikom ne mozemo prodati. Tako da mislim da je jedan od njih visak, pa koji god, a Aco iako nije imao bas sjajne zadnje utakmice, znamo koliko moze i on ce doci na svoje kad tad. Tu je i Kemo i krajnje je vrijeme da on pocne dobijati minute. Znaci top stoper, Aco, Kemo i jedan od ove dvojice, koji ce pristati da bude 4. izbor koji ulijece u slucaju nuzde. Hodza to nece, a za bolje od toga nije..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:24 pm

vrbanjusa je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:Ja ne znam gdje je onaj SIpović sada. Igrao je malo u Belgiji i RUmuniji. On je bio odličan u mladoj repki. Ima iskustva, naše dijete. Zadovoljava sve ovdje pobrojane kriterije.
U Maroku

Samo bi nam bokovi bili ubitačni kad bi Subić došao...lijevo Husić i Subić, desno Memija/S. Stevanović i M.Stavanović...strava
I to bas ga dobro ide u Maroku. Mislim da je u ekipi sezone i da je kandidat za najboljeg stranog igraca. Sad kolko je to realno i u toj ligi, ne znam.
Helem nejs, upravu si za bokove :palacgore:

sajo10
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:24 pm

Sve dok nama budu igraci tipa Hodzurde, Stanica, Bogicevica, Nede... bili "dobri" igraci, mi cemo biti na niskim granama. Eh sad, druga je stvar sto nisi u situaciji da dovedes sve top igrace jer nisi finansijski jak. S tim se moras pomoriti. :) Sve u svoje vrijeme... Ali pricati kako su ti igraci dobri i vrijedni da nose grb Zelje je cista nebuloza. Da ne spominjem kad neko pocne "pa on je navijac kluba veliki...", pa onda bi trebali potpisati ugovore i sa nama navijacama jer smo i mi veliki navijaci :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava