Ma jok, dolazi subic kako si i najavioirfo je napisao/la:Jel danas se ocekuje ta objava za stopera?
Ma jok, dolazi subic kako si i najavioirfo je napisao/la:Jel danas se ocekuje ta objava za stopera?
nisam najavio, nego sam prenio sta sam cuofk1921 je napisao/la:Ma jok, dolazi subic kako si i najavioirfo je napisao/la:Jel danas se ocekuje ta objava za stopera?
"Imam važeći ugovor sa Partizanom na još tri godine i od beogradskog kluba zavisi moja buduća karijera. Istina je da nisam počeo da pregovaram sa Željom, niti sam razgovarao sa sarajevskim, niti bilo kojim drugim klubom. Moguće je da je neki tim kontaktirao mog menadžera, ali stvarno nemam nikakvih saznanja o tome", rekao je Subić za Mondo.rs te dodao:
"Ponašaću se u skladu s interesima Partizana, ali ako čelnici kluba odluče da odem, moj priorirtet je transfer u inostranstvo. Ipak, lagao bih kad bih rekao da mi ne prija navodno interesovanje Željezničara jer je riječ o velikom klubu."
Ma potpisat odmah, poslat Partizanu Kramarica, Stanica i Hodzurdu da im lopte skupljaju...irfo je napisao/la:"Imam važeći ugovor sa Partizanom na još tri godine i od beogradskog kluba zavisi moja buduća karijera. Istina je da nisam počeo da pregovaram sa Željom, niti sam razgovarao sa sarajevskim, niti bilo kojim drugim klubom. Moguće je da je neki tim kontaktirao mog menadžera, ali stvarno nemam nikakvih saznanja o tome", rekao je Subić za Mondo.rs te dodao:
"Ponašaću se u skladu s interesima Partizana, ali ako čelnici kluba odluče da odem, moj priorirtet je transfer u inostranstvo. Ipak, lagao bih kad bih rekao da mi ne prija navodno interesovanje Željezničara jer je riječ o velikom klubu."
OK tražio je papire, ali samo zato jer je vidio da neće imati šanse da igra. Mulalić doveo BOgija i ovaj preselio na klupu, a nijednu tekmu nije loše odigrao. Ali baš nijednu. Ja se ne sjećam. I pored toga što je Bogi griješio opet je ovaj bio na klupi. I to od starta priprema.Veteran je napisao/la:Hodžura hoće da igra, i meni je to OK što hoće da ide. Nije loš kao treća opcija, ali jbg....teško je naći kvalitetnog stopera za klupu. To može biti neki mladi tek izašao iz juniora, ili neki veteran koji nema velikih očekivanja u karijeri više...1921.ba je napisao/la:hodzurda je sam trazio papireponosannavas je napisao/la:ja ne znam što vi svi otpisujete Hodžurdu. Ja ne znam nijednu tekmu da je bio loš. Lošiji je bio Bogičević. Odigrao par tekmi fenomenalno a par tekmi katastrofa. Hodža je svaku bio na nivou. MOže li jače tekme igrati to ne znamo, ali recimo protiv SLobode je on bolje djelovao nego Bogičević.
![]()
![]()
ma svakom možeš naći da je negdje kiksao, ali da je odigrao lošu tekmu nije. Nije jednostavno kad ostaneš jedan na jedan sa nižim i bržim igračem. Ne može to ni Pique ispratitiLARS1921 je napisao/la:Pogledaj protiv rudara. Krilo ga bacalo kako je htjelo
Njihovo lijevo krilo je trehalo atomskog prava kako je htjelo, nije ni cudo sto je par puta na brzinu uzeo Hodzu.LARS1921 je napisao/la:Pogledaj protiv rudara. Krilo ga bacalo kako je htjelo
U Marokuponosannavas je napisao/la:Ja ne znam gdje je onaj SIpović sada. Igrao je malo u Belgiji i RUmuniji. On je bio odličan u mladoj repki. Ima iskustva, naše dijete. Zadovoljava sve ovdje pobrojane kriterije.
I to bas ga dobro ide u Maroku. Mislim da je u ekipi sezone i da je kandidat za najboljeg stranog igraca. Sad kolko je to realno i u toj ligi, ne znam.vrbanjusa je napisao/la:U Marokuponosannavas je napisao/la:Ja ne znam gdje je onaj SIpović sada. Igrao je malo u Belgiji i RUmuniji. On je bio odličan u mladoj repki. Ima iskustva, naše dijete. Zadovoljava sve ovdje pobrojane kriterije.
Samo bi nam bokovi bili ubitačni kad bi Subić došao...lijevo Husić i Subić, desno Memija/S. Stevanović i M.Stavanović...strava