popravise mi ljudi vikend.

Ma dati im sve to sto imaju za jug, nismo gradjevinska firma a vidim ni pekara od danas hahaahhhahahahahahhhhahPlava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 5:59 pmZamjena svi naši za sve njihove plus im platimo još dvjesto tristo hiljada
Ma jok to, Kemo je bolji a nas je. Puno je i onih 30.000 sto im je nudjeno, sta ce Vukotic.
Ja bih u statut kluba ubacio da se zabrani povratak bivših igracaPlava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 6:22 pmVala i Tiago bi nam lego pravo..
Onaj iz prve polusezone prije povrede![]()
U taj statut ubaciti još hiljadu jednu tačku što se non stop spominju ovde, jedino tako sportske neznalice neće srljati dalje.Velahalve je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 6:28 pmJa bih u statut kluba ubacio da se zabrani povratak bivših igracaPlava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 6:22 pmVala i Tiago bi nam lego pravo..
Onaj iz prve polusezone prije povrede![]()
![]()
Pa to dovoljno govori i o njima i nama. Nisam pratio sta su pisali sinoc ali sigurno su festali ko nikad prije, ali eto danas im se vratilo. Lijepo je vala uvjek kada izgube ali kada pogledas u kojem smo mi stanju, zaboli me kita za i jednog kluba u ligi osim Zelje.. Iduce tri utakmice moraju biti 9 bodova ako zelimo da "sanjamo" o nekoj ko fol tituli.
Kemo ima materijala kao i saban ali treba im dozirati minutazu, a ne forsirati bez obzira na sve jer izgorice. Vukotic, Graovac i Osmankovic po meni fina odbrana, a u svakom slucaju puno jaca nego ova sada