Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 01, 2017 2:15 pm

Moglo se vişe i od onog što je uloženo da se nije promijenio kamion trenera, a igrači dovodili nerezonski.

MrRiccoli
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:18 pm

Niko nista ovoj upravi nije ostavio osim mora dugovanja i rugla od naseg stadiona od mjesta koje volimo cak i vise od svojih domova. Da ima losih stvari i mana ima jer to se vidi po sportskom segmentu, da su radili sve u najboljoj namjeri jesu. Preko glave je prica nece igraci ili slicno zasto igraci ne bi voljeli da su sinoc pobjedili, ja vjerujem da bi vise nego mi ali ne mogu ne znaju i svasta nesto. Kad su izlazili na drugo poluvrijeme igraci Zrinjskog kao vojnici svi za jednog jedan za sve, a nasi koda se medjusobno mrze nikakve sloge nicega i mislim da je to nasa boljka i ove i prosle sezone imamo finih imena i igraca, ali nemamo kolektiv nemamo mesjusobnu slogu i ljubav izmedju igraca. Mozda grijesim ali tako je izgledalo

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:21 pm

Meni samo kad naumpadne zapadna tribina kad je lim propao, pa onda kad su je ovi novi sredjivali onog smeća ispod nje. Pa o cemu mi pricamo.... :ne:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:22 pm

igla je napisao/la:
ned okt 01, 2017 2:10 pm
Realno, naši su griješili u sportskom segmentu i pare koje su uložene u taj segment nisu iskorištene na pravi način. Nije stvar da se malo ulagalo u sportski segment, već pogrešno.
Ako se već kritikuje, to je suština, a ne pravljenje tribine.
To je to!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

darkness
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:22 pm

Napisem svasta pa pobrisem,jer sam u jednu ruku ljut dok u drugu sav sretan
Sretan sam kad udzem na stadion i pogledam kako sija kako je sve to sad ljepse nego prije kako lijep je onaj istok, a u isto vrijeme i tuzan jer je poluprazan
A onda pogledam prvi jedanaest koji ce igrati i dodze mi odma muka, samo molim upravu cim im ugovor isteknu da ni jednom ne produze sem Zakaricu ako slucajno produze Stanicu,Zebi,Stevanovicu, Bogicevicu i ovim ostalim amaterima to ce nam biti jos jedan samar, i mogu im odma tri godisnje vratit, jer ne mogu vise da gledam stanica lijevo ,zebu kako se povlaci, bogicevica kako mu je svako kriv a on najgori, kako se Ramovic gusi lijevo

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:29 pm

------------Veca-------------
?-------Graovac-Vukotic--------?
---Šabanadžović-Redžić---
Zakarić--Ramović--? (Crnov možda)
------------ ? -------------

Klupa: Bobić, Osmanković, Hajdarević, Blagojević, Stanić, Zeba, Kajkut, Zec i još jedan bek.

To je nekih otprilike 20 igrača sa kojima možeš uzeti titulu glat..
Mladi, iz manjih sredina željni igre, sa voljom da naprave i korak više u karijeri i poslije Želje. Uz to sve, već poznata imena u okviru lige.
Redžić je čini mi se na zimu već slobodan, ili ljeto. Vukotić i Jašarević u startu dva rješenja.. Još i međusobno se poznaju.
Ostane ti da nađeš desnog beka i napadača koji je fizički jak. Koljić je odlična opcija iz naše lige.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:33 pm

Meni je ovo sto mnogi pisu iz kola u kolo konfuzno, da ne kazem kontradiktorno. Krivi igraci, nije trener, kriv trener, nisu igraci. Zavisno od momenta. Krivi ovi sto su dovodili trenera i igrace, nisu igraci krivi sto ne znaju i ne mogu. Ne ide tako jbg.

Postoji neka hijerarhija. I SD je postavljen od strane nekoga, isto kao i trener, a igraci ti ne banu na vrata "Evo mene, doso da igram", nego ih neko skautira i dovede. I taj neko je isto tako "skautiran" i doveden.

I na kraju ces uvijek doc na to da ti je najveci problem sto nemas nikakav sistem i sto se ne zna sta i zasto neko treba da radi. Dok to nema - lutanje. Pocetak i kraj svega.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Tryg
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:37 pm

Da se ne zaboravi da smo se mi sa najjacim sastavom provukli i protiv Metaljegea, valjda nas je to trebalo malo opomenuti. Ovi nisu nesto kao sto ih predstavljaju kod onih govana tamo na portalu, a i ovaj usljo baka od njih pravi Real. Nije bas puno potrebno da budes bolji od ovih nasih trenutno, kad se jos uvijek trazimo i po igri i po prvih 11. Mnogo kombinujemo, ali mnogo, a to se desava kad imamo skup skoro identicnih igraca po kvalitetu, zadnjih 10 godina si imao bar jednog igraca svaku sezonu koji je odskakao od ostalih, ovu sada nemas niti jednog, a prosu nas je Lendric vadio. Zakaric jeste najbolji ali nije to to, treba nam vodja, i kvalitetan igrac, mislili smo da ce to biti Zeba, grdno smo se svi zajebali.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:47 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned okt 01, 2017 2:06 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned okt 01, 2017 2:00 pm
Pa ko je kriv onda za ovakvo stanje
kakvo stanje? u odnosu na sta?
Stanje na tabeli, stanje sa pojacanjima tj. Ublehama?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:57 pm

i ovom delicu se naserem u stau i naguram nogama da vise stane zutokljunac jedan
Ko nas je kleo, nije dangubio.

bogi
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:58 pm

muštuluk.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:01 pm

Kako se ovdje slijepo vjeruje ovoj upravi pa jel moguce? Svaka im cast za jug i ovo ostalo oko stadiona ali za pojacanja i trener oni malo je rec' pojma nemaju.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

bogi je napisao/la:
muštuluk.
Jedini mustuluk moze biti da se Amar vratio

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:02 pm

bogi je napisao/la:
muštuluk.
?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

bogi
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:05 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned okt 01, 2017 3:02 pm
bogi je napisao/la:
muštuluk.
?
taraba neće da produži ugovor, žao mi više da mu se neko sjeti majke dok on izvodi aut, ili "centrira " loptu u hrasno
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Grbavica
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:08 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Kako se ovdje slijepo vjeruje ovoj upravi pa jel moguce? Svaka im cast za jug i ovo ostalo oko stadiona ali za pojacanja i trener oni malo je rec' pojma nemaju.
svi glupi ti pametan
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:09 pm

Ovo prvo nije do njeg jer svaki nas igrac kad izvodi aut ima probleme posto niko nece da se otkrije, odmaraju se.

Ovo druge je vec do njeg. Al i Memiji smo sve brojali jer nije znao ubaciti, opcenito to je rak rana za nase amatere. Niko ne zna ubaciti, kao da je to nesto jebeno majku mu. A tako je i u drugim klubovima, imate Bekica i mnogo drugih. Jednostavno Amateri.

LeBlue
Kontakt:

Emir Mastermind Delic. Svi mi znamo da bez financijske podloge nema mi rezultata. Pa neka on fino pogleda ekipe u regiji, te koje on spominje. Svi su oni prvo dobili novac putem drzave, sponzora, investitora, pa su tek onda dosli i sportski rezultati. Ali kod nas je tako da firme ne zele da budu znacajan sponzor. Kod nas Bh Telekom donira smijesnih 30 stolica. Najlakse je pametovati, a slabo ko zeli da pomogne. Treba upravu podrzati da se napravi tribina i poslovni prostori.

bogi
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Ovo prvo nije do njeg jer svaki nas igrac kad izvodi aut ima probleme posto niko nece da se otkrije, odmaraju se.

Ovo druge je vec do njeg. Al i Memiji smo sve brojali jer nije znao ubaciti, opcenito to je rak rana za nase amatere. Niko ne zna ubaciti, kao da je to nesto jebeno majku mu. A tako je i u drugim klubovima, imate Bekica i mnogo drugih. Jednostavno Amateri.
ma ne ja mislim da cijeli forum oće da mu vidi leđa eto vidjet će te mu leđa 99,99 %

bianco blu
Kontakt:

ned okt 01, 2017 3:14 pm

Hoćemo trofej u kupu, jer od lige nema ništa. Nadam se da to shvata i uprava i treneri i igrači!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava