Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 01, 2017 1:36 am

U svemu ovome mi je žao Adžema, ali opet to je njegov izbor da sjedne na najnezahvalniju stolicu u PLBiH i eto sada ubire plodove te odluke, vodi ekipu koja nije njegova, ekipu koja je spora kako on večeras kaže a dovode mu se ove sedmice još sporiji igrači, jednostavno čovjek je doveden pred svršen čin ništa se ne pita i na kraju će platiti glavom..

storm_raider
Kontakt:

ned okt 01, 2017 1:38 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned okt 01, 2017 12:24 am
Hahahahaha tek sada vidim ovo Sejo :) ja kontao neka zena.
Gledaj ti svi sretni majku im *****.
Kome majku ****? Hami Dizdarevicu? Zdenku Jelicu? Misi Smajlovicu? Sponzorima? Jer vidim da su svi tu.

Pa ne igraju oni.

A ovaj papanluk sa videa treba zabraniti na stadionu. Da je u pitanju Ivica Osim, a ne Sejo Brajlovic.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

ned okt 01, 2017 1:51 am

Naša ekipa je trkacki jako limitirana, kada trebaju napadač i ofanzivni veznjak da vrše pritisak na njihovu zadnju liniju oni trčkaraju lagano i ne pokazuju nikakvu agresivnost. Zeba i Kajkut, nisu ni u kom slučaju igrači za prvih 11. Kada se tu doda Stanic koji nema kuveta, imamo već 3 igrača od kojih ne možeš napraviti jednog da valja.
Mi smo večeras u drugom poluvremenu i nesto ko napravili, ali sve je to ne dovoljno.
Adzemu ide podrška ali on mora da ostavi na klupi igrače koji ne mogu da istrče kontru, jebeš igracevo znanje kad ga protivnik stigne i uzme mu loptu, i tako x puta na jednoj utakmici.
DRZAVA ZELJO

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned okt 01, 2017 1:53 am

Znam da nije pametno u afektu davati svoje misljenje, ali, ljutnja, razocarenje i zabrinutost
me ne prolaze satima....Sve rane koje su mi otvorili u Tuzli, danas su samo posoljene.......
Iskreno se nadam da niko, ali, apsolutno niko vise nema dileme oko toga da li je bolje no-
vac ( ako ga imamo ) investirati u izgradnju tribina ili u igracki kadar. Sto neko rece, trenut-
no sto imamo su Zakaric i 13 invalida ( djeci svaka cast, ona su izuzeta iz ove kritike ) pa
ako ovako nastavimo, uskoro cemo i mi sa drugog kontinenta moci na svakoj utakmici pro-
citati ono " Grbavica " na Istoku, napisano na praznim stolicama...Nema vise ni Slavke pa
da ga krivimo za pickastozihersku igru, dakle, onih 11 na terenu je ono o cemu moramo
misliti , njih trebamo kritikovati i sto brze mijenjati. A za tribine cemo lako. U nasoj skoro sto-
godisnjoj istoriji, najveci uspjeh je bio titula sampiona YU 72 ( igrali na starom Kosevu ). po-
lufinale kupa UEFA ( igrali na Grbavici, nije bilo ni Sjevera, a kamoli sta drugo ), mnoge ti-
tule osvojene poslije rata, kada je Dolina izgledala vise kao zgariste, nego kao stadion. Evo,
sada imamo tih 1541 luxa ( nemojte me pogresno razumjeti, meni je srce kao Trebevic kad
vidim kako nam se stadion izgradjuje ) ali, niti imamo igre, niti imamo igaraca...Bojim se da
ne idemo u dobrom pravcu sto se tice investicija...Ne zamjerite, plava braco, malo sam ljut...
Zeljo, ljubavi moja.....
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:14 am

Bice to dobro akobogda insallah.

MrRiccoli
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:39 am

Prvo da pozdravim bracu jer me jako dugo nije bilo iz razloga sto nisam mogao vratiti sifru na standardni nacin otkako sam promjenio mob. Teska situacija i tesko biti pametan u ovom svemu sto nam se desava. Ono sto je sigurno jeate da krivci postoje i da trebaju reci mi smo ti jer nista se ne desava slucajno. Ovo vcrs je bio dokaz da mi jednostavno nemamo ekipu koja moze parirati zrinjskom a ko je tu kriv sto nemam to je pitanje. Baka je dosao na svoje i radi kako zna i rekao vcrs upravo ono sto mi trebamo cuti, a to je 'pustili smo 4-5 igraca koji vise nemaju motiv ovdje igrati' i mislim da je to recept za nas uspjeh. Da li je ova sezona izgubljena sto se tice titule tesko je reci, ali ako nakon 22 kola zrinjski bude ima 4 boda vise to ce biti nemoguce stici. Sto se tice uprava dal treba ici ili ostati o tome ne bih.

Haklapuc
Kontakt:

ned okt 01, 2017 2:54 am

Blago tebi kad su ti rane otvorili u Tuzli, kod mene žive rane još od Ode. Ekipa se otad dosta mijenjala, ali je ostao isti pičkasti pristup i mentalitet gubitnika.
Volim Adžema kao brata, ali mislim da mu nije trebalo da mu gomila frustriranih likova s tribina psuju šta stignu, a realno je najmanje kriv za ovo, sjebat ćemo još jednog Željezničara to je već evidentno. Previše takvih smo potrošili i ne može se nakon toga ni očekivati išta bolje od ovoga.

A priliku da dobijemo vrhunskog trenera za naše uslove, a usto i mladog i vrlo ambicioznog su nam upropastili jebeni portali i to nikad ne treba zaboraviti. Nakon toga dolazi Slovenac i kola kreću nizbrdo bez ikakvog kočenja.
http://www.telegraf.rs/sport/2776494-on ... jasan-stav

theOriginals 1921
Kontakt:

ned okt 01, 2017 7:21 am

Hocemo potpuni remont ekipe, a sto znaci svima podjelit raskid ugovora i ostavit par igraca oko koji bi se pravila ekipa. a uz koje bi juniori mogli nesto i na ucit. ovo vako vise nece moc dok se polovnjace svakakve u klub dovlace od koji nema ama bas nikakve korosti, vec samo stete klubu.potrefi se neki polovnjak da valja, ali tog polovnjaka nit mozemo zadrzat nit on hoce da ostane u vakom timu(mislim miroslav stevanovic, lendric..) a sve sto nevalja ostaje ili se gomilaju takvi igraci kojo su potrosena roba.smjenama trenera se kupuje neki mir na neko vrijeme i tako u krug,a dokle vise tako. Hocemo promjene iz korjena!

barbarez
Kontakt:

ned okt 01, 2017 7:39 am

Ma sta se sekirate, ne moze se na guzove dugo pobijedjivati. Sto se tice Adzema, zasluzuje sve moguce kritike, ali samo iz jednog razloga. Dok je pobijedjivao na guzove, imao je bahate nastupe, izigravao Osima, pravio se pametan. Ispirao nam mozak, kako je zadovoljan, kako je dobra igra, a samo budala nije vidjela da to veze sa vezom nema. Eh evo kad se potrosi sreca, sta nam ostane. Gorak okus. Nije vise bitno kako i sta, ali ovaj tim kakav god bio, nema osnove fudbalskog kretanja, ovaj tim nema uigranih akcija, ovaj tim ne zna sta ko radi na terenu. Ali kljuc je u nekretanju, pa ono je strasno,zalosno i smijesno. Sinocnja utakmica je takodjer pokazala, da se ne mogu djeca gurati tek tako, vec dozirano i postepeno. Jer nije svako dijete Messi, pa da odusevljava svaku tekmu. Jer zalosno je da mali Saban onoliko grijesi, i gubi se, jer nema iskustva, a ostali ga ostave na cijedilu, jer nit se krecu niti otvaraju, pa onda on jadan trpi i svojim greskama placa tudje lose partije. Kemo isti slucaj. Treba biti i realan, ne mogu oni ovakve utakmice jos igrati. Pa nisu najbolji svjetski treneri budale, kad mladim doziraju utakmice i kad treba da igraju.
I onaj Zajmovic primjer, jel ga pohvalis odmah ga mozes jebat. Odmah glumi Ronalda. Mi iz godine u godinu, pravimo ogromne zaostatke, pa na proljece stignemo, i onda u zadnjih par kola useremo, jer drugi kupuju, a mi se pravimo pametni. A frustracije samo rastu li rastu.
I jos nesto, ako neko zna tonca na stadionu, nek mu prenese, da nije ono koncert Roling Stonsa, nek smanji malo regler, ako si stavio dodatne kutije, ne treba da pobijes ljude na tribini. Ne cujemo sami sebe kad pjevamo.

gavran
Kontakt:

ned okt 01, 2017 8:12 am

Leon_Professional je napisao/la:
ned okt 01, 2017 1:26 am
E ovo je gavranovo janje. :kafa:
Završno,nataknuto na ražanj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

black64
Kontakt:

ned okt 01, 2017 8:24 am

barbarez je napisao/la:
ned okt 01, 2017 7:39 am
Ma sta se sekirate, ne moze se na guzove dugo pobijedjivati. Sto se tice Adzema, zasluzuje sve moguce kritike, ali samo iz jednog razloga. Dok je pobijedjivao na guzove, imao je bahate nastupe, izigravao Osima, pravio se pametan. Ispirao nam mozak, kako je zadovoljan, kako je dobra igra, a samo budala nije vidjela da to veze sa vezom nema. Eh evo kad se potrosi sreca, sta nam ostane. Gorak okus. Nije vise bitno kako i sta, ali ovaj tim kakav god bio, nema osnove fudbalskog kretanja, ovaj tim nema uigranih akcija, ovaj tim ne zna sta ko radi na terenu. Ali kljuc je u nekretanju, pa ono je strasno,zalosno i smijesno. Sinocnja utakmica je takodjer pokazala, da se ne mogu djeca gurati tek tako, vec dozirano i postepeno. Jer nije svako dijete Messi, pa da odusevljava svaku tekmu. Jer zalosno je da mali Saban onoliko grijesi, i gubi se, jer nema iskustva, a ostali ga ostave na cijedilu, jer nit se krecu niti otvaraju, pa onda on jadan trpi i svojim greskama placa tudje lose partije. Kemo isti slucaj. Treba biti i realan, ne mogu oni ovakve utakmice jos igrati. Pa nisu najbolji svjetski treneri budale, kad mladim doziraju utakmice i kad treba da igraju.
I onaj Zajmovic primjer, jel ga pohvalis odmah ga mozes jebat. Odmah glumi Ronalda. Mi iz godine u godinu, pravimo ogromne zaostatke, pa na proljece stignemo, i onda u zadnjih par kola useremo, jer drugi kupuju, a mi se pravimo pametni. A frustracije samo rastu li rastu.
I jos nesto, ako neko zna tonca na stadionu, nek mu prenese, da nije ono koncert Roling Stonsa, nek smanji malo regler, ako si stavio dodatne kutije, ne treba da pobijes ljude na tribini. Ne cujemo sami sebe kad pjevamo.
To je to.

bistrikboy
Kontakt:

ned okt 01, 2017 8:25 am

Ukratko, ne moze ovako. I da, nek se jebu svi kojima je ovo okay stanje :)
1921-1987-2007

shzna
Kontakt:

ned okt 01, 2017 8:38 am

Zbog ovih st salju upite kao jesmo li fudbalski klub ili gradjevinska firma, i treba nam jedan Joe Cole da nas jase godinama i svaki put pred izbore da obecava Arene.

Bjezi ba, gledaj Seje i papanluka u VIP lozi.

Kazem i stojim iza tog, ugasiti i klub i navijacku grupu!
1987

exbabilon
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:05 am

Najtuznije je sto smo poslije X remonta u situaciji da nam remont ekipe treba vise nego ikad, a pri tome da remont ucini neko ko nije Adzem. Stanic, Sinisa, Bogicevic, Zeba, Kajkut, Nikolic, ili vise nemaju kvaliteta ili nemaju motiva da ginu na terenu. Dzenis, Dino...noga. I kod Blagojevica je evidentno zasicenje, ali je svejedno najbolji nas veznjak. Ramovica dizali u nebesa, a konkretnog poteza nema, bacanja u sesnestercu i to je sve.

Sve u svemu, igracki bas limitirana ekipa, takticki takodjer. Ja izlaz iz ovog ne vidim jer jedne polovnjake mijenjamo drugim, pa cekamo da Elznern ili ovaj Mutivoda, Popivoda kako se vec preziva, naprave ono sto ne mogu ovi, a nece moci ni oni.

sahmat

ned okt 01, 2017 9:05 am

Ovom prilikom želio bih da pozdravim ove što po komentarima po fb ili instagram podržavaju Nikolića i pljuju na Kajkuta. Obojica su imali priliku da se dokažu, Nikolić je u stanju da trči bez lopte i troši se, a nema snage (kopiranje Lendrića) i da fuli gol sa pola metra. Kajkut isto kao i Nikolićm panj, ali malo pametniji.
Krila - jedino pozitivno u ekipi.
Vezni red - ne zna dva pasa da sastavi, ne pomažu odbrani.
Odbrana - štoperi i Kemo i Bogi loše odigrali, a za naše bekove je glupo trošiti riječi. Stana klupa, Siniša napolje.
Nama u ekipi trebaju najmanje 6 novih igrača, samo u prvoj postavi.
Trener - nadam se da će se ovo riješiti odmah, tj. Adžeme hvala ti i OTKAZ.
i ovom prilikom i trenera kopiranje Amara, i ove "profesionalce" nabijem na k.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

SWRA_1921
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:09 am

I dalje mi ne ide u glavu ovaj papanluk i seljakluk Brajlovica, bgte on tu taslaci ono jagnje, ubi Boga u njemu... Uredu druzenje, legende, ali onaj papanluk izbaciti za sva vremena

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:14 am

Jel' ostalo šta janjetine zna li ko?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

theOriginals 1921
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:15 am

SWRA_1921 je napisao/la:
ned okt 01, 2017 9:09 am
I dalje mi ne ide u glavu ovaj papanluk i seljakluk Brajlovica, bgte on tu taslaci ono jagnje, ubi Boga u njemu... Uredu druzenje, legende, ali onaj papanluk izbaciti za sva vremena
hahhahahahh sta si drugo od njega ocekivo :placeodsmijeha:

teteac8684
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:17 am

1921.ba je napisao/la:
ned okt 01, 2017 12:02 am
zrinski s pola snage, nazalost
Sad da je sa pola snage i nije tako...da su trenutno malo bolji, kako Adžem reče, to stoji...Imali smo i mi svojih prilika kao i oni...

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 01, 2017 9:23 am

Još za 15 dana Čelik.
Moglo bi se ovde glat vratiti na prošlosezonskih -10/-11..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava