Odlicno izgleda, tako se to radi.LARS1921 je napisao/la:
sa fb stranice

Odlicno izgleda, tako se to radi.LARS1921 je napisao/la:
sa fb stranice
Stvarno upravi svaka cast na svemu tako me cine sretnim nekako o svemu misle .storm_raider je napisao/la:Odlicno izgleda, tako se to radi.LARS1921 je napisao/la:
sa fb stranice![]()
![]()
![]()
iggy2377 je napisao/la:Danas petak, a od nasih nema nista ni press povodom prozivke,plan priprema bas cudno
Ma rzumijem ja i tebe, ali za ove lige su Bogičević i Kosorić dovoljno iskusni. Ako sad možeš uhvatiti nekog takvog koji je top ok. Recimo ovja Memišević je i top i mlad je. A i on je bljessnuo ovu sezonu. MOžda Kemo bljesne. LJudi koji znaju mogu prepoznati koji to mladi igrač ima predispozicije i koji je top za našu ligu bez obzira što nema neko iskustvo. REcimo ovaj Jovičić isto ima iskustva a trčeći bi došao ja vjerujem. Mi moramo poerd prvih 11 koji su recimo top, imati zamjene koji su potencijali i koji će biti veći top od ovih koji su sad u prvih 11. Ali ne, kod nas je sad prvih 20 igrača provjereno, iskusno itd itd. Ako neko ima kvalitet, kao Memija, kao Dado, kao Memišević onda ti ne rizikuješ ništa. Eto mi smo doveli Sinišu a sad svi govore da je Memija bolji. Moramo malo više vjerovati mladima. U prvom dijelu sezone ćeš imati tekmi gdje ih možeš probati a da to ne utiče na rezultat i do tad ćeš vidjeti ko može a ko ne, pa ako imaš negdje nekoga da ne može dovedeš na polusezoni igrača koji će uskočiti za play off ligu za prvaka. Ne znam što bi recimo Kerla kojem je vrh litvanska liga bio bolji od nekog Jovičića kojem je možda liga petice sutra budućnost. On je sad kao mlad već na nivou Kerle. MOžda to nije Jovičić ali eto dajem primjer. Možda je MIćo hahahahahhhahaahharios je napisao/la:Vidi druze,tvoja prica je odlicna.Ulaganje u mlade igrace koji imaju potencijala i kvaliteta nikad ne moze biti lose.Uz pravilan rad sa njima,ocekivani razvoj na kraju mozes i zaraditi.ponosannavas je napisao/la:OPet ću ja biti dosadan. Znam da nam trebaju i iskusni stoperi, ali imamo već dvojicu za ove lige dovoljno. Ja bi doveo još dvojicu mladih koji su potencijali. Ako ne može Memišević, može Jovičić npr. Nekako me baš nervira što ne vidimo neke potencijale iz manjih klubova u BiH. Možda ja griješim za Jovičića, ali nemoguće da nema nijedan mladi potencijal iz BiH na nekoj, bilo kojoj, poziciji. Mlada repka, u-19 itd. Ima tu igrača sigurno. Miću da ne spominjem
Bitna je poenta. Nadam se da će novi trener nakon pola sezone u ovoj ligi vidjeti gdje čući potencijal.
Medjutim,kad dovedes nekadasnje igrace Sevilje,pa dovedes igraca iz Holandije,pa dovedes dva igraca koja su se profilisala kao ponajbolji na svojim pozicijima u PL,najavis borbu za titulu,onda i taj stoper mora biti na tragu toga.Jednostavno,bojim se da mladi stoper ne bi mogao ispratiti iskustvo i ambiciju naprijed pomenutih igraca.
Nama,ipak,u ovom trenutku vise treba neko ko je dovoljno iskusan,provjereno kvalitetan i spreman da odgovori zadatku - bude komadant odbrane.
Dosta se toga uradilo na članskim , a ja sam možda i najviše o njima vazio. Međutim, ima tu još prostora za napredak. na tekmu dođe 8000 a mi nemamo mogućnost da tad izvadimo člansku. Mislim da se to može odratiti. Ima tu još ideja ali za ovu se mora naći rješenje. MOraš ljude uvesti prvi put u tu priču, a onda ih filuješ porukama, mailovima itdi tid. Poslije će sami dolaziti. Kad vide šta to članstvo nosi. Ne informišu se svi ko mi.storm_raider je napisao/la:Red je da sa clanskim rasturimo ove sezone. Nekako u duhu svih ovih proteklih pozitivnih desavanja, najmanje se o tome pricalo, a veoma je bitno.
ponosannavas je napisao/la:Ma rzumijem ja i tebe, ali za ove lige su Bogičević i Kosorić dovoljno iskusni. Ako sad možeš uhvatiti nekog takvog koji je top ok. Recimo ovja Memišević je i top i mlad je. A i on je bljessnuo ovu sezonu. MOžda Kemo bljesne. LJudi koji znaju mogu prepoznati koji to mladi igrač ima predispozicije i koji je top za našu ligu bez obzira što nema neko iskustvo. REcimo ovaj Jovičić isto ima iskustva a trčeći bi došao ja vjerujem. Mi moramo poerd prvih 11 koji su recimo top, imati zamjene koji su potencijali i koji će biti veći top od ovih koji su sad u prvih 11. Ali ne, kod nas je sad prvih 20 igrača provjereno, iskusno itd itd. Ako neko ima kvalitet, kao Memija, kao Dado, kao Memišević onda ti ne rizikuješ ništa. Eto mi smo doveli Sinišu a sad svi govore da je Memija bolji. Moramo malo više vjerovati mladima. U prvom dijelu sezone ćeš imati tekmi gdje ih možeš probati a da to ne utiče na rezultat i do tad ćeš vidjeti ko može a ko ne, pa ako imaš negdje nekoga da ne može dovedeš na polusezoni igrača koji će uskočiti za play off ligu za prvaka. Ne znam što bi recimo Kerla kojem je vrh litvanska liga bio bolji od nekog Jovičića kojem je možda liga petice sutra budućnost. On je sad kao mlad već na nivou Kerle. MOžda to nije Jovičić ali eto dajem primjer. Možda je MIćo hahahahahhhahaahharios je napisao/la:Vidi druze,tvoja prica je odlicna.Ulaganje u mlade igrace koji imaju potencijala i kvaliteta nikad ne moze biti lose.Uz pravilan rad sa njima,ocekivani razvoj na kraju mozes i zaraditi.ponosannavas je napisao/la:OPet ću ja biti dosadan. Znam da nam trebaju i iskusni stoperi, ali imamo već dvojicu za ove lige dovoljno. Ja bi doveo još dvojicu mladih koji su potencijali. Ako ne može Memišević, može Jovičić npr. Nekako me baš nervira što ne vidimo neke potencijale iz manjih klubova u BiH. Možda ja griješim za Jovičića, ali nemoguće da nema nijedan mladi potencijal iz BiH na nekoj, bilo kojoj, poziciji. Mlada repka, u-19 itd. Ima tu igrača sigurno. Miću da ne spominjem
Bitna je poenta. Nadam se da će novi trener nakon pola sezone u ovoj ligi vidjeti gdje čući potencijal.
Medjutim,kad dovedes nekadasnje igrace Sevilje,pa dovedes igraca iz Holandije,pa dovedes dva igraca koja su se profilisala kao ponajbolji na svojim pozicijima u PL,najavis borbu za titulu,onda i taj stoper mora biti na tragu toga.Jednostavno,bojim se da mladi stoper ne bi mogao ispratiti iskustvo i ambiciju naprijed pomenutih igraca.
Nama,ipak,u ovom trenutku vise treba neko ko je dovoljno iskusan,provjereno kvalitetan i spreman da odgovori zadatku - bude komadant odbrane.
Eto ako je tačno što kaže FKŽ1921 da će doći još dva igrača plus golman onda ne vidim razloga što nei doveli još jednog ili dva mlada potencijala. Toga mi fali. Moramo naučiti procjenjivati ko bi to mogao biti top. Nećemo moći stalno dovoditi.
Isto tako mislim da trebamo malo spustiti lopticu kad čujemo da je neko drugi doveo. NJima će i otići mnogo igrača. Evo Sloboda dovela dva a otišla im dva. Pitari doveli četiri a otišla im četiri i još tri idu, a svi su bili oko prvih 11. To znači da komplet ekipu mijenjaju. Nama sad ne treba toliko igrača, a sa druge strane treba ih pustiti da vidimo šta će konkurencija dovesti, pa uvijek u zadnjem momentu može uletiti neki top igrač. Takvi obično tad i ulete, na kraju, kad im propadnu sve opcije za vani. Nama je lakše čekati takvoga jer imamo skoro sve pozicije popunjene.
Kad je ajzea uspio ubacit uglješu i ti ćeš miću pa makar morali kredit dizatponosannavas je napisao/la:Spoiler:
ali kod nas mu je još tri godine, a nije neizdašno, naročito za naše uslove...svi serendaju o ljubavi pa tako i samir.mirzza je napisao/la:Steta sto Bekric ne ode, ima veliku platu, ne pruza na terenu sto se ocekuje, star je, nije u kondiciji, a na toj poziciji imamo igraca.
Ako je vec mogao zaraditi velike pare trebalo se covjeka pustitit.
Samire ako dobijes jos neku izdasnu ponudu ne razmisljaj, prati nas kao navijac, bolje i tebi i nama.
Jel neka bomba ili fakat ?south side je napisao/la:Izgleda Subić blizu poptpisa.
Izvor: avazsouth side je napisao/la:Izgleda Subić blizu poptpisa.
I to atomskacikazubo je napisao/la:Jel neka bomba ili fakat ?south side je napisao/la:Izgleda Subić blizu poptpisa.