Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 10:19 am

LARS1921 je napisao/la:slika

sa fb stranice
Odlicno izgleda, tako se to radi. :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

CARSONIO
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:21 am

storm_raider je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:slika

sa fb stranice
Odlicno izgleda, tako se to radi. :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Stvarno upravi svaka cast na svemu tako me cine sretnim nekako o svemu misle .
Drago mi je sto smo ih maksimalno ispostovali proslu polusezonu abd sada cemo opet imati priliku clanske idemo oboriti rekord :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:23 am

Red je da sa clanskim rasturimo ove sezone. Nekako u duhu svih ovih proteklih pozitivnih desavanja, najmanje se o tome pricalo, a veoma je bitno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

iggy2377

pet jun 10, 2016 10:23 am

Danas petak, a od nasih nema nista ni press povodom prozivke,plan priprema bas cudno

Plavo - Bijeli

pet jun 10, 2016 10:25 am

iggy2377 je napisao/la:Danas petak, a od nasih nema nista ni press povodom prozivke,plan priprema bas cudno

sve se rastalilo
BOG BOSNA I BOSNJACI

teteac8684
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:27 am

Raspadamo se, ViJolina umjesto Šiljka...Napadamo sve moguće trofeje, ViJolina ide po 19-i... :skoljka:

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:39 am

rios je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:OPet ću ja biti dosadan. Znam da nam trebaju i iskusni stoperi, ali imamo već dvojicu za ove lige dovoljno. Ja bi doveo još dvojicu mladih koji su potencijali. Ako ne može Memišević, može Jovičić npr. Nekako me baš nervira što ne vidimo neke potencijale iz manjih klubova u BiH. Možda ja griješim za Jovičića, ali nemoguće da nema nijedan mladi potencijal iz BiH na nekoj, bilo kojoj, poziciji. Mlada repka, u-19 itd. Ima tu igrača sigurno. Miću da ne spominjem :)
Bitna je poenta. Nadam se da će novi trener nakon pola sezone u ovoj ligi vidjeti gdje čući potencijal.
Vidi druze,tvoja prica je odlicna.Ulaganje u mlade igrace koji imaju potencijala i kvaliteta nikad ne moze biti lose.Uz pravilan rad sa njima,ocekivani razvoj na kraju mozes i zaraditi.
Medjutim,kad dovedes nekadasnje igrace Sevilje,pa dovedes igraca iz Holandije,pa dovedes dva igraca koja su se profilisala kao ponajbolji na svojim pozicijima u PL,najavis borbu za titulu,onda i taj stoper mora biti na tragu toga.Jednostavno,bojim se da mladi stoper ne bi mogao ispratiti iskustvo i ambiciju naprijed pomenutih igraca.
Nama,ipak,u ovom trenutku vise treba neko ko je dovoljno iskusan,provjereno kvalitetan i spreman da odgovori zadatku - bude komadant odbrane.
Ma rzumijem ja i tebe, ali za ove lige su Bogičević i Kosorić dovoljno iskusni. Ako sad možeš uhvatiti nekog takvog koji je top ok. Recimo ovja Memišević je i top i mlad je. A i on je bljessnuo ovu sezonu. MOžda Kemo bljesne. LJudi koji znaju mogu prepoznati koji to mladi igrač ima predispozicije i koji je top za našu ligu bez obzira što nema neko iskustvo. REcimo ovaj Jovičić isto ima iskustva a trčeći bi došao ja vjerujem. Mi moramo poerd prvih 11 koji su recimo top, imati zamjene koji su potencijali i koji će biti veći top od ovih koji su sad u prvih 11. Ali ne, kod nas je sad prvih 20 igrača provjereno, iskusno itd itd. Ako neko ima kvalitet, kao Memija, kao Dado, kao Memišević onda ti ne rizikuješ ništa. Eto mi smo doveli Sinišu a sad svi govore da je Memija bolji. Moramo malo više vjerovati mladima. U prvom dijelu sezone ćeš imati tekmi gdje ih možeš probati a da to ne utiče na rezultat i do tad ćeš vidjeti ko može a ko ne, pa ako imaš negdje nekoga da ne može dovedeš na polusezoni igrača koji će uskočiti za play off ligu za prvaka. Ne znam što bi recimo Kerla kojem je vrh litvanska liga bio bolji od nekog Jovičića kojem je možda liga petice sutra budućnost. On je sad kao mlad već na nivou Kerle. MOžda to nije Jovičić ali eto dajem primjer. Možda je MIćo hahahahahhhahaahha

Eto ako je tačno što kaže FKŽ1921 da će doći još dva igrača plus golman onda ne vidim razloga što nei doveli još jednog ili dva mlada potencijala. Toga mi fali. Moramo naučiti procjenjivati ko bi to mogao biti top. Nećemo moći stalno dovoditi.

Isto tako mislim da trebamo malo spustiti lopticu kad čujemo da je neko drugi doveo. NJima će i otići mnogo igrača. Evo Sloboda dovela dva a otišla im dva. Pitari doveli četiri a otišla im četiri i još tri idu, a svi su bili oko prvih 11. To znači da komplet ekipu mijenjaju. Nama sad ne treba toliko igrača, a sa druge strane treba ih pustiti da vidimo šta će konkurencija dovesti, pa uvijek u zadnjem momentu može uletiti neki top igrač. Takvi obično tad i ulete, na kraju, kad im propadnu sve opcije za vani. Nama je lakše čekati takvoga jer imamo skoro sve pozicije popunjene.

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:47 am

storm_raider je napisao/la:Red je da sa clanskim rasturimo ove sezone. Nekako u duhu svih ovih proteklih pozitivnih desavanja, najmanje se o tome pricalo, a veoma je bitno.
Dosta se toga uradilo na članskim , a ja sam možda i najviše o njima vazio. Međutim, ima tu još prostora za napredak. na tekmu dođe 8000 a mi nemamo mogućnost da tad izvadimo člansku. Mislim da se to može odratiti. Ima tu još ideja ali za ovu se mora naći rješenje. MOraš ljude uvesti prvi put u tu priču, a onda ih filuješ porukama, mailovima itdi tid. Poslije će sami dolaziti. Kad vide šta to članstvo nosi. Ne informišu se svi ko mi.

Ajzea
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:48 am

ponosannavas je napisao/la:
rios je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:OPet ću ja biti dosadan. Znam da nam trebaju i iskusni stoperi, ali imamo već dvojicu za ove lige dovoljno. Ja bi doveo još dvojicu mladih koji su potencijali. Ako ne može Memišević, može Jovičić npr. Nekako me baš nervira što ne vidimo neke potencijale iz manjih klubova u BiH. Možda ja griješim za Jovičića, ali nemoguće da nema nijedan mladi potencijal iz BiH na nekoj, bilo kojoj, poziciji. Mlada repka, u-19 itd. Ima tu igrača sigurno. Miću da ne spominjem :)
Bitna je poenta. Nadam se da će novi trener nakon pola sezone u ovoj ligi vidjeti gdje čući potencijal.
Vidi druze,tvoja prica je odlicna.Ulaganje u mlade igrace koji imaju potencijala i kvaliteta nikad ne moze biti lose.Uz pravilan rad sa njima,ocekivani razvoj na kraju mozes i zaraditi.
Medjutim,kad dovedes nekadasnje igrace Sevilje,pa dovedes igraca iz Holandije,pa dovedes dva igraca koja su se profilisala kao ponajbolji na svojim pozicijima u PL,najavis borbu za titulu,onda i taj stoper mora biti na tragu toga.Jednostavno,bojim se da mladi stoper ne bi mogao ispratiti iskustvo i ambiciju naprijed pomenutih igraca.
Nama,ipak,u ovom trenutku vise treba neko ko je dovoljno iskusan,provjereno kvalitetan i spreman da odgovori zadatku - bude komadant odbrane.
Ma rzumijem ja i tebe, ali za ove lige su Bogičević i Kosorić dovoljno iskusni. Ako sad možeš uhvatiti nekog takvog koji je top ok. Recimo ovja Memišević je i top i mlad je. A i on je bljessnuo ovu sezonu. MOžda Kemo bljesne. LJudi koji znaju mogu prepoznati koji to mladi igrač ima predispozicije i koji je top za našu ligu bez obzira što nema neko iskustvo. REcimo ovaj Jovičić isto ima iskustva a trčeći bi došao ja vjerujem. Mi moramo poerd prvih 11 koji su recimo top, imati zamjene koji su potencijali i koji će biti veći top od ovih koji su sad u prvih 11. Ali ne, kod nas je sad prvih 20 igrača provjereno, iskusno itd itd. Ako neko ima kvalitet, kao Memija, kao Dado, kao Memišević onda ti ne rizikuješ ništa. Eto mi smo doveli Sinišu a sad svi govore da je Memija bolji. Moramo malo više vjerovati mladima. U prvom dijelu sezone ćeš imati tekmi gdje ih možeš probati a da to ne utiče na rezultat i do tad ćeš vidjeti ko može a ko ne, pa ako imaš negdje nekoga da ne može dovedeš na polusezoni igrača koji će uskočiti za play off ligu za prvaka. Ne znam što bi recimo Kerla kojem je vrh litvanska liga bio bolji od nekog Jovičića kojem je možda liga petice sutra budućnost. On je sad kao mlad već na nivou Kerle. MOžda to nije Jovičić ali eto dajem primjer. Možda je MIćo hahahahahhhahaahha

Eto ako je tačno što kaže FKŽ1921 da će doći još dva igrača plus golman onda ne vidim razloga što nei doveli još jednog ili dva mlada potencijala. Toga mi fali. Moramo naučiti procjenjivati ko bi to mogao biti top. Nećemo moći stalno dovoditi.

Isto tako mislim da trebamo malo spustiti lopticu kad čujemo da je neko drugi doveo. NJima će i otići mnogo igrača. Evo Sloboda dovela dva a otišla im dva. Pitari doveli četiri a otišla im četiri i još tri idu, a svi su bili oko prvih 11. To znači da komplet ekipu mijenjaju. Nama sad ne treba toliko igrača, a sa druge strane treba ih pustiti da vidimo šta će konkurencija dovesti, pa uvijek u zadnjem momentu može uletiti neki top igrač. Takvi obično tad i ulete, na kraju, kad im propadnu sve opcije za vani. Nama je lakše čekati takvoga jer imamo skoro sve pozicije popunjene.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:50 am

ponosannavas je napisao/la:
Spoiler:

Kad je ajzea uspio ubacit uglješu i ti ćeš miću pa makar morali kredit dizat :pljesak:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=lRNmpp- ... e=youtu.be[/video]

gledaj institucije

teteac8684
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:53 am

Još ako dođe koji igrač na probu, imat ćemo 40-50 igrača na treningu u ponedjeljak :ganja:

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 10:54 am

mirzza je napisao/la:Steta sto Bekric ne ode, ima veliku platu, ne pruza na terenu sto se ocekuje, star je, nije u kondiciji, a na toj poziciji imamo igraca.
Ako je vec mogao zaraditi velike pare trebalo se covjeka pustitit.
Samire ako dobijes jos neku izdasnu ponudu ne razmisljaj, prati nas kao navijac, bolje i tebi i nama.
ali kod nas mu je još tri godine, a nije neizdašno, naročito za naše uslove...svi serendaju o ljubavi pa tako i samir.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:04 am

Ne brinite za njega, sad ce on da grije klupu ili mozda tribine kao i svaki drugi igrac ako se ne bude trudio i zalago. Vjerujem da ce biti druga prica sa Kosticem, da necemo gledati univerzalnu izmjenu u liki Enisa i slicne stvari.

Kakva ljubav i zavrsetci karijera, sto neko napisa Jahic bi se vratio a umislio da je ovo Kineska liga pa daj mi platu, kao i Ibricic.
Mene najvise nervira sto se raja fura na ove matorce, a ima mladih igraca koji nam trebaju biti prioritet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blueworld21
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:06 am

Ko je dečko taj, ko je dečko taj?

south side
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:16 am

Izgleda Subić blizu poptpisa.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

cikazubo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:17 am

south side je napisao/la:Izgleda Subić blizu poptpisa.
Jel neka bomba ili fakat ?

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:17 am

Izvor: avaz :D

Rekao je storm da nema ništa od toga, ako nas kojim slučajem iznenade super

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:18 am

cikazubo je napisao/la:
Jel neka bomba ili fakat ?
I to atomska :ganja:
Sta ovaj Jovicic uradi, to nije humano hahaha :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cala
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:20 am

Ne bih Kerlu ni da igra za dz.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:21 am

Spoiler:
Stiže li novo veliko pojačanje na Grbavicu?
10. 06. 2016 - 10:53 \\ Domaći fudbal
Uprava FK Željezničar za narednu sezonu bi u narednom periodu novom treneru Milošu Kostiću mogla dovesti još jedno veliko pojačanje. Naime, čelnici kluba sa Grbavice pregovaraju sa Aleksandrom Subićem i nije isključeno da ovaj odlični lijevi bek od sljedeće sezone nosi dres našeg najtrofejnijeg kluba.

Subić je pred početak prošle sezone stigao u Partizan gdje se i nije naigrao. Iako se pojavio na početku priprema popularnih Crno-belih, ovaj 22-godišnjak će prema svemu sudeći u narednim sedmicama raskinuti ugovor sa beogradskim klubom. Ukoliko napusti Partizan njegova naredna destinacija bi mogla biti Grbavica.

U trenutnoj ekipi Plavih pozicija lijevog beka je među najdeficitarnijim i zato ne čudi zašto Željezničar želi angažovati baš Subića koji je, dok je nosio dres Borca, bio jedan od najboljih fudbalera Premijer lige.
Sad, izvor koliko je pouzdan, sami prosudite :mrgreen:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava