Minjore je Radja Nainggolan za siromasne.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 10:46 amMinjore je klasa za njih. Njemu ne smeta.

Minjore je Radja Nainggolan za siromasne.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 10:46 amMinjore je klasa za njih. Njemu ne smeta.
Oni su svi javne licnosti, tako da stavljajte slike slobodno. Ova slika je navodno nastala odmah nakon poraza u Tuzli. Mali je vrhunski talenat, nadam se da ce nastaviti kako je krenuo, ali bez ovih sranja.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 10:29 amPa ovako treba, koga god vidimo od ekipe i igrača, slika i na forum, ali i treneru. Pa neka se malo prekontaju kurcepjevci....
Ja smatram da se to pusi cisto iz furke.cikazubo je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 11:18 amIma vjerovatno raje na forumu koja aktivno puši, i sam sam jedno vrijeme bio navučen na to crijevo, i ne može me niko ubjediti da ne utiče na organizam, napuni ti se glava, opali te, sigurno ne možeš bit 100% skoncentrisan na ozbiljan rad, učenje ili u ovom slučaju treniranje nakon što te "opali" šiša.
To se mora klupskim pravilnikom zabraniti, počevši od OP do prvog tima..
Receno je vec da savez palaca reflektore tj. rekonstrukciju sijalica mi sve ostale radove. A druga je prica koristenje stadiona i placanje toga nama od strane saveza.Dominic je napisao/la: Odlican posao uradjen na stadionu.![]()
Mene samo zanima da li je posao na reflektorima donacija FS BiH, ili cemo morati nekako vracati kroz zakup stadiona za utakmice reprezentacije. Zna li to neko?