Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 12:57 am

Virtu4L je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Kerli daleko kuća od Želje bila...
:palacgore:
jel u Nedelju 2 ? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

pet jun 10, 2016 1:06 am

delinjo je napisao/la:jel u Nedelju 2 ? :ganja:
Ne znam je li 2, ali znam da ćemo ih prebiti ko mačke, samo nam treba neki engleski sudija da toleriše grubu igru :mrgreen:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:08 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:jel u Nedelju 2 ? :ganja:
Ne znam je li 2, ali znam da ćemo ih prebiti ko mačke, samo nam treba neki engleski sudija da toleriše grubu igru :mrgreen:
haj na chat se javi ....samo da prozborimo koju o ovoj temi....da ne trolamo ovdje :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

rios
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:21 am

bablaz je napisao/la:Novi sam. Pozdrav svima. Po meni treba nam golman- hitno, stoper, lijevo krilo. Kostic rece 23 igraca i 3 golmana. Golmani: Vedran, Fejzic, ??? Bekovi: Memija, Stevanovic, Kramaric, Husic, Stoperi: Aco, Bogi, ???, Zahirovic Vezni: Spanac, Jovan, Ugljesa, Secerovic, Krila: Stanic , Mico, Halvadzic, ????, ofanz. Vezni: Bekric, Dzenis, Zera, Dado. Napad: Lendric, Pozder, Mujagic ... Ostali posudba, prekid... Midlim da smo najtanji na poziciji of.veznog. (valjda nissm nekog zaboravio)
Dobrodosao :palacgore:

Sto se tice golmana,tu je Cutahija mladi i po meni sasvim dovoljno sto se tice golmana,Vedran se vec nametnuo kao kvalitetno rjesenje,Fejzic sasvim korektna zamjena,dok taj treci golman je uglavnom u svim klubovima neko mladji.
Stoper nam treba,to da,kao i lijevo krilo.Medjutim,ako je tacno ono za 3-5-2 formaciju koju ce koristiti Kostic u Zelji,vise ni to lijevo krilo nije neophodno jer je u toj formaciji full bek i krilo i bek zapravo.To bi mogao biti ovaj Husic,pa i Kramaric i Stanic.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet jun 10, 2016 1:25 am, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

MrRiccoli
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:23 am

Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:18 am

Hjoj jest nas Uprava razmazila.Prvog mene.
Zimi doveli 20 igrača,svaki dan neko novi izleti na zvaničnoj.Zato sad ova tuga i agonija na forumu. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:47 am

Plava Porodica je napisao/la:Hjoj jest nas Uprava razmazila.Prvog mene.
Zimi doveli 20 igrača,svaki dan neko novi izleti na zvaničnoj.Zato sad ova tuga i agonija na forumu. :mrgreen:
ma iskreno razmazila me u smislu da bi vise volio dva igraca tipa Miroslav i Lendric nego 35 ovakvih kao Ugljesa i ostali od kojih ne znas sta mozes ocekivati :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Whisperer

pet jun 10, 2016 2:47 am

Plava Porodica je napisao/la:Hjoj jest nas Uprava razmazila.Prvog mene.
ma hajd mozda nas sutra zvanicna iznenadi necim abd novi dan nova nafaka :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:59 am

Očekujte u ponedjeljak objavu na zvaničnoj 1000000%
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

pet jun 10, 2016 3:37 am

Grbavica je napisao/la:Očekujte u ponedjeljak objavu na zvaničnoj 1000000%
U 3h brat saznao od misketa nakon sto je sehurio :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 4:41 am

Objava će biti: FK Željezničar počeo sa pripremama za novu sezonu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Benjoza
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:57 am

MrRiccoli je napisao/la:Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...

Smetljar koji je Zelju dva puta izradio za produzenje ugovora da bi se skrasio u Litvaniji. :guz:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:55 am

Hajd ko je za kafu, bujrum, jutarnja ... :kafa:
Željezničar ante portas !

mula
Kontakt:

pet jun 10, 2016 8:08 am

MrRiccoli je napisao/la:Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...

Vise bih volio njega vidjeti u ekipi nego Jahica ili Dzidica
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

dell21
Kontakt:

pet jun 10, 2016 8:46 am

Benjoza je napisao/la:

Smetljar koji je Zelju dva puta izradio za produzenje ugovora da bi se skrasio u Litvaniji. :guz:
Hinja velika, kad je osima preveslo kud ćemo dalje.

dell21
Kontakt:

pet jun 10, 2016 8:52 am

storm_raider je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Na stranu sve, ali Kerla ima dobru web stranicu, redovno se azurira. Bas profesionalno odradjeno, rijetko kod kojeg igraca vidim tako nesto. Eto, da i ja nesto napisem, kad ga vec spominjemo, ali nista od toga.
Odlicnu web stranicu i rijetkost je vidjeti to od igraca sa nasih prostora. Pogotovo da toliko pazi na to.
Za 150 KM ljudi naprave odličnu stranicu i održavaju za neki mjesečni iznos kao sto i on plaća.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 9:01 am

Gledaj bekrije :D

Spoiler:
Novi trener Željezničara Miloš Kostić okupit će u ponedjeljak igrače i početi pripreme za nastavak sezone. Situacija oko igračkog kadra još nije potpuno riješena, iz kluba najavljuju da će biti još i dolazaka i odlazaka.

Na pragu odlaska bio je i Samir Bekrić, koji se zimus vratio na Grbavicu i potpisao ugovor do ljeta 2019. godine.

– Dobio sam finansijski izdašnu ponudu jednog kineskog drugoligaša, ali sam, u dogovoru sa Željom, odlučio da ostanem i pokušam pomoći ekipi u borbi zatitulu. Bio sam već nekoliko puta u inozemstvu, mislim da je dosta – govori 31-godišnji veznjak za “Dnevni avaz”.

Iako iza sebe ima sjajnu karijeru i nekoliko trofeja osvojenih sa „Plavima“, Bekrić je svjestan da se mora nametnuti novom treneru.

– Treniram, spremam se, želim da u što boljem stanju dočekam pripreme. Svi krećemo od nule i na svakome od nas je da pokaže da ima svoje mjesto u ekipi. Moje je da maksimalno radim kao i svih prvotimaca. Što je najvažnije, više nemamo prava na kiks. Jednostavno, moramo ponovo u vrh. Liga će biti jača nego ikad, ali mislim da imamo dovoljno dobru ekipu da se borimo za trofeje – govori Bekrić.

Za narednu sezonu Željo je već angažirao pet igrača, veznjake Havjera Ervasa (Javier Hervas), Uglješu Radinovića i Adnana Šećerovića, lijevog beka Senada Husića i napadača Denisa Pozdera. Ugovori su raskinuti s Brazilcima Tijagom i Mailsonom, a klub napušta i Jasmin Bogdanović.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 10, 2016 9:06 am

Pa ako znamo za ikoga da ima kvalitet, znamo za njega. Ostaje da se spremi i zada Kosticu i svima nama glavobolju sto se tice sastava veznog reda. Do njega je, a da on moze - to se svi slazemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

pet jun 10, 2016 9:14 am

Spremit ce se on, ih kakve ce aBd pizdarije pravit on, spanac, blagoje, dado pa i zera...ma perverzija.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Velahalve
Kontakt:

pet jun 10, 2016 9:19 am

Uopšte nemam sumnje što se tiče Bekrića ukoliko se spremi, znamo da ima kvalitet, sve je do njega, može on puno toga dati, ali da bude fizički spreman, svi ćemo se složiti da ovo što smo vidjeli od Bekrića u ovom periodu od kako je došao nije sve od njega.
Nadam se da igrači u ovom periodu do početka priprema rade po nekom programu s obzirom da smo ostali bez trenera.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava