jel u Nedelju 2 ?Virtu4L je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Kerli daleko kuća od Želje bila...

jel u Nedelju 2 ?Virtu4L je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Kerli daleko kuća od Želje bila...
Ne znam je li 2, ali znam da ćemo ih prebiti ko mačke, samo nam treba neki engleski sudija da toleriše grubu igrudelinjo je napisao/la:jel u Nedelju 2 ?
haj na chat se javi ....samo da prozborimo koju o ovoj temi....da ne trolamo ovdjeVirtu4L je napisao/la:Ne znam je li 2, ali znam da ćemo ih prebiti ko mačke, samo nam treba neki engleski sudija da toleriše grubu igrudelinjo je napisao/la:jel u Nedelju 2 ?
Dobrodosaobablaz je napisao/la:Novi sam. Pozdrav svima. Po meni treba nam golman- hitno, stoper, lijevo krilo. Kostic rece 23 igraca i 3 golmana. Golmani: Vedran, Fejzic, ??? Bekovi: Memija, Stevanovic, Kramaric, Husic, Stoperi: Aco, Bogi, ???, Zahirovic Vezni: Spanac, Jovan, Ugljesa, Secerovic, Krila: Stanic , Mico, Halvadzic, ????, ofanz. Vezni: Bekric, Dzenis, Zera, Dado. Napad: Lendric, Pozder, Mujagic ... Ostali posudba, prekid... Midlim da smo najtanji na poziciji of.veznog. (valjda nissm nekog zaboravio)
ma iskreno razmazila me u smislu da bi vise volio dva igraca tipa Miroslav i Lendric nego 35 ovakvih kao Ugljesa i ostali od kojih ne znas sta mozes ocekivatiPlava Porodica je napisao/la:Hjoj jest nas Uprava razmazila.Prvog mene.
Zimi doveli 20 igrača,svaki dan neko novi izleti na zvaničnoj.Zato sad ova tuga i agonija na forumu.
ma hajd mozda nas sutra zvanicna iznenadi necim abd novi dan nova nafakaPlava Porodica je napisao/la:Hjoj jest nas Uprava razmazila.Prvog mene.
Zimi doveli 20 igrača,svaki dan neko novi izleti na zvaničnoj.Zato sad ova tuga i agonija na forumu.
U 3h brat saznao od misketa nakon sto je sehurioGrbavica je napisao/la:Očekujte u ponedjeljak objavu na zvaničnoj 1000000%
Smetljar koji je Zelju dva puta izradio za produzenje ugovora da bi se skrasio u Litvaniji.MrRiccoli je napisao/la:Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...
Sent from my C5303 using Tapatalk
Vise bih volio njega vidjeti u ekipi nego Jahica ili DzidicaMrRiccoli je napisao/la:Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...
Hinja velika, kad je osima preveslo kud ćemo dalje.Benjoza je napisao/la:Smetljar koji je Zelju dva puta izradio za produzenje ugovora da bi se skrasio u Litvaniji.MrRiccoli je napisao/la:Kerla je odlican igrac, jest malo lud al je dobar sigurno...
Za 150 KM ljudi naprave odličnu stranicu i održavaju za neki mjesečni iznos kao sto i on plaća.storm_raider je napisao/la:Odlicnu web stranicu i rijetkost je vidjeti to od igraca sa nasih prostora. Pogotovo da toliko pazi na to.Omar500 je napisao/la:Na stranu sve, ali Kerla ima dobru web stranicu, redovno se azurira. Bas profesionalno odradjeno, rijetko kod kojeg igraca vidim tako nesto. Eto, da i ja nesto napisem, kad ga vec spominjemo, ali nista od toga.