Arhitekta
Dizajner
Gradjevinac/Projektant
Tice se stadiona Grbavica.
Za vise informacija u PP

Prije će biti da ste ti i onaj sa suzama istomišljeniciskretnicar je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 2:56 pmZasto mi se cini da ti imas neki kompleks, momak nije nista lose rekao, kakva sve misljenja i zakljucke necu procitati ...MATORI je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 2:41 pmČim ne priča "starosarajevskim" od kog udaraju suze na oči - tjerati sve - taman da je DrogbaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 1:44 pmPa mozda i realan rezultat. Imali su i oni i mi sanse.
Golman odlicno branio do onog loseg izlijetanja ali Boze moj.
Skoro sve akcije sto smo nesto napravili su krenule od Zere.
Jel ovaj Mujagic iz Gorazda mozda, kad ga cujes kako prica isto kao da je odtamo.![]()
![]()
Jbt te šta sve ovdje neću pročitati
shzna je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 3:37 pmVažno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
Spoiler:
Ma pusti bgt.skretnicar je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 3:25 pmKakvi istomisljenici sto je momak spomenuo da mu je naglasak malo drugaciji, kakve to veze sa tjeranjem bilo koga ima...MATORI je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 3:06 pmPrije će biti da ste ti i onaj sa suzama istomišljeniciskretnicar je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 2:56 pm
Zasto mi se cini da ti imas neki kompleks, momak nije nista lose rekao, kakva sve misljenja i zakljucke necu procitati ...
vala ti veze sa vezom nemas, cim ovo napisa.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 4:49 pmMoramo dobit Zrinjskog.Sami smo sebe doveli u takvu situaciju sa pickalukom u Tuzli.Adzem je grozno postavio protiv Listice i trebalo je biti 0:2..u derbiju vile su nas pronosale iako su nam poklonili igraca vise i 1 0.U proslom mandatu Adzema izgubili smo na Grbavici rutinski i lagano od Zrinjskog i Sarajeva,a protiv Sirokog se provukli i odigrali 1 : 1 uz gol seljacine i kapitena s Pala odnosno miljenika danasnje garniture Juga.Ove stvari nam ne idu na ruku i nadam se da je Adzem naucio nesto,te da necemo gledati Bilbiju i Filipovica kao Neymara i Mbapea zajedno sa Jamakom kako imaju loptu 70% utakmice,a mi pickasto cekamo kontru preko Zekonje.Hrabro i ponosno do pobjede.
Ali smo odigrali jako lose.Eto sjeti se derbija i sansi Duljevica,te one kise i lagane pobjede Zrinjskog. Ono sto me vise brine je sad ovo protiv Sirokog gdje ne bismo zabili do nove godine,a oni ppgodise precku i stativu. Slozit ces se da nas poraz gura u ambis,a remi puno vise Zrinjskom odgovara.Nemamo izgovora,samo pobjeda. Rodrigo strucnjak nek ti imas veze,pogledaj snimak pa pametuj,fulili su penal,imali dva zicera i posjed,a mi sa 11 igraca.
ja pogledao utakmicu citavuEdis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet sep 28, 2017 4:56 pmAli smo odigrali jako lose.Eto sjeti se derbija i sansi Duljevica,te one kise i lagane pobjede Zrinjskog. Ono sto me vise brine je sad ovo protiv Sirokog gdje ne bismo zabili do nove godine,a oni ppgodise precku i stativu. Slozit ces se da nas poraz gura u ambis,a remi puno vise Zrinjskom odgovara.Nemamo izgovora,samo pobjeda. Rodrigo strucnjak nek ti imas veze,pogledaj snimak pa pametuj,fulili su penal,imali dva zicera i posjed,a mi sa 11 igraca.