Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 11:45 pm

FKZ1921 je napisao/la:Konacno finaliziranje ekipe za narednu sezonu obavice novi sef struke. U to spada i dovodjenje jos jednog,najvise dvojice igraca i mozda golmana. Znamo da taj novi igrac treba biti stoper,znamo da nece biti iz nase lige jer ih nema...Realno je takodje da se to nece desiti prije 20.06. Nadovodjeno je igraca u zadnjih pola godine,dosta za sest prelaznih rokova...Treba ohanuti malo... I ne treba baliti na svako dovodjenje nekog igraca u nekim drugim timovima,pa cak i na najave dovodjenja...Cudo je kako volimo da se dovode igraci,nikad nam dosta...
Ma bravo :palacgore:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:47 pm

Ja mislim da nama treba i jedan vezni.

Mi smo svoje odradili, napravili smo okosnicu ekipe i ukoliko zrelo razmisljaju, a vjerujem da je tako, onda ce se na svakom prijelaznom roku dovoditi igraci samo na onim mjestima koja su neophodna. Eto, mi trenutno ne trebamo dovesti vise od dva igraca, sto je naravno super. Zadrzali smo kostur ekipe, dovest cemo jednog ili dva u vrh glave i to bi bilo to. Vec od pocetka sezone treba raditi na produzenju ugovora igracima poput Lendrica ili Bosketa, i tu se takodjer dodatno pojacati. Nadam se da se u Upravi dugorocno razmislja, te da se nece u potpunosti izmijenjati roster za godinu i pol do dvije. Kostur + nadogradjivanje na nekim pozicijama (tipa, mjesto odlicnog stopera dovedes vise nego odlicnog, a odlicnog stavis na klupu), samo na taj nacin mozemo napraviti neki iskorak.
Pri tome, ne zaboraviti Zeljinu omladinu.. Mislim iskljucivo na one koji imaju kvalitet, naravno, a ne da ih guramo pod svaku cijenu samo eto, jer su Zeljina djeca.

Kako god, mislim da nam treba vezni igrac..

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:50 pm

FKZ1921 je napisao/la:Konacno finaliziranje ekipe za narednu sezonu obavice novi sef struke. U to spada i dovodjenje jos jednog,najvise dvojice igraca i mozda golmana. Znamo da taj novi igrac treba biti stoper,znamo da nece biti iz nase lige jer ih nema...Realno je takodje da se to nece desiti prije 20.06. Nadovodjeno je igraca u zadnjih pola godine,dosta za sest prelaznih rokova...Treba ohanuti malo... I ne treba baliti na svako dovodjenje nekog igraca u nekim drugim timovima,pa cak i na najave dovodjenja...Cudo je kako volimo da se dovode igraci,nikad nam dosta...
:palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 11:53 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: Ja sam o tome puno trubio da bi klubovi trebali po tom pitanju pokrenuti neku incijativu zajedno da se to ako nista onda barem prepolovi i da kad vev drzava apsolutno nista ne daje za sport da onda i ne uzima sto bi se reklo lopatom

Sent from my C5303 using Tapatalk
Siroki i Zrinjski bi ti prvi to stopirali. Pa ljudi imaju 0% poreza od osnivanja kluba.

Da se uvede da svi klubovi posteno rade, ta 2 kluba bi igrala hercegovacki derbi u interkantonalnom kupu :D
Pa tacno tako zato mi je krivo jer smo onda i mi ovih 500.000 mogli uloziti u stadion al doci ce vrijeme kad tad

Sent from my C5303 using Tapatalk

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:55 pm

Ajzea ovdje ima problem kao Branko Djuric u ozbiljnim ulogama u filmovima ili predstavama :)
:zeljeznicar1:

Model1964

čet jun 09, 2016 11:57 pm

sofronije je napisao/la:Ajzea ovdje ima problem kao Branko Djuric u ozbiljnim ulogama u filmovima ili predstavama :)
Zato mu i brišu postove :lol:

shzna
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:00 am

Plava Porodica je napisao/la:Hajmo otet konama Sharbinija :ganja:
Odbili smo ga već. :shisha:
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:06 am

shzna je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Hajmo otet konama Sharbinija :ganja:
Odbili smo ga već. :shisha:
Prvo se nama nudio, ali Kostic ga nece :kafa:

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:09 am

ma mi malo previse baratamo kad je u pitanju rijec pojacanje....po meni niko od ovih nije pojacanje nego prinova....naravno svi oni imaju osnova da budu pojacanja ali i da budu promasaji...tako da dok ne vidim na terenu za mene su svi prinove ...zna se sta je pojacanje nemoj da budemo ko pitari pa da za Ahmetovica pricamo da je pocanje :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:11 am

Dovedes Sharbinija i imas belaj u svlacionici ! :kafa: Mene interesuje sta je s tim sto je "sletio" ,da ne fuli Grbavicu brat! :shisha:

Jaozinho22

pet jun 10, 2016 12:12 am

diego1921 je napisao/la:Dovedes Sharbinija i imas belaj u svlacionici ! :kafa: Mene interesuje sta je s tim sto je "sletio" ,da ne fuli Grbavicu brat! :shisha:
Priča se da ćemo ga vezat lancima :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:17 am

1921.ba je napisao/la:semir kerla dobrodosao
Ne bi bilo lose

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:18 am

vala nisam za te povratnike ali nikako ....ali eto on mi je drag igrac....iako treba ukinuti praksu povratka igraca kod nas ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:20 am

Pa Kerla je tek prije 2-3 mjeseca potpisao s onim kazahstancima.. :?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:28 am

Na stranu sve, ali Kerla ima dobru web stranicu, redovno se azurira. Bas profesionalno odradjeno, rijetko kod kojeg igraca vidim tako nesto. Eto, da i ja nesto napisem, kad ga vec spominjemo, ali nista od toga.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bablaz
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:29 am

Novi sam. Pozdrav svima. Po meni treba nam golman- hitno, stoper, lijevo krilo. Kostic rece 23 igraca i 3 golmana. Golmani: Vedran, Fejzic, ??? Bekovi: Memija, Stevanovic, Kramaric, Husic, Stoperi: Aco, Bogi, ???, Zahirovic Vezni: Spanac, Jovan, Ugljesa, Secerovic, Krila: Stanic , Mico, Halvadzic, ????, ofanz. Vezni: Bekric, Dzenis, Zera, Dado. Napad: Lendric, Pozder, Mujagic ... Ostali posudba, prekid... Midlim da smo najtanji na poziciji of.veznog. (valjda nissm nekog zaboravio)

storm_raider
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:31 am

Omar500 je napisao/la:Na stranu sve, ali Kerla ima dobru web stranicu, redovno se azurira. Bas profesionalno odradjeno, rijetko kod kojeg igraca vidim tako nesto. Eto, da i ja nesto napisem, kad ga vec spominjemo, ali nista od toga.
Odlicnu web stranicu i rijetkost je vidjeti to od igraca sa nasih prostora. Pogotovo da toliko pazi na to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

pet jun 10, 2016 12:34 am

Ovdje samo neke petarde i hajcanje raje, pa rekoh da pred spavanje vidim šta je taj chat :)
Majko draga šta je onooooo :lol:
Stid me je vlastite pameti čitati te stranice

Grbavica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 12:36 am

Kerli daleko kuća od Želje bila...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

pet jun 10, 2016 12:45 am

Grbavica je napisao/la:Kerli daleko kuća od Želje bila...
:palacgore:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava