Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 26, 2017 11:51 pm

mali plavisa je napisao/la:
uto sep 26, 2017 11:42 pm
Elegant je napisao/la:
uto sep 26, 2017 11:10 pm
Sve je ovo otislo predaleko, da hoce doci ta skupstina na red da se iznese sve sto treba, da kaze sta ko zeli pa da se sve sumira i donese neki sud. Pa i eto da svemoguci Amar kaze sto je najavio pa da vidimo kako i sta dalje. Cisto sumnjam u neke ostavke a i nema razloga za iste, ovi ljudi nece dici sidro nego ce zavrsiti zapoceto.
SVEMOGUĆI U SVAKOM SMISLU TE RIJEČI AMAAAAAAR OSIM!!! A hinjaci mu se mogu saget!!!
Sada bi potpisao da Amar preuzme sportski segment, ali mrzim ove komentare i idealiziranje ličnosti, čuj "svemogući" :?

Dolina
Kontakt:

uto sep 26, 2017 11:54 pm

Svejedno mi je ko je SD, OP, ŠSŠ, KLMF, QWERTY, čekam dan da Grbavicu zapjevam sa novog Juga, pa makar to bilo i protiv Reala.
Sve mi je ostalo nebitno, dočekaću sve ostalo. Taj koji taj posao završi spomenik je zaslužio. Te tribine više niko ne odnese. Pa ni Porezna uprava.
Jebe mi se čijim parama će je praviti i koliko će se zadužiti. I drugi su se zaduživali u Željino ime ali u svoju korist.
Ali ovo ostaje pred očima svih dušmana, poltrona, ugostiteljih radnika i ostalog osoblja da ih svaki dan podsjeća koliko su jadni i nebitni u cijeloj ovoj priči.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pile87
Kontakt:

sri sep 27, 2017 12:10 am

Klub je doslovno proživljavao jedan od najgorih perioda pred povratak Amara. Bio je to period bez para, bez vizije, bez rezultata, o tituli Niko nije razmišljao.
Onda je došao Amar i sve promjeni, osvojio sve što se moglo za nešto više od toga mislim na rezultate u Evropi ostatak kluba nije mogao da ga prati i onda je postali jasno da neće tako moći. Da uspjeh treba ganjati na drugi način stvoriti preduslove za napredak od tada se potpisuju reprogrami vraćaju dugovi itd. Jer je to bio prvi korak da se skine omča oko vrata kluba. Razumljiv je i način poslovanja u ta doba jer drugačije nije moglo i mnogi su tada imali primjedbu da zavisimo samo od jednog čovjeka slično kao i sad bez obzira što se radi o drugoj osobi. Onaj ko je pratio Želju tada postalo mu je jasno da nema kluba ozbiljnog bez stadiona i isto tako da neće biti ozbiljnog omladinskog pogona bez trening kampa.
Željo ko Željo više je bio u svojoj istoriji u tezoj situaciji nego u nekom komforu ali je izgradio dobro poznati smek kakav nije imalo ni dosta klubova u bivsoj državi a bili su veći klubovi od nas. Nisu nam to donijele titule nego način na koji smo se nosili sa nevoljama i problemima kroz koje je klub prolazio i izlazio jači i bolji.
Ja danas klub vidim kao nešto što je evoluiralo i da ima buducnost čak i u ovakvoj državi koja nema nikakav interes za sport a i nema ni nekih para u državi. Po meni i dalje imamo najveće šanse da isplivamo iz blata naše lige kao prvi klub i vjerujem da hoćemo. Mislim da su neki procesi već davno pokrenuti i danas sutra kada neko drugi dodje na čelo kluba morace nastaviti ovim stopama prije svega mislim na tokove poslovanja.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

mali plavisa
Kontakt:

sri sep 27, 2017 12:25 am

cikazubo je napisao/la:
uto sep 26, 2017 11:51 pm
mali plavisa je napisao/la:
uto sep 26, 2017 11:42 pm
Elegant je napisao/la:
uto sep 26, 2017 11:10 pm
Sve je ovo otislo predaleko, da hoce doci ta skupstina na red da se iznese sve sto treba, da kaze sta ko zeli pa da se sve sumira i donese neki sud. Pa i eto da svemoguci Amar kaze sto je najavio pa da vidimo kako i sta dalje. Cisto sumnjam u neke ostavke a i nema razloga za iste, ovi ljudi nece dici sidro nego ce zavrsiti zapoceto.
SVEMOGUĆI U SVAKOM SMISLU TE RIJEČI AMAAAAAAR OSIM!!! A hinjaci mu se mogu saget!!!
Sada bi potpisao da Amar preuzme sportski segment, ali mrzim ove komentare i idealiziranje ličnosti, čuj "svemogući" :?
Izvini ali znam zašto sam ovo napisao,ne idealizujem ja nikoga sem Želje, ako pročitaš unazad par stranica pisanje dotičnog samo će ti se sve reć!!!☺

Brkoo
Kontakt:

sri sep 27, 2017 12:26 am

storm_raider je napisao/la:
uto sep 26, 2017 10:46 pm
Toliko se nekih lazi potencira pod krinkom istine...

Ok, spominju se pare koje se duguju Amaru, ali nema nikakvog jamstva da je taj novac on dao, osim rijeci. Uprkos svemu, treba se to vratiti. A sta je sa parama od Bekricevog transfera? E sada zamisliti kakav je bio javasluk kada su se tako pare davale i uzimale kako se htjelo, a da nigdje nema nikakvog pisanog traga. To je za istraznih organa. Mnogi spominju neke prijasnje "sisteme", a to su sve samo ne sistemi. Niti ima za ista pisanog traga, niti se radilo sistematski. Istina, osvajale su se titule. Kako i sta, svi smo vidjeli na terenu i na to smo ponosni. Ali, to je sakrilo mnoge stvari i mnoge ljude.

Neki ljudi ce odgovarati pred zakonom i to treba biti vodilja. Zato se ovo sve i zakuhava. Ne ide se mnogima u zatvor, niti se mnogima ide na uslovnu od 2-5 godina, jebi ga. Nema ovdje struja koji su za Amara i koje su za Misimovica. Ima samo struja koja je za Zelju i protiv Zelje. Prozivati ove ljude u Upravi koji sjede, moze samo lud covjek. Doduse, lud, bezobrazan i onaj koji misli da moze nesto na foru zaraditi od kluba. Ne moze, niti ce moci. Ko god je za Zelju i za Amara je (ali da se ispita sve i vrati ako se duguje, kao i pare od Bekricevog transfera da se ispitaju), kao i za ovu Upravu. Ko nije, protiv Zelje je. Nema izmedju. Dacu vam primjer. Za izgradnju Juga, Misimovic direktno garantuje svojom imovinom, bude li falilo novca, kao sto je falilo za Istok. Dakle, Istok smo isplacivali u ratama (pri kraju smo), ali je bio potreban jamac. Misimovic je garantovao svojom imovinom. I sada ti uhljupi sa Istoka gledaju Zelju i pricaju protiv tog covjeka. Malo li je. A takvih je primjera bilo mali milion i to svakodnevno.

Ok, Istok su velikim dijelom napravili navijaci, ali sjedile su i neke druge Uprave tu, zasto one nisu pokrenule navijace? Zato sto je novac "nestajao". Pa imali smo preko 12 nelegalnih prikljucaka na struju i nesto manje na vodu, gdje niko nije placao nista. Sve je Zeljo placao. Ko je to omogucio tim ljudima? Ova Uprava? Ma dajte molim vas. Zato i jesu trn u oku, jer rade stvari posteno, transparentno, ali eto u ovoj zemlji je sve tesko. I kao da to nije dovoljno, javi se mala grupica internet ratnika koja pokusava da diskredituje to sve zbog svojih licnih interesa, a sve pod krinkom da zele Zelji sve najbolje. Takvi i serviraju pricu Amar kontra Misimovic.

Uz Amara mi jedino znamo za trajan sportski uspjeh i to se mora rijesiti. Zbog Zelje prvenstveno, ostali su nebitni ili su manje bitni. To je jedini nacin. Inace, poznati zgubidani i lazovi bi se brzo vratili 'nelegalnim prikljuccima' za struju. E pa, kao sto je Lendric rekao: "psi laju..."
To je to..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:03 am

i ovo poltron je postalo džoker kad ne znaš šta ćeš. gledajući kako se koristi šakom i kapom nisam siguran da svi baš dobro znaju šta ustvari znači...
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:32 am

@larse druze jesi li ono ti postavio spisak prijavlejnih juniora za ligu prvaka?
I ljudi hoce li negdje biti stream za ove juniore?
Nadam se ako nista da su maxum i ipe gore :)

Veteran1965
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:35 am

Ma uplaćivale su se pare od transfera na privatne kartice, onih godina kada su nam svi računi bili blokirani....svega je bilo, i predpostavljam da je i to jedan od razloga ovakvih napada na upravu. Neopravdani manjak u blagajni od 600.000 km...
Što se tiče povrataka u klub općenito sam protiv toga. Kako u igračkom dijelu, tako i u ostalim segmentima, treneri ili sportski direktori, predsjednici, i svi drugi. Povratak na staro teško dugoročno donosi nešto novo. Možda neki kratkoročni šok, ali na dugi rok tu nema dodatnih vrjednosti. Tako da sam apsolutno protiv povratka i Amara Osima.na klupu Želje. Smatram da bi njegov dolazak donio još veću nebulozu u klub, i dodatno zakomplikovao situaciju. Iskreno ne znam šta on misli i šta bi želio, ali smatram da mnogi zloupotrebljavaju njegovo ime, i uvaljuju ga na način na koji on ne želi, i ne misli tako.Član je skupštine, može na neki način djelovati u klubu. Možda bi mogao biti i član upravnog ili nadzornog odbora, ako je spreman djelovati u timu, međutim svi znamo kako Brko tersa, i da nije baš timski igrač. Ja se nadam da Amar nije dio ove hajke i harange koja je trenutno aktuelna,i još jednom ponavljam da se njegovo ime zloupotrebljava u svim ovim napadima, je rbi sve ostalo bilo jedno veliko razočarenje za mnoge od nas, koji ga cijenimo i poštujemo sve što je dao Želji.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:35 am

ponosannavas je napisao/la:
sri sep 27, 2017 9:32 am
@larse druze jesi li ono ti postavio spisak prijavlejnih juniora za ligu prvaka?
I ljudi hoce li negdje biti stream za ove juniore?
Nadam se ako nista da su maxum i ipe gore :)
slika

ChWilla
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:37 am

rade, pa još bojanić... :kafa:

ChWilla
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:43 am

nisam optimista za njegovu karijeru, vjerovatno samo pijan može da preboli... :pivo:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:45 am

ChWilla je napisao/la:
sri sep 27, 2017 9:43 am
nisam optimista za njegovu karijeru, vjerovatno samo pijan može da preboli... :pivo:
u mojim ocima je vec igracina :D

teteac8684
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:57 am

ZBOG NJE BI PONOS BACIO U BLATO, ONA I KAMEN PRETVARA U ZLATO :pivo: :pivo: :pivo: :11:

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri sep 27, 2017 9:59 am

Mirek11 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 3:59 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
uto sep 26, 2017 3:49 pm
JUZNJAK je napisao/la:
uto sep 26, 2017 3:45 pm
Koliko mi je poznato amar zeli samo jednu stvar, a to je da mu se vrate njegove pare...
Ima jos par zahtjeva vezanih za UO itd. ;)
Eh to je vec previse, gdje ima jos da trener ili SD postavlja clanove uprave?
Ti ako vec hoce da pomognu klubu neka donesu novac, potpisu sponzorske ugovore pa toko dodju do mjesta u upravi. Za vracanje novca ok, to mi je razumljivo, mozda se i moze naci nacin ali ko ce znati koliki je to stvarno ( ako nema pisane potvrde), ja sam cuo razne iznose koji su dosta razlikuju. Nama je svaka KM bitna, nije da je svejedno u nekoliko desetina hiljada.
Zna se tacno koliki je dug, tacno u KM. Postoje svjedoci koji su i dan danas u klubu. Problem je sto nema pisanog traga, nema potvrde, a na taj iznos moras platiti porez. Ko ce platiti porez? Na osnovu cega? Sta je sa kamatom? Bilo je price o kamati, kamati na iznos koji nigdje nije zaveden u knjigama. Da bi se ovaj dug isplatio moras se vratiti na stari nacin "poslovanja", a stari nacin je poslovanje ispod stola, neplacanje poreza, isplate u koverti i sl. To mnogi prezeljkuju od momenta kada su neke stvari dovedene u red, al su se zajebali u startu.
Nema povratka na staro, nema vise vikendica od Zeljinih para, nema novih auta od Zeljinih para, nema keša ispod stola od transfera i ulaznica.

NO PASARAN!

Btw. ovo oko zahtjeva je sasvim legitimno s obzirom kako su mu prije 15-ak godina zabili noz u ledja...i ja bih isto to trazio samo...tesko da ce to proci kod S.M.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:02 am

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:09 am

Bila je neka anketa oko ovoga.Cini mi se da je dosta raje bilo za to da se djeci do 10-12 god. ne naplacuje ulaznica. Moze li neko izvuci rezultate ankete?

Hvala

Budi Željo
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:11 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
sri sep 27, 2017 10:02 am
https://fkzeljeznicar.ba/od-utakmice-sa ... ice/28398/

Bezveze mi ovo...
Što ti je bezveze? Možda ako nemas djecu, nekome ko vodi dvoje djece ovo je dobra ušteda osim za one što su navikli guzovače da ubacuju djecu
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:15 am

Pa uz sezonsku nece naplatit
Željezničar ante portas !

Dolina
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:18 am

Djeci je mjesto u školi a ne na tribinama, to vrijeme im je bolje da provedu sa nekom lijepom knjigom.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

sri sep 27, 2017 10:21 am

Svi smo mi nečija djeca :(

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava