Nek se pise, pisalo se svugdje svasta i pisat ce se

Vi se primate k'o saucesce (sto neko onomad rece)
Ima tu i krivice ljudi iz kluba, karma je kur.va.
Ja se nadam da ce Amar doc i sa grupom ljudi oko sebe "preuzeti" sportski dio FK Zeljeznicara.
Postavlja se pitanje šta je cilj-svrha članka objavljenog na Sjevernoj Koreji? Osvrt na rad SD? Netačno. Cilj je da se ocrni Željo, a ne pojedinac. Nepismeni novinar želi obmanuti javnost svojim "istraživačkim" člankom. Eto, Željo je u eri Aldina Čenana doveo 25 igrača, koji su još neki tu, a kao pojačanje su se pokazali..., promašaji...Novinar svjesno nije napravio komparaciju sa preostalih 11 premijerligaša i dao podatak koliko je u tim klubovima došlo igrača za godinu i pol. Zla namjera, spin i želja da se našteti Klubu i isti ocrni u javnosti. Ovim se uopšte ne upuštam u prosudbu o pravilnom ili nepravilnom radu Čenana, nego želim naglasiti zlonamjernost pisca i nalogodavca. Tekst me podsjeća na linije iz Širokog, koje nam je Savez naškrabao, a pri tome izbjegao uporedne orjentire kako se ne bi došlo do istine.teteac8684 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 12:51 pmStandardno, nepismen lik totalno...O nivou izražavanja ne treba trošiti riječi...dno dna...Veteran1965 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 12:40 pmKoji nepismeni i mahalski način pisanja tekstova od dotičnog glupana da ne povjeruješ. Ovaj od škole ima 3 časa likovnog i dva velika odmora. kakvi seljački i malogrđanski izrazi to je čudo jedno. A tekst sklepan, djece mi ja bi za 30 sekundi kvalitetniji napisao. Ali ne čudi. Kakav gazda, takvi i uposlenici..
Upravo ovo, konstantno pljuju po klubu raznim bljuvotinama a iz kluba niko da reaguje, svi sute a kad se suti na ovakva pisanja onda logicno nesto smrdi i u samom klubu .avlami97 je napisao/la:Postavlja se pitanje šta je cilj-svrha članka objavljenog na Sjevernoj Koreji? Osvrt na rad SD? Netačno. Cilj je da se ocrni Željo, a ne pojedinac. Nepismeni novinar želi obmanuti javnost svojim "istraživačkim" člankom. Eto, Željo je u eri Aldina Čenana doveo 25 igrača, koji su još neki tu, a kao pojačanje su se pokazali..., promašaji...Novinar svjesno nije napravio komparaciju sa preostalih 11 premijerligaša i dao podatak koliko je u tim klubovima došlo igrača za godinu i pol. Zla namjera, spin i želja da se našteti Klubu i isti ocrni u javnosti. Ovim se uopšte ne upuštam u prosudbu o pravilnom ili nepravilnom radu Čenana, negio želim naglasiti zlonamjernost pisca i nalogodavca. Tekst me podsjeća na linije z Širokog, koje nam je Savez naškrabao, a pri tome izbjegao uporedne orjentire kako se ne bi došlo do istine.teteac8684 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 12:51 pmStandardno, nepismen lik totalno...O nivou izražavanja ne treba trošiti riječi...dno dna...Veteran1965 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 12:40 pmKoji nepismeni i mahalski način pisanja tekstova od dotičnog glupana da ne povjeruješ. Ovaj od škole ima 3 časa likovnog i dva velika odmora. kakvi seljački i malogrđanski izrazi to je čudo jedno. A tekst sklepan, djece mi ja bi za 30 sekundi kvalitetniji napisao. Ali ne čudi. Kakav gazda, takvi i uposlenici..
Volio bih nekoga ko ima vremena i znanja da na Transfermarktu nađe dovedene igrače u zadnjih godinu i pol i postavi tabelaran prikaz za svih 12 premijerligaša. Znam da to @Lars može na brzinu uraditi, ali mu je mrskoPretpostavljam da bi na toj tabeli bili pri samom dnu, ako ne i zadnji, a iz istog bi se moglo vidjeti koja su to "pojačanja" i pojačanja, prodefilovala kroz naše klubove.
Nije Model dilajla. Čovjek je angažovao eksperte iz oblasti pisane riječi i o svom trošku, za svoj ćejf, analizirao neprijatelje. Ako ih stručni ljudi ne analiziraju, onda ih je teško prepoznati. Bjelosvjetska skitnice, izbjegavaj maloljetnice i Šveđanke. Pozdrav Modelčino.
Baš tako. Ignorisanje je najbolji lijek za njih. Njihova želja je da se krene u prepucavanje sa njima.
Kakvo prepucavanje, spucaš im tuzbu zbog iznošenja lazi imaju materijala za dobre tužbe. Sta su sve do sada napisali i to samo o Želji a one gore i ne spomenu i ako se zna kakva im je situacija u klubu na nas klub onaj portal konstantno vodi hajke sve sto ima veze sa Željom
Hocemo opet otvarat pandorine kutije ?