Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 26, 2017 1:09 pm

Razmislite malo, mi smo najveci klub u drzavi i normalno da ce svaka vijest ( pogotov losa ) odijeknut i bit citana.
Nek se pise, pisalo se svugdje svasta i pisat ce se :D
Vi se primate k'o saucesce (sto neko onomad rece)
Ima tu i krivice ljudi iz kluba, karma je kur.va.
Ja se nadam da ce Amar doc i sa grupom ljudi oko sebe "preuzeti" sportski dio FK Zeljeznicara.
MIRZA RASCIC

Amidza
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:13 pm

Hajmo hronoloski poredat stvari od dolaska Petrovica:

1. Slavko dolazi i priblizava nas vrhu
2. Titulu gubimo ociglednim bojkotom igraca
3. Bekric sve izmedju redova potvrdjuje u Avazu
4. Europa, bezrezervna i jednoglasna podrska Petrovicu
5. ????
6. Bezrezervni i jednoglasni manjak podrske Petrovicu tj noga

Kako je moguc toliki zaokret? Puna podrska Slavku pred Europu, pa jednoglasno otkaz? Nije se htjelo kvarit atmosferu pred Europu, pa hajmo isplanirat kad da ga nogom nabijemo i zrtvovat Adzema da spasava?

A znas da imas igrace koji bojkotuju, jer nije Petrovic prvi trener kojeg su otjerali. OK, na kraju krajeva, nebitan je on tu, nek je otisao i nek mu je sa srecom, ali sta sad?

Ocigledno je da se iza kulisa desavaju stvari koje ni mahala ne moze da dokuci, isto onoliko koliko je ocigledno da niti jedan trener nema niti ce imati do kraja odrijesene ruke i da ce se ledja cuvati igracima, a nikad trenerima. Za posljedicu ces uvijek imati da sve i jedan bude otjeran. Ako je ovo sto Petrovic prica istina, onda evidentno da je i Cenan, koji je imao punu podrsku uprave, upleten u sve. Ili laze Petrovic? A mahala je i prije pricala da se Cenan mijesa.

Dakle, **** lud zbunjenog. I normalno da je sad ofanziva sa svih strana (ss.ba), ko nam je kriv kad im dajemo pregrst materijala za to.

Isto Adzema ceka, jer ne vidim da se stvari mijenjaju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrkiMedo
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:17 pm

Kostic je, poslije Amara, nas najbolji trener kojeg smo imali i kakvog necemo imati uskoro. Problem su igraci i treba njima ocitati bukvicu, udariti po dzepu i sve super.

ISB87
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:24 pm

Ma kakav kostic pored Ode, samo sto smo mi, generalno, govna od ljudi.
MIRZA RASCIC

dell21
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:25 pm

MA ne mogu nam nista mogu samo pisati i smrditi po portalu i svojim satelitima po forumu. Ama bas ni pedalj ne mogu . Opustite se samo publicitet stvaramo smetljarima. Narod nas vise ne vjeruje u pisanje price obecanja naucili smo se pameti. Od sad samo u djela a djela imamo i vise nego sto je potrebno da se sikiramo.

Budi Željo
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:54 pm

Definitivno najveća boljka ne samo Želje vec generalno BH sporta je to volontiranje. To znači da ljudi pored svojih redovnih obaveza, poslova sebe troše na još nešto i vrlo brzo dođe do zamora materijala, jer kod nas je takav mentalitet da ljudi sve p.oseru prije ili kasnije. Kad budemo imali budzet da nam ljudi profesionalno obavljaju poslove SD a to bodrazumjeva imanje adekvatnog budzeta za dovođenje igrača onda možemo i očekivati neke rezultate, dokle god se to radi da se dovode neki jeftiniji i oni koji nemaju gdje bicemo u evropskim dometima tu gdje i jesmo. Prijašnje taktike potpisi na ovoliko ostalo na riječ nam isto nisu isle na ruku i zbog toga su mnogi fubaleri i odlazili sa cistim papirima jer je bilo halal usmeni dug. Tad niko nije srao o ukaljanom ugledu kluba kad su se plate dijelile ko na pijaci u dlan i odbijalo se kome se prohtjelo na dnevnoj bazi, tako se ne može raditi sad kad fudbaler ima svoja prava zakonom određena. Vi što prizivate ove sto su nam klub u crno zavili dabogda vam oni o kucnom budzetu vodili računa!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

avlami97
Kontakt:

uto sep 26, 2017 1:58 pm

teteac8684 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 12:51 pm
Veteran1965 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 12:40 pm
Koji nepismeni i mahalski način pisanja tekstova od dotičnog glupana da ne povjeruješ. Ovaj od škole ima 3 časa likovnog i dva velika odmora. kakvi seljački i malogrđanski izrazi to je čudo jedno. A tekst sklepan, djece mi ja bi za 30 sekundi kvalitetniji napisao. Ali ne čudi. Kakav gazda, takvi i uposlenici..
Standardno, nepismen lik totalno...O nivou izražavanja ne treba trošiti riječi...dno dna...
Postavlja se pitanje šta je cilj-svrha članka objavljenog na Sjevernoj Koreji? Osvrt na rad SD? Netačno. Cilj je da se ocrni Željo, a ne pojedinac. Nepismeni novinar želi obmanuti javnost svojim "istraživačkim" člankom. Eto, Željo je u eri Aldina Čenana doveo 25 igrača, koji su još neki tu, a kao pojačanje su se pokazali..., promašaji...Novinar svjesno nije napravio komparaciju sa preostalih 11 premijerligaša i dao podatak koliko je u tim klubovima došlo igrača za godinu i pol. Zla namjera, spin i želja da se našteti Klubu i isti ocrni u javnosti. Ovim se uopšte ne upuštam u prosudbu o pravilnom ili nepravilnom radu Čenana, nego želim naglasiti zlonamjernost pisca i nalogodavca. Tekst me podsjeća na linije iz Širokog, koje nam je Savez naškrabao, a pri tome izbjegao uporedne orjentire kako se ne bi došlo do istine.

Volio bih nekoga ko ima vremena i znanja da na Transfermarktu nađe dovedene igrače u zadnjih godinu i pol i postavi tabelaran prikaz za svih 12 premijerligaša. Znam da to @Lars može na brzinu uraditi, ali mu je mrsko :D Pretpostavljam da bi na toj tabeli bili pri samom dnu, ako ne i zadnji, a iz istog bi se moglo vidjeti koja su to "pojačanja" i pojačanja, prodefilovala kroz naše klubove.

Nije Model dilajla. Čovjek je angažovao eksperte iz oblasti pisane riječi i o svom trošku, za svoj ćejf, analizirao neprijatelje. Ako ih stručni ljudi ne analiziraju, onda ih je teško prepoznati. Bjelosvjetska skitnice, izbjegavaj maloljetnice i Šveđanke. Pozdrav Modelčino.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:01 pm

@avlami Odradit cu za 2016/17 i ovu trenutnu

avlami97
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:04 pm

Odlično! Baš me interesuje, gdje smo na tabelii. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

south side
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:06 pm

avlami97 je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 12:51 pm
Veteran1965 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 12:40 pm
Koji nepismeni i mahalski način pisanja tekstova od dotičnog glupana da ne povjeruješ. Ovaj od škole ima 3 časa likovnog i dva velika odmora. kakvi seljački i malogrđanski izrazi to je čudo jedno. A tekst sklepan, djece mi ja bi za 30 sekundi kvalitetniji napisao. Ali ne čudi. Kakav gazda, takvi i uposlenici..
Standardno, nepismen lik totalno...O nivou izražavanja ne treba trošiti riječi...dno dna...
Postavlja se pitanje šta je cilj-svrha članka objavljenog na Sjevernoj Koreji? Osvrt na rad SD? Netačno. Cilj je da se ocrni Željo, a ne pojedinac. Nepismeni novinar želi obmanuti javnost svojim "istraživačkim" člankom. Eto, Željo je u eri Aldina Čenana doveo 25 igrača, koji su još neki tu, a kao pojačanje su se pokazali..., promašaji...Novinar svjesno nije napravio komparaciju sa preostalih 11 premijerligaša i dao podatak koliko je u tim klubovima došlo igrača za godinu i pol. Zla namjera, spin i želja da se našteti Klubu i isti ocrni u javnosti. Ovim se uopšte ne upuštam u prosudbu o pravilnom ili nepravilnom radu Čenana, negio želim naglasiti zlonamjernost pisca i nalogodavca. Tekst me podsjeća na linije z Širokog, koje nam je Savez naškrabao, a pri tome izbjegao uporedne orjentire kako se ne bi došlo do istine.

Volio bih nekoga ko ima vremena i znanja da na Transfermarktu nađe dovedene igrače u zadnjih godinu i pol i postavi tabelaran prikaz za svih 12 premijerligaša. Znam da to @Lars može na brzinu uraditi, ali mu je mrsko :D Pretpostavljam da bi na toj tabeli bili pri samom dnu, ako ne i zadnji, a iz istog bi se moglo vidjeti koja su to "pojačanja" i pojačanja, prodefilovala kroz naše klubove.

Nije Model dilajla. Čovjek je angažovao eksperte iz oblasti pisane riječi i o svom trošku, za svoj ćejf, analizirao neprijatelje. Ako ih stručni ljudi ne analiziraju, onda ih je teško prepoznati. Bjelosvjetska skitnice, izbjegavaj maloljetnice i Šveđanke. Pozdrav Modelčino.
Upravo ovo, konstantno pljuju po klubu raznim bljuvotinama a iz kluba niko da reaguje, svi sute a kad se suti na ovakva pisanja onda logicno nesto smrdi i u samom klubu .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:11 pm

Pa nece se klub prepucavat, nismo mi seljacki klub da se prepucavamo sa levatima
Željezničar ante portas !

Veteran1965
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:13 pm

AsharaK je napisao/la:
Pa nece se klub prepucavat, nismo mi seljacki klub da se prepucavamo sa levatima
Baš tako. Ignorisanje je najbolji lijek za njih. Njihova želja je da se krene u prepucavanje sa njima.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:16 pm

sta ima klub reagovati na forumska naprdjivanja ili na "novinarske tekstove" u kojima "novinar" koristi epitete poput KLOC!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:18 pm

Sve ovo dolazi u lose vrijeme pred kljucnu utakmicu sa direktnim konkurentom za titulu, jos ovi kvazi novinari i dusmani imaju savrsen tajming sa ovim tekstovima.

Ne znam kakvo je stanje u ekipi nakon poraza u Tuzli ali moraju Adzem i igraci da se osvjeste do Zrinjskog, bice jako teska utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

south side
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:19 pm

AsharaK je napisao/la:
Kakvo prepucavanje, spucaš im tuzbu zbog iznošenja lazi imaju materijala za dobre tužbe. Sta su sve do sada napisali i to samo o Želji a one gore i ne spomenu i ako se zna kakva im je situacija u klubu na nas klub onaj portal konstantno vodi hajke sve sto ima veze sa Željom
Zadnja izmjena: south side, dana/u uto sep 26, 2017 2:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:20 pm

Elegant je napisao/la:
uto sep 26, 2017 2:18 pm
Sve ovo dolazi u lose vrijeme pred kljucnu utakmicu sa direktnim konkurentom za titulu, jos ovi kvazi novinari i dusmani imaju savrsen tajming sa ovim tekstovima.
Déjà vu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:24 pm

Neka prde, znam da cemo rasut Zrinju
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:25 pm

avlami97 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 2:04 pm
Odlično! Baš me interesuje, gdje smo na tabelii. :D
Mislim da sam potrefio :D

Odlasci/dolasci po sezonama 2016/17 i ovaj jedan prelazni 2017/18
Spoiler:
Računamo samo igrače koji su otišli, bez posudbi, a među dolaske računamo posudbe

HŠK Zrinjski

2016/17 - Došlo: 17 igrača ; Otišlo: 23 igrača ( 1 penzionisan )
2017/18 - Došlo: 11 igrača ; Otišlo: 8 igrača

FK Željezničar

2016/17 - Došlo: 20 igrača ; Otišlo: 25 igrača
2017/18 - Došlo: 6 igrača ; Otišlo: 7 igrača

FK Sarajevo:

2016/17 - Došlo: 13 igrača ; Otišlo: 17 igrača ( 1 penzionisan )
2017/18 - Došlo: 5 igrača ; Otišlo: 8 igrača

FK Krupa

2016/17 - Došlo: 15 igrača ; Otišlo: 14 igrača
2017/18 - Došlo: 6 igrača ; Otišlo: 9 igrača

FK Sloboda

2016/17 - Došlo: 18 igrača ; Otišlo: 20 igrača
2017/18 - Došlo: 8 igrača ; Otišlo: 7 igrača

FK Radnik

2016/17 - Došlo: 20 igrača ; Otišlo: 18 igrača ( 1 penzionisan )
2017/18 - Došlo: 8 igrača ; Otišlo: 12 igrača

NK Široki Brijeg

2016/17 - Došlo: 8 igrača ; Otišlo: 11 igrača
2017/18 - Došlo: 5 igrača ; Otišlo: 11 igrača ( 1 penzionisan )

FK Mladost DK

2017/18 - Došlo: 16 igrača ; Otišlo: 22 igrača
2017/18 - Došlo: 13 igrača ; Otišlo: 15 igrača

NK Vitez

2016/17 - Došlo: 13 igrača ; Otišlo: 10 igrača
2017/18 - Došlo: 16 igrača ; Otišlo: 15 igrača

NK Čelik

2016/17 - Došlo: 23 igrača ; Došlo: 18 igrača
2017/18 - Došlo: 20 igrača ; Otišlo: 23 igrača

FK Borac

2016/17 - Došlo: 21 igrač ; Otišlo: 31 igrač ( 1 penzionisan )
2017/18 - Došlo: 7 igrača ; Otišlo: 3 igrača

NK GOŠK

2016/17 - Došlo: 13 igrača ; Otišlo: 19 igrača ( 3 penzionisana )
2017/18 - Došlo: 12 igrača; Otišlo: 6 igrača

Ukupno ( valjda sam sve fino sabrao :D )
Spoiler:
HŠK Zrinjski

Došlo: 28 igrača ; Otišlo: 31 igrač ( 1 penzionisan )

FK Željezničar:

Došlo: 26 igrača ; Otišlo: 32 igrača

FK Sarajevo:

Došlo: 18 igrača ; Otišlo: 25 igrača ( 1 penzionisan )

FK Krupa:

Došlo: 21 igrač ; Otišlo: 23 igrača

FK Sloboda

Došlo: 26 igrača; Otišlo: 27 igrača

FK Radnik

Došlo: 28 igrača ; Otišlo: 30 igrača ( 1 penzionisan )

NK Široki Brijeg

Došlo: 13 igrača ; Otišlo: 22 igrača ( 1 penzionisan )

FK Mladost DK

Došlo: 19 igrača ; Otišlo: 37 igrača

NK Vitez

Došlo: 29 igrača ; Otišlo: 25 igrača

NK Čelik

Došlo: 43 igrača ; Otišlo: 41 igrač

FK Borac

Došlo: 28 igrača ; Otišlo: 34 igrača ( 1 penzionisan )

NK GOŠK

Došlo: 25 igrača ; Otišlo: 25 igrača ( 3 penzionisana )

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:26 pm

AsharaK je napisao/la:
uto sep 26, 2017 12:29 pm
Prošle godine su nas isto pritisnuli pred Zrinjski, šta ono bi ? :kafa:
Hocemo opet otvarat pandorine kutije ? :zid:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto sep 26, 2017 2:28 pm

to sto je i kod ostalih prometno ko na stanici, nije nam neki alibi.
ubuduce ne smijemo praviti toliki promet. nista se dobro iz toga ne moze izroditi.

zadnji prelazni smo bili relativno umjereni i nadam se da ce se taj trend nastaviti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava