Hajde Zeljo pobjedi bodove donesi...
Btw igral iko ovaj fantasy? Imal opcija neka da se napravi liga, i samo clanovi s ovog foruma da igraju? Pitam, nisam upucen do kraja, jer igram englesku pa zato. Bilo bi fino...
Ima opcija da se napravi liga, imam ekipu ubit će brašno ovo kolonikson je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi bodove donesi...
Btw igral iko ovaj fantasy? Imal opcija neka da se napravi liga, i samo clanovi s ovog foruma da igraju? Pitam, nisam upucen do kraja, jer igram englesku pa zato. Bilo bi fino...
http://www.larsson1921.ga" onclick="window.open(this.href);return false;jovanmaksimovic je napisao/la:jel nam larson ziv, oko prenosa?
@zaboljisportubihSimply Blue je napisao/la:A evo i Kuzmanvića u prvih 11, pa da ga vidimo na djelu protiv najboljih....Jedan forumaš još sa onog forumaga je stalno prizivao kod nas, ne znam je li aktivan na ovom forumu.
Danas Memija i Miroslav riješavaju stvari
Kuzmanovic je htio doci u Zelju, ne znam sto ga nasi nisu htjeliSimply Blue je napisao/la:A evo i Kuzmanvića u prvih 11, pa da ga vidimo na djelu protiv najboljih....Jedan forumaš još sa onog forumaga je stalno prizivao kod nas, ne znam je li aktivan na ovom forumu.
Danas Memija i Miroslav riješavaju stvari
Kapiten je napisao/la:
dostize radnu temperaturu![]()
ne brini ti, cim se ukljuce oni ukljucujemo se i miIzlija je napisao/la:Pusti Larssone malo muzike da znamo da je link živ a i da se pripremimo.![]()
![]()
Jesi ti ovaj Amko fanatik na zvaničnoj što je objavio link? Mogu li suspendovati kanal jer ga je objavio na zvaničnoj?LARSSON je napisao/la:ne brini ti, cim se ukljuce oni ukljucujemo se i miIzlija je napisao/la:Pusti Larssone malo muzike da znamo da je link živ a i da se pripremimo.![]()
![]()
Nisam to ja, ako suspenduju prebacim se na drugi. Za sada samo testiramo, prosli put nisu banovali kad je bio unlisted, valjda nece ni sadž'21 je napisao/la:Jesi ti ovaj Amko fanatik na zvaničnoj što je objavio link? Mogu li suspendovati kanal jer ga je objavio na zvaničnoj?LARSSON je napisao/la:ne brini ti, cim se ukljuce oni ukljucujemo se i miIzlija je napisao/la:Pusti Larssone malo muzike da znamo da je link živ a i da se pripremimo.![]()
![]()