Tako da je tu blizu,očekujem kroz koji dan.

Treba Kemu odmah u vatru, pa nek ima polusezonu da pokaže jeli ili nije za to. Treba ga istripti kako god, kad ce steći iskustvo ako ne sad, pa neće valjda u 27 godini. Uz sebe će imati dobru ekipu, pa Amir je sa 17 nosio nas vezni redHadzijalagic je napisao/la:Da sam se ja pitao on bi vec proslu polusezonu bio standardni stoper uz Acu.. Glupo bi bilo dovesti nekog, onako, reda radi a vec imamo reprezentativca koji je spreman da igra.. Od svih omladinaca Kemo je najzreliji i najspremniji..Minjore je napisao/la:Vakat je iksreno. Pomisljam to napisati ali reko napast ce me ozbiljna raja reci ce idi na chat ako ti je do zajebancijeHadzijalagic je napisao/la:A mozda gurnuti Kemu odmah u vatru?? Ne bi se zayebali sekunde.. Bogi bi bio dobro rjesenje za klupe..![]()
@leon
Ne znam sto je rizik gurnuti Kemu. Veci je rizik bio gurnuti Vedrana pa nam momak donese minimum 7-8 bodova.. Mora se misliti o buducnosti.. Momak je zasluzio sansu a na klupi ce vremenom propasti..
Kažu da treba "sletit"Plava Porodica je napisao/la:Ma joj kad god zavlada ova tišina,kad ništa ne znamo,samo naglabamo, zvanična izleti a mi na tabletama završimo.
Tako da je tu blizu,očekujem kroz koji dan.
Ako cemo tako sta ako se svih cetverica a i taj sto dodje povrijedeLARS1921 je napisao/la:Eto opet četiri u odbrani, povrijedi se jedan, drugi zute i sta? Rečeno je da će odbrambeni doći (bar je tako krajprice rekao), bezveze mi razglabamo
Ovaj 3 gol probijanje mrezeKapiten je napisao/la:Uh kakav sut ima taj Ejup
https://www.youtube.com/watch?v=lxiDQ_XrdmU" target="_blank
Ma jasta je nego dolazi da trazi babuChWilla je napisao/la:e čuj ejup a nije bošnjak...
Rahmetli Varupa bi bio ponosan na njega.SWRA_1921 je napisao/la:Ovaj 3 gol probijanje mrezeKapiten je napisao/la:Uh kakav sut ima taj Ejup
https://www.youtube.com/watch?v=lxiDQ_XrdmU" target="_blank
A i mene u pm otisli i oni i pioniri i svefk1921 je napisao/la:E sto me trznu zvanicna
Hadzija ostavlja boomove za Bajram?Minjore je napisao/la:A i mene u pm otisli i oni i pioniri i svefk1921 je napisao/la:E sto me trznu zvanicna
zar nisi ti insajder?fk1921 je napisao/la:Hadzija ostavlja boomove za Bajram?Minjore je napisao/la:A i mene u pm otisli i oni i pioniri i svefk1921 je napisao/la:E sto me trznu zvanicna
Izdo me izvor, otkako Mulalica nema, nema ni izvoraLARS1921 je napisao/la:zar nisi ti insajder?fk1921 je napisao/la:Hadzija ostavlja boomove za Bajram?Minjore je napisao/la: A i mene u pm otisli i oni i pioniri i sve
hajde jos malo 3-4 dana pa prozivka,treninzi pa utakmica protiv oljimpika ,,,,LARS1921 je napisao/la:Honaj, fkz, znao sam da ces to reci.
Ko ce izdrzati
ChWilla je napisao/la:kad dovodi ne valja, kad ne dovodi ne valja...![]()
novi šef struke zaista skenira ekipu i utvrđuje šta mu treba, neće mu senad i dejan utvrđivati.