Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 5:35 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Sa stoperima nije bas sjajna situacija...Ovo sto valja u ligi ili ima ugovore ili...
Dzidic ce u Mladost Kakanj...Jusic iz Celika u Slobodu...Kostic,ni on ne zna sta bi,i iso bi i ne bi...Mada ima vremena.
Sto se mora dovoditi domaci neki, evo npr. jednog kojeg bi Kostic mogao dovesti, istekao mu ugovor, a evo i jednog drugog kojeg bi placali pofino ali bi se i isplatio pofino, ako bi htio doci u ovu ligu. Mislim da bi trebali traziti ovakve stopere, malo vise zapadno-evropski nagnute ebga. Ovakve bi ja volio da igraju za Zelju, mlade, ambiciozne, koji se mogu prodati, itd. A rasteretio bih budzet nekim vec nedovoljno dokazanim igracima, sada, ili nakon pola godine. Prodao bih jednog ili dvojicu odmah za neke fine pare kojima bi mogli uciniti odredjeni napredak. Definitivno bi nam se isplatilo probati nekako dogovoriti Memisevica, za procenat od sljedeceg transfera i nesto para, i slicno...

http://www.transfermarkt.co.uk/leo-ejup ... ler/278733" target="_blank

http://www.transfermarkt.com/milan-mila ... eler/70574" target="_blank
I ja sam za mlade sa par odigranih sezona. Ovi se cine dobri ali su vjerovatno i skupi.
Prvog bi Kostic treba dobro znati pa ako mu odgovara sigurno da ce ga imati u vidu za pojacanja.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:38 pm

Uh kakav sut ima taj Ejup
https://www.youtube.com/watch?v=lxiDQ_XrdmU" target="_blank
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:39 pm

Ma ja, Dzidic zeli porodici da se posveti, ima kafic u Zenici koji drzi i na to je baziran i na ovo sto @fkz1921 rece..

rios
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:40 pm

ponosannavas je napisao/la:OPet ću ja biti dosadan. Znam da nam trebaju i iskusni stoperi, ali imamo već dvojicu za ove lige dovoljno. Ja bi doveo još dvojicu mladih koji su potencijali. Ako ne može Memišević, može Jovičić npr. Nekako me baš nervira što ne vidimo neke potencijale iz manjih klubova u BiH. Možda ja griješim za Jovičića, ali nemoguće da nema nijedan mladi potencijal iz BiH na nekoj, bilo kojoj, poziciji. Mlada repka, u-19 itd. Ima tu igrača sigurno. Miću da ne spominjem :)
Bitna je poenta. Nadam se da će novi trener nakon pola sezone u ovoj ligi vidjeti gdje čući potencijal.
Vidi druze,tvoja prica je odlicna.Ulaganje u mlade igrace koji imaju potencijala i kvaliteta nikad ne moze biti lose.Uz pravilan rad sa njima,ocekivani razvoj na kraju mozes i zaraditi.
Medjutim,kad dovedes nekadasnje igrace Sevilje,pa dovedes igraca iz Holandije,pa dovedes dva igraca koja su se profilisala kao ponajbolji na svojim pozicijima u PL,najavis borbu za titulu,onda i taj stoper mora biti na tragu toga.Jednostavno,bojim se da mladi stoper ne bi mogao ispratiti iskustvo i ambiciju naprijed pomenutih igraca.
Nama,ipak,u ovom trenutku vise treba neko ko je dovoljno iskusan,provjereno kvalitetan i spreman da odgovori zadatku - bude komadant odbrane.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:40 pm

Ma meni je žao Jasmina,on i Aco su top bili.
Niko osim Graovca i Memiševića nam ne bi lego ko Jasmin...ali razišli se putevi :(
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:46 pm

Da je Jasmin bio dobar jeste. Jedan period i nas najbolji stoper..ali mislim da ne trebamo pretjeravati i praviti Hierra od njega. Steta jeste sto ga nece biti jer ako nista bio je dobar za klupe. Ali kad su u pitanju drugi stopera. Nemam nista protiv da dovedemo jednog mladjeg igraca na kojeg ces racunati u buduce ali nama trenutno treba iskusniji igrac pored Ace od kojeg mozes da ocekujes odma neke stvari. Mi imamo Kemala koji ce sigurno dobiti svoju priliku ali misljenja sam da nam treba igrac tipa Memisevic ili Jahic. Najradije bi volio da dovedemo dva stopera. Jednog iskusnijeg i jednog mladjeg koji ce biti treci stoper. Al sta cemo onda onda sa Bogijem? Kako god mislim da je Hodzurda vec sada visak i treba mu se zahvaliti sto prije.

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:56 pm

sajo10 je napisao/la:Da je Jasmin bio dobar jeste. Jedan period i nas najbolji stoper..ali mislim da ne trebamo pretjeravati i praviti Hierra od njega. Steta jeste sto ga nece biti jer ako nista bio je dobar za klupe. Ali kad su u pitanju drugi stopera. Nemam nista protiv da dovedemo jednog mladjeg igraca na kojeg ces racunati u buduce ali nama trenutno treba iskusniji igrac pored Ace od kojeg mozes da ocekujes odma neke stvari. Mi imamo Kemala koji ce sigurno dobiti svoju priliku ali misljenja sam da nam treba igrac tipa Memisevic ili Jahic. Najradije bi volio da dovedemo dva stopera. Jednog iskusnijeg i jednog mladjeg koji ce biti treci stoper. Al sta cemo onda onda sa Bogijem? Kako god mislim da je Hodzurda vec sada visak i treba mu se zahvaliti sto prije.
Ma ja bih se zahvalio i Bogiju il mu ponuditi neki trenerski posao u mladjim kategorijama kao pomocnik il slicno. A sto kazes dovesti jednog iskusnijeg stopera i jednog mladjeg, da bude s Kemom treca i cetvrta opcija.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Grbavica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:59 pm

Je li sljedeće subote prijateljska sa Olimpikom na glavnom ili na pomoćnom? I zna li se otprilike u koliko sati bi to moglo biti?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:01 pm

A mozda gurnuti Kemu odmah u vatru?? Ne bi se zayebali sekunde.. Bogi bi bio dobro rjesenje za klupe..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:A mozda gurnuti Kemu odmah u vatru?? Ne bi se zayebali sekunde.. Bogi bi bio dobro rjesenje za klupe..
Vakat je iksreno. Pomisljam to napisati ali reko napast ce me ozbiljna raja reci ce idi na chat ako ti je do zajebancije :) :)

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:07 pm

Hadzijalagic je napisao/la:A mozda gurnuti Kemu odmah u vatru?? Ne bi se zayebali sekunde.. Bogi bi bio dobro rjesenje za klupe..
Mislim da nama za ozbiljne planove treba jedan stoper da je bolji i od Ace, prevelik je rizik Kemu odmah gurnuti. Medjutim, svakako bi trebalo da bude 3. stoper i da se pravilno radi s njim i ubacuje u nekim tekmama, a Bogi 4.

Plava Porodica
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
Vakat je iksreno. Pomisljam to napisati ali reko napast ce me ozbiljna raja reci ce idi na chat ako ti je do zajebancije :) :)
Vakat je što jest jest...
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Minjore je napisao/la:
Da sam se ja pitao on bi vec proslu polusezonu bio standardni stoper uz Acu.. Glupo bi bilo dovesti nekog, onako, reda radi a vec imamo reprezentativca koji je spreman da igra.. Od svih omladinaca Kemo je najzreliji i najspremniji..

@leon
Ne znam sto je rizik gurnuti Kemu. Veci je rizik bio gurnuti Vedrana pa nam momak donese minimum 7-8 bodova.. Mora se misliti o buducnosti.. Momak je zasluzio sansu a na klupi ce vremenom propasti..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet jun 09, 2016 6:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:09 pm

Opet mora barem jedan doći kako god :D

Jaozinho22

čet jun 09, 2016 6:11 pm

Sead Hajrović :?:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:12 pm

LARS1921 je napisao/la:Opet mora barem jedan doći kako god :D
Ne mora.. Imao bi Acu, Kemu, Bogicevica i po potrebi Zahirovica..

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:13 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ako mislimo sta u europi, bogicevic tesko :D

Evo ga krajprice :D baci kakvu bombu da svi poginemo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 6:19 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ako mislimo sta u europi, bogicevic tesko :D

Evo ga krajprice :D baci kakvu bombu da svi poginemo
Vala ni vecina ovih koji su se ovdje pominjali nisu nista bolji ni od Bogicevica niti su neki igraci za evrope.. Mozda taj Memisevic, prije svega jer je mlad ali momak ima ugovor sa Radnikom.. Kemo je jedini ravnopravno parirao vrsnjacima iz Salzburga i kod mene je tada stekao povjerenje.. Steta sto nismo imali trenera sa mudima da ga gurne u vatru vec u prosloj polusezoni..

diego1921
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:21 pm

Ako cemo igrati 3-5-2 onda nam treba jos jedan stoper koji igra lijevom nogom.Kazu Hodzurda ide,a on realno nije kvalitet za nas,to se vidjelo i na tekmi s Rudarom !

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 6:22 pm

Eto opet četiri u odbrani, povrijedi se jedan, drugi zute i sta? Rečeno je da će odbrambeni doći (bar je tako krajprice rekao), bezveze mi razglabamo

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava