Jos malo i ispunit cemo kategoriju 3, sto ni u najludjim snovima nisam mogao zamisliti. Galerija sjeverne tribine je osvjezena i mnogo ljepse izgleda. Sto se poslovnih prostora tice, nadam se da ce se to uspjeti srediti s obzirom da neki nisu u nasem vlasnistvu. Da je normalna drzava, lako bi se to rijesilo, jer na ovakvom objektu izlog radnje ne bi smio da se izdvaja od drugih. Infrastrukturno se nasa Grbavica unapredjuje iz dana u dan i sigurno na ovome necemo stati, samo je pitanje sta je sljedece na redu.
Sto se tice omladinskog pogona, stvarno je steta sto smo izgubili neke momke. Mi moramo biti u stanju placati najtalentiranije momke koji nisu odavde, barem ono najosnovnije, stanarinu i hranarinu. Nadam se da ce se i to rijesiti u buducnosti, jer nije prvi put da igraci prelaze iz jednog pogona u drugi, ali sigurno treba biti mali alarm za uzbunu, pa da se na vrijeme rijese ti problemi. Svjestan sam da sve to kosta, ali mislim da se moze naci nacin. Rezove ne smijemo praviti u OP-u.
Sutra utakmica protiv Slobode. Ocekujem remi, ali se potajno nadam pobjedi. Sve sto vazi za druge ekipe, ne vazi za Celik i Slobodu kada igraju protiv nas, koliko god da su u krizi, ali sigurno ima tu i do nas i nase postavke na terenu, te htijenja i zalaganja. Slazem se sa par forumasa koji su izjavili da bi im trebalo prepustiti inicijativu, kao sto smo protiv Radnika. Kako ce to ici, ne znam. Bit ce sigurno utakmica puna naboja, prva koju vodi direktno sa klupe Petrovic koji je zeljan osvete. Zadrzao bih Zeca u prvom sastavu, a Kajkut neka odradi pola sata. Ramovic da se mijenja za Zebom, jer svakako Sloboda nema opasne bekove, pa Zeba nece morati ici nazad kada bude lijevo. Zakaric je u veoma dobroj formi, Blagojevica ne smijem ni pohvaliti jer frajer u toku utakmice igra toplo - hladno.

Steta sto nema Zajmovica, bio bi dobar pik sa klupe.
Pripaziti kod prekida na Krpica, ne dopustiti da se Ordagic razmase i to bi trebalo biti okej. Sretno momcima sutra, nadam se dobrom rezultatu, pa da u odlicnoj atmosferi docekamo Zrinjski i zamijenimo mjesta na tabeli