Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 22, 2017 10:49 am

Previse mi letimo i olako nekome dajemo najvece titule.
Svaka cast i Hajdaru i Sabanu, ali reci da su najbolji u ligi je malo ludo. Oni su tek na pocetku, ima jos posla, znoja i truda pred njima. Ali slazem se da imaju sve da budu najbolji.

ChWilla
Kontakt:

pet sep 22, 2017 10:52 am

pa jesmo l' sa njima tu zajedno sa ovima kofol najboljima, jesmo. jesmo l' ubjedljivo drugi, jesmo. je li zrinjski prvi sa ćavarom na sredini, jeste.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 22, 2017 10:59 am

storm_raider je napisao/la:
pet sep 22, 2017 10:06 am
Ne volim ovo, ali zaboli covjeka polu-istina, pogotovo kada mu neko istim sredstvima dovede kredibilitet u pitanje i sav iskren trud koji ulozi. Nazalost, moracu. One gluposti o 'klikovima' i 'poslu' nisu ni vrijedne komentara.

Nije trebalo nikakve analize ni praviti, a kamo li odobriti i to je moja greska. Tu se izvinjavam, jer na kraju dana samo Zeljo pati. Razlog sto sam odobrio je bio kao sto sam napisao 'zbog mira u kuci', misleci da ce se imati dovoljno samosvjesti i discipline u tome svemu. Pogrijesio sam, nece se ponoviti. Moderatori nisu znali, jer su imali prijasnje instrukcije da bilo kakvo spominjanje onog portala jednostavno odstrane. U privatnim obavezama, koje su ogromne trenutno, nisam stigao ni da se ulogujem par dana i kazem im. A opet, i da sam im javio, imali bi instrukcije da brisu spominjanje bilo kakve analize nekog forumasa.

Sreca pa nisam obrisao, jer dnevno dobijem po 30 poruka i brisem cesto. Nisam obrisao, jer sam ocekivao. Dio prepiske koji je namjerno izostavljen ili nije mozda vidjen.
Spoiler:
Sent: Tue Sep 12, 2017 3:37 am
by storm_raider
Gledaj kad ti pisem.. :D
Molim te, ja ne znam o cemmu se radi, nemoj spominjati vise ljude po imenima. Ljudi koji pisu su Zeljovci. Onaj tamo me portal ne interesuje, ali uprkos svemu postujem ljude koji pisu tamo. Zavrsi sa tim ovaj put i tacka neka ide na to. Ne mislim da bi iko 'prodao' nick od tih ljudi. Njih nemoj analizzirati. Samo zbog mira u kuci, molim te.

Sent: Mon Sep 11, 2017 7:55 pm
by storm_raider
Ok.
Re: ?

Sent: Mon Sep 11, 2017 4:48 pm
by Model1964
:D Petkom ne radim
A ni subotom ni nedeljom :DD:
Kacim u cetvrtak na vece😆

Sent: Mon Sep 11, 2017 3:10 pm
by storm_raider
Jos koji dan.. do petka.
?

Sent: Mon Sep 11, 2017 2:24 pm
by Model1964
Do kada da primirim sa analizama anamo onih?
Uskoro skupstina.
Moram okaciti zavrsnu rijec
Kada neki strucni tim napise nesto, onda se treba i potpisati, a ne anonimno ostaviti bez potpisa. Samim tim je i sama analiza diskreditovana. Tek sam sad nasao vremena i procitao ono sto je napisano i ne slazem se. Mislim da je to dijelom plod tvoje maste i dosta slobodnog vremena.

A sto se tice muda: to barem nije upitno, niti ce ikada ni biti. Trebalo je odmah reagovati i zabraniti bilo kakve analize, jer nas ovdje interesuje Zeljo. Pogotovo ne analize ljudi koji ne mogu da se direktno odbrane. To je moja greska. Ovo cemo zavrsiti ovdje i cirkus praviti necemo. Posto se to vuce vec neko vrijeme, spominjanje onog tamo foruma, a pogotovo ljudi koji se ne mogu odbraniti ce biti izbrisano automatski, a onaj koji to radi banovan. Nastavite pisati no nasem Zelji.
Stani. Nisam se nikad mjesao i komentarisao kad pisete o onom portalu (osim ono oko finansija ali i tad nisam trebao) , ali sad osjecam da je ucinjena nepravda.

Prvo @modela nema da ti odgovori na ovo. Osjecam da ovo i nije tvoje misljenje nego je plod ljutnje zbog sinoc.
Drugo, svi ste likovali, podrzavali te njegove analize. Sjecam se da si i ti, pa nastavljao i dalje raspravu na osnovu njegovih postova. Zasto sad odjednom nije dozvoljeno to raditi i pisati o njima? Kad je par forumasa pisalo da se smara s tom pricom ( a smaralo se ) onda ste govorili; neka nek se zna.
Ja ne pisem, nego mi je zasmetalo sto nije pravedno.
Trece, analize plod maste i slobodnog vremena, a bio je po vama upravu. Kako to? Mislim da ne treba ici dalje i pisati i s jedne i s druge strane nesto da se uvrijedi a ustvari to se ne misli.
Ili se pak misli, a prije se dopustalo.

Necu da zastupam niciju stranu, ali kako sam u nekom prijasnjem postu rekao, nepravda me nervira. Smatram da je ona ucinjena, pa ne znam kako da se zove nik, model ili kako vec.
Ako ste likovali i komentarisali to, ne znam zasto je radi istog tog odjednom sve puklo. Previse vam ego kod obojice radi pa pisete sto i ne mislite.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:00 am

dell21 je napisao/la:
pet sep 22, 2017 10:47 am
Iz naredna dva kola 4 boda bi bila dobra .
ja ocekujem 6... slobodu moramo pobjediti, oni nikad slabiji, a mi napokon licimo na nesto... a zrinjski moras pobjediti da bi ne samo preuzeo vrh nego i psihicku prednost... nas ocekuje paklen raspored u novembru, a zrinjski ne...
100/94/37/34 - i to je to!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:02 am

Leon_Professional je napisao/la:
Svaka cast i Hajdaru i Sabanu, ali reci da su najbolji u ligi je malo ludo. Oni su tek na pocetku, ima jos posla, znoja i truda pred njima. Ali slazem se da imaju sve da budu najbolji.
Tek su pred njima utakmice u kojim se trebaju pokazati, a slazem se da treba jos puno rada i srece da bi bili najbolji. Za sad je, bar meni, dovoljno to sto sam vidio da ima nesto u njima i da nisu "lazni" talenti koje se hvali na sva vrata samo zato sto su debitovali sa 17-18, a bilo ih je dosta zadnjih par godina ekspanzijom akademije :lol:
Samo nebo im je granica, na njima je da rade i da svaki trening zasluzuju poziciju, a ne sumnjam da to rade kad vidim kako se bore na terenu.

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:03 am

Samo je jedan, tri bobe vrijedan!
Spoiler:
slika

Poćeraj njega i još desetoricu samo da smetaju :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:07 am

tačno tako, svi ste likovali a sad ne valja i ne može.

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:09 am

BlwD je napisao/la:
pet sep 22, 2017 11:02 am
Tek su pred njima utakmice u kojim se trebaju pokazati, a slazem se da treba jos puno rada i srece da bi bili najbolji. Za sad je, bar meni, dovoljno to sto sam vidio da ima nesto u njima i da nisu "lazni" talenti koje se hvali na sva vrata samo zato sto su debitovali sa 17-18, a bilo ih je dosta zadnjih par godina ekspanzijom akademije :lol:
Samo nebo im je granica, na njima je da rade i da svaki trening zasluzuju poziciju, a ne sumnjam da to rade kad vidim kako se bore na terenu.
Bas to.
Tek su usli u seniorski fudbal i treba uciti, raditi i prilagoditi se.
Mada i ovako na pocetku karijere bolje izgledaju od nekolicine igraca koji su bili bumovi :D

svraka
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:10 am

pet sep 22, 2017 10:40 am
Bice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
Ide, al mislim da ipak nece biti spreman da igra od pocetka. Ocekujem Zeca u spicu i nekad poslije Kajkuta ako bude trebalo da odigra koliko moze.
Forza 1921!

Oda majstore!

dell21
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:10 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
pet sep 22, 2017 11:00 am
dell21 je napisao/la:
pet sep 22, 2017 10:47 am
Iz naredna dva kola 4 boda bi bila dobra .
ja ocekujem 6... slobodu moramo pobjediti, oni nikad slabiji, a mi napokon licimo na nesto... a zrinjski moras pobjediti da bi ne samo preuzeo vrh nego i psihicku prednost... nas ocekuje paklen raspored u novembru, a zrinjski ne...

I ja ocekujem pobjedu u tz a na grbavici X. A sa 6 bodova bi bili u velikoj prednosti za nastavak prvenstva sto zbog rasporeda sto zbog psihe.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:15 am

Svani suboto!
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:17 am

Protiv direktnog rivala za titulu samo pobjeda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:20 am

pet sep 22, 2017 10:59 am
pet sep 22, 2017 10:06 am
Ne volim ovo, ali zaboli covjeka polu-istina, pogotovo kada mu neko istim sredstvima dovede kredibilitet u pitanje i sav iskren trud koji ulozi. Nazalost, moracu. One gluposti o 'klikovima' i 'poslu' nisu ni vrijedne komentara.

Nije trebalo nikakve analize ni praviti, a kamo li odobriti i to je moja greska. Tu se izvinjavam, jer na kraju dana samo Zeljo pati. Razlog sto sam odobrio je bio kao sto sam napisao 'zbog mira u kuci', misleci da ce se imati dovoljno samosvjesti i discipline u tome svemu. Pogrijesio sam, nece se ponoviti. Moderatori nisu znali, jer su imali prijasnje instrukcije da bilo kakvo spominjanje onog portala jednostavno odstrane. U privatnim obavezama, koje su ogromne trenutno, nisam stigao ni da se ulogujem par dana i kazem im. A opet, i da sam im javio, imali bi instrukcije da brisu spominjanje bilo kakve analize nekog forumasa.

Sreca pa nisam obrisao, jer dnevno dobijem po 30 poruka i brisem cesto. Nisam obrisao, jer sam ocekivao. Dio prepiske koji je namjerno izostavljen ili nije mozda vidjen.
Spoiler:
Sent: Tue Sep 12, 2017 3:37 am
by storm_raider
Gledaj kad ti pisem.. :D
Molim te, ja ne znam o cemmu se radi, nemoj spominjati vise ljude po imenima. Ljudi koji pisu su Zeljovci. Onaj tamo me portal ne interesuje, ali uprkos svemu postujem ljude koji pisu tamo. Zavrsi sa tim ovaj put i tacka neka ide na to. Ne mislim da bi iko 'prodao' nick od tih ljudi. Njih nemoj analizzirati. Samo zbog mira u kuci, molim te.

Sent: Mon Sep 11, 2017 7:55 pm
by storm_raider
Ok.

Sent: Mon Sep 11, 2017 4:48 pm
by Model1964
:D Petkom ne radim
A ni subotom ni nedeljom :DD:
Kacim u cetvrtak na vece😆

Sent: Mon Sep 11, 2017 3:10 pm
by storm_raider
Jos koji dan.. do petka.
?

Sent: Mon Sep 11, 2017 2:24 pm
by Model1964
Do kada da primirim sa analizama anamo onih?
Uskoro skupstina.
Moram okaciti zavrsnu rijec
Kada neki strucni tim napise nesto, onda se treba i potpisati, a ne anonimno ostaviti bez potpisa. Samim tim je i sama analiza diskreditovana. Tek sam sad nasao vremena i procitao ono sto je napisano i ne slazem se. Mislim da je to dijelom plod tvoje maste i dosta slobodnog vremena.

A sto se tice muda: to barem nije upitno, niti ce ikada ni biti. Trebalo je odmah reagovati i zabraniti bilo kakve analize, jer nas ovdje interesuje Zeljo. Pogotovo ne analize ljudi koji ne mogu da se direktno odbrane. To je moja greska. Ovo cemo zavrsiti ovdje i cirkus praviti necemo. Posto se to vuce vec neko vrijeme, spominjanje onog tamo foruma, a pogotovo ljudi koji se ne mogu odbraniti ce biti izbrisano automatski, a onaj koji to radi banovan. Nastavite pisati no nasem Zelji.
Stani. Nisam se nikad mjesao i komentarisao kad pisete o onom portalu (osim ono oko finansija ali i tad nisam trebao) , ali sad osjecam da je ucinjena nepravda.

Prvo @modela nema da ti odgovori na ovo. Osjecam da ovo i nije tvoje misljenje nego je plod ljutnje zbog sinoc.
Drugo, svi ste likovali, podrzavali te njegove analize. Sjecam se da si i ti, pa nastavljao i dalje raspravu na osnovu njegovih postova. Zasto sad odjednom nije dozvoljeno to raditi i pisati o njima? Kad je par forumasa pisalo da se smara s tom pricom ( a smaralo se ) onda ste govorili; neka nek se zna.
Ja ne pisem, nego mi je zasmetalo sto nije pravedno.
Trece, analize plod maste i slobodnog vremena, a bio je po vama upravu. Kako to? Mislim da ne treba ici dalje i pisati i s jedne i s druge strane nesto da se uvrijedi a ustvari to se ne misli.
Ili se pak misli, a prije se dopustalo.

Necu da zastupam niciju stranu, ali kako sam u nekom prijasnjem postu rekao, nepravda me nervira. Smatram da je ona ucinjena, pa ne znam kako da se zove nik, model ili kako vec.
Ako ste likovali i komentarisali to, ne znam zasto je radi istog tog odjednom sve puklo. Previse vam ego kod obojice radi pa pisete sto i ne mislite.
Nema, zato necemo ni nastaviti dalje. Leone, nikada nisam nastavljao, niti likovao nakon tih analiza. Jedino sto sam napisao, i to nakon prve 'analize' je bilo ovo. Upravo sam potrosio pola sata trazeci ovo...
Spoiler:
slika
Sto je najgore ja i dalje o covjeku mislim sve najbolje i da je problem u komunikaciji, ali neke stvari se moraju interno rjesavati. Zavrsicemo ovo ovdje, molim te.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:23 am

Tema je bila očajna u tim danima.
Strašno je zaista da neko nekog analizira, pa čak da ti je i najveći dušmanin. Nebitno da li je to analiza stručnjaka, ili @modelova igra. Ja sam prespavao taj dio sinoć, ali jutros uz kaficu sam vidio na ss.ba, tačnije na Željinom pdf.
Nebitno..
Tužno i žalosno je da smo došli uopšte u ovu situaciju, na podjele, na iznošenje laži kojih su svi čuli od nekih trećih lica ali uvjeravaju jedni druge da to nije tako.
Kako možeš pratiti nekoga šta piše, a 99% tih likova ima isti cilj i želju, ali imaju drugačije mišljene. Posebno ovde mislim na @neandertalca i @virtuala koji su odlični momci. Ali sa drugačijim mišljenjem. Naravno da tu ima redakcijskih nikova, ali oni nisu.
I onda opet priča mi lobotomci, a oni tamo plaćenici. I svaka tri dana se vrti.
A ustvari, svi u istim govnima. Ni mi lobotomci, ni oni plaćenici nemaju vode, i mi i oni radimo za 5-6 glava, ili ne radimo radi takve situacije u državi.
A mi se šatro analiziramo.
Ovo nije nikakav udar na @modela, ja ga cijenim i poštujem ko malo kojeg forumaša, ali ono je bilo nepotrebno.
No, najmanje je tu @model kriv ako je istina da mu je to dopušteno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neroazzuro
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:25 am

Bice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
Ovo do sad što je pokazao je pravi majstorluk, bez preuveličavanja. Puno je zreliji trener nego u prvom mandatu. Mislim, iste stvari radi ali to izgleda mnogo ljepše na terenu i rezultatski uspješnije.
Al haj ga znaj, možda ga je tunel prošli put samo sputavao u smislu autoriteta.

storm_raider
Kontakt:

Evo Kajkut spreman 100%. Hajdarevic ponovo u prvoj po novome kako ga Adzem uigrava..

ChWilla
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:27 am

neroazzuro je napisao/la:
Ovo do sad što je pokazao je pravi majstorluk, bez preuveličavanja. Puno je zreliji trener nego u prvom mandatu. Mislim, iste stvari radi ali to izgleda mnogo ljepše na terenu i rezultatski uspješnije.
za tunel, u krajnjoj liniji, znaju samo njih dvoijca koliko je čije bilo. ali nije imao igrače. taj željo je po meni po igračkom kadru i najslabiji od 2009. na ovamo.

storm_raider
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:32 am

I da ne ostanem nedorecen, to da neko nekome brani sta smije pisati su lazi i idiotluci. Lovljenje u mutnom.

storm_raider
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:33 am

ChWilla je napisao/la:
pet sep 22, 2017 11:27 am
neroazzuro je napisao/la:
za tunel, u krajnjoj liniji, znaju samo njih dvoijca koliko je čije bilo. ali nije imao igrače. taj željo je po meni po igračkom kadru i najslabiji od 2009. na ovamo.
Slazem se, ali problem je bio bu kvalitetu tada najvise. Adzem je mnogo napredovao i drago mi je sto je istrpljen od svih nas.

azbaha
Kontakt:

pet sep 22, 2017 11:35 am

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava