Previse mi letimo i olako nekome dajemo najvece titule.
Svaka cast i Hajdaru i Sabanu, ali reci da su najbolji u ligi je malo ludo. Oni su tek na pocetku, ima jos posla, znoja i truda pred njima. Ali slazem se da imaju sve da budu najbolji.
Stani. Nisam se nikad mjesao i komentarisao kad pisete o onom portalu (osim ono oko finansija ali i tad nisam trebao) , ali sad osjecam da je ucinjena nepravda.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:06 amNe volim ovo, ali zaboli covjeka polu-istina, pogotovo kada mu neko istim sredstvima dovede kredibilitet u pitanje i sav iskren trud koji ulozi. Nazalost, moracu. One gluposti o 'klikovima' i 'poslu' nisu ni vrijedne komentara.
Nije trebalo nikakve analize ni praviti, a kamo li odobriti i to je moja greska. Tu se izvinjavam, jer na kraju dana samo Zeljo pati. Razlog sto sam odobrio je bio kao sto sam napisao 'zbog mira u kuci', misleci da ce se imati dovoljno samosvjesti i discipline u tome svemu. Pogrijesio sam, nece se ponoviti. Moderatori nisu znali, jer su imali prijasnje instrukcije da bilo kakvo spominjanje onog portala jednostavno odstrane. U privatnim obavezama, koje su ogromne trenutno, nisam stigao ni da se ulogujem par dana i kazem im. A opet, i da sam im javio, imali bi instrukcije da brisu spominjanje bilo kakve analize nekog forumasa.
Sreca pa nisam obrisao, jer dnevno dobijem po 30 poruka i brisem cesto. Nisam obrisao, jer sam ocekivao. Dio prepiske koji je namjerno izostavljen ili nije mozda vidjen.Kada neki strucni tim napise nesto, onda se treba i potpisati, a ne anonimno ostaviti bez potpisa. Samim tim je i sama analiza diskreditovana. Tek sam sad nasao vremena i procitao ono sto je napisano i ne slazem se. Mislim da je to dijelom plod tvoje maste i dosta slobodnog vremena.Spoiler:
A sto se tice muda: to barem nije upitno, niti ce ikada ni biti. Trebalo je odmah reagovati i zabraniti bilo kakve analize, jer nas ovdje interesuje Zeljo. Pogotovo ne analize ljudi koji ne mogu da se direktno odbrane. To je moja greska. Ovo cemo zavrsiti ovdje i cirkus praviti necemo. Posto se to vuce vec neko vrijeme, spominjanje onog tamo foruma, a pogotovo ljudi koji se ne mogu odbraniti ce biti izbrisano automatski, a onaj koji to radi banovan. Nastavite pisati no nasem Zelji.
ja ocekujem 6... slobodu moramo pobjediti, oni nikad slabiji, a mi napokon licimo na nesto... a zrinjski moras pobjediti da bi ne samo preuzeo vrh nego i psihicku prednost... nas ocekuje paklen raspored u novembru, a zrinjski ne...
Tek su pred njima utakmice u kojim se trebaju pokazati, a slazem se da treba jos puno rada i srece da bi bili najbolji. Za sad je, bar meni, dovoljno to sto sam vidio da ima nesto u njima i da nisu "lazni" talenti koje se hvali na sva vrata samo zato sto su debitovali sa 17-18, a bilo ih je dosta zadnjih par godina ekspanzijom akademijeLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:49 amPrevise mi letimo i olako nekome dajemo najvece titule.
Svaka cast i Hajdaru i Sabanu, ali reci da su najbolji u ligi je malo ludo. Oni su tek na pocetku, ima jos posla, znoja i truda pred njima. Ali slazem se da imaju sve da budu najbolji.
Bas to.BlwD je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 11:02 amTek su pred njima utakmice u kojim se trebaju pokazati, a slazem se da treba jos puno rada i srece da bi bili najbolji. Za sad je, bar meni, dovoljno to sto sam vidio da ima nesto u njima i da nisu "lazni" talenti koje se hvali na sva vrata samo zato sto su debitovali sa 17-18, a bilo ih je dosta zadnjih par godina ekspanzijom akademijeLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:49 amPrevise mi letimo i olako nekome dajemo najvece titule.
Samo nebo im je granica, na njima je da rade i da svaki trening zasluzuju poziciju, a ne sumnjam da to rade kad vidim kako se bore na terenu.
Ide, al mislim da ipak nece biti spreman da igra od pocetka. Ocekujem Zeca u spicu i nekad poslije Kajkuta ako bude trebalo da odigra koliko moze.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:40 amBice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 11:00 amja ocekujem 6... slobodu moramo pobjediti, oni nikad slabiji, a mi napokon licimo na nesto... a zrinjski moras pobjediti da bi ne samo preuzeo vrh nego i psihicku prednost... nas ocekuje paklen raspored u novembru, a zrinjski ne...
Nema, zato necemo ni nastaviti dalje. Leone, nikada nisam nastavljao, niti likovao nakon tih analiza. Jedino sto sam napisao, i to nakon prve 'analize' je bilo ovo. Upravo sam potrosio pola sata trazeci ovo...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:59 amStani. Nisam se nikad mjesao i komentarisao kad pisete o onom portalu (osim ono oko finansija ali i tad nisam trebao) , ali sad osjecam da je ucinjena nepravda.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:06 amNe volim ovo, ali zaboli covjeka polu-istina, pogotovo kada mu neko istim sredstvima dovede kredibilitet u pitanje i sav iskren trud koji ulozi. Nazalost, moracu. One gluposti o 'klikovima' i 'poslu' nisu ni vrijedne komentara.
Nije trebalo nikakve analize ni praviti, a kamo li odobriti i to je moja greska. Tu se izvinjavam, jer na kraju dana samo Zeljo pati. Razlog sto sam odobrio je bio kao sto sam napisao 'zbog mira u kuci', misleci da ce se imati dovoljno samosvjesti i discipline u tome svemu. Pogrijesio sam, nece se ponoviti. Moderatori nisu znali, jer su imali prijasnje instrukcije da bilo kakvo spominjanje onog portala jednostavno odstrane. U privatnim obavezama, koje su ogromne trenutno, nisam stigao ni da se ulogujem par dana i kazem im. A opet, i da sam im javio, imali bi instrukcije da brisu spominjanje bilo kakve analize nekog forumasa.
Sreca pa nisam obrisao, jer dnevno dobijem po 30 poruka i brisem cesto. Nisam obrisao, jer sam ocekivao. Dio prepiske koji je namjerno izostavljen ili nije mozda vidjen.Kada neki strucni tim napise nesto, onda se treba i potpisati, a ne anonimno ostaviti bez potpisa. Samim tim je i sama analiza diskreditovana. Tek sam sad nasao vremena i procitao ono sto je napisano i ne slazem se. Mislim da je to dijelom plod tvoje maste i dosta slobodnog vremena.Spoiler:
A sto se tice muda: to barem nije upitno, niti ce ikada ni biti. Trebalo je odmah reagovati i zabraniti bilo kakve analize, jer nas ovdje interesuje Zeljo. Pogotovo ne analize ljudi koji ne mogu da se direktno odbrane. To je moja greska. Ovo cemo zavrsiti ovdje i cirkus praviti necemo. Posto se to vuce vec neko vrijeme, spominjanje onog tamo foruma, a pogotovo ljudi koji se ne mogu odbraniti ce biti izbrisano automatski, a onaj koji to radi banovan. Nastavite pisati no nasem Zelji.
Prvo @modela nema da ti odgovori na ovo. Osjecam da ovo i nije tvoje misljenje nego je plod ljutnje zbog sinoc.
Drugo, svi ste likovali, podrzavali te njegove analize. Sjecam se da si i ti, pa nastavljao i dalje raspravu na osnovu njegovih postova. Zasto sad odjednom nije dozvoljeno to raditi i pisati o njima? Kad je par forumasa pisalo da se smara s tom pricom ( a smaralo se ) onda ste govorili; neka nek se zna.
Ja ne pisem, nego mi je zasmetalo sto nije pravedno.
Trece, analize plod maste i slobodnog vremena, a bio je po vama upravu. Kako to? Mislim da ne treba ici dalje i pisati i s jedne i s druge strane nesto da se uvrijedi a ustvari to se ne misli.
Ili se pak misli, a prije se dopustalo.
Necu da zastupam niciju stranu, ali kako sam u nekom prijasnjem postu rekao, nepravda me nervira. Smatram da je ona ucinjena, pa ne znam kako da se zove nik, model ili kako vec.
Ako ste likovali i komentarisali to, ne znam zasto je radi istog tog odjednom sve puklo. Previse vam ego kod obojice radi pa pisete sto i ne mislite.
Ovo do sad što je pokazao je pravi majstorluk, bez preuveličavanja. Puno je zreliji trener nego u prvom mandatu. Mislim, iste stvari radi ali to izgleda mnogo ljepše na terenu i rezultatski uspješnije.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:40 amBice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
za tunel, u krajnjoj liniji, znaju samo njih dvoijca koliko je čije bilo. ali nije imao igrače. taj željo je po meni po igračkom kadru i najslabiji od 2009. na ovamo.neroazzuro je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 11:25 amOvo do sad što je pokazao je pravi majstorluk, bez preuveličavanja. Puno je zreliji trener nego u prvom mandatu. Mislim, iste stvari radi ali to izgleda mnogo ljepše na terenu i rezultatski uspješnije.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:40 amBice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
Al haj ga znaj, možda ga je tunel prošli put samo sputavao u smislu autoriteta.
Slazem se, ali problem je bio bu kvalitetu tada najvise. Adzem je mnogo napredovao i drago mi je sto je istrpljen od svih nas.ChWilla je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 11:27 amza tunel, u krajnjoj liniji, znaju samo njih dvoijca koliko je čije bilo. ali nije imao igrače. taj željo je po meni po igračkom kadru i najslabiji od 2009. na ovamo.neroazzuro je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 11:25 amOvo do sad što je pokazao je pravi majstorluk, bez preuveličavanja. Puno je zreliji trener nego u prvom mandatu. Mislim, iste stvari radi ali to izgleda mnogo ljepše na terenu i rezultatski uspješnije.storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:40 amBice Sasa spreman, ali Adzemu nikad ne znas. Ovo sto sada radimo je na njegov mangupluk i naravno talenat.
Al haj ga znaj, možda ga je tunel prošli put samo sputavao u smislu autoriteta.