tacno najludji lik u Zelji, frajer je nenormalanteteac8684 je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 8:16 amNa šta li će Blagog sutra prevrnuti...možda mu ovo zahlađenje bude godilo![]()
na terenu je il karatista i debil ili Pirlo
tacno najludji lik u Zelji, frajer je nenormalanteteac8684 je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 8:16 amNa šta li će Blagog sutra prevrnuti...možda mu ovo zahlađenje bude godilo![]()
S tim što sada ima novi detalj...zna ga i na poluvremenu prenijetigodrina je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 8:50 amtacno najludji lik u Zelji, frajer je nenormalanteteac8684 je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 8:16 amNa šta li će Blagog sutra prevrnuti...možda mu ovo zahlađenje bude godilo![]()
na terenu je il karatista i debil ili Pirlo
Ma neće ti on Zaima još u špic, to je neko moje mišljenje. Prije da će Kajkut, on je brz i iskusan. Iskoristiće neku od grešaka njihove zadnje linije.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:07 amprotiv Slanih da sam Ado ovako bi'
Veca
Sinisa-Kemo-Graovac-Projić
Blagoje-Hajdarević
Zakara-Rama-Zeba
Zaimović
Tamo negdje oko 65. ubaciti Zeka odmornog umjesto Zebe da im dohaka, a Sabana umjesto Hajdara. 0-2 kad već prognoziram, zabijaju Zakarić i Zeba (penal).
Ja bi jer se valja istuci sa njihovim mesarima.. Zeko na umornu odbranu. Ako je Saša spreman onda njega mimo svih u napad a Ramu na 10 obavezno jer garantujem da će sa Sašom u napadu Rama igrati 30% bolje. Saša je pravi igrač koji igra za ekipu i svakoj 10-ci po mom viđenju je lakše igrati sa takvim igračem ispred sebe.neroazzuro je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:15 amMa neće ti on Zaima još u špic, to je neko moje mišljenje. Prije da će Kajkut, on je brz i iskusan. Iskoristiće neku od grešaka njihove zadnje linije.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 10:07 amprotiv Slanih da sam Ado ovako bi'
Veca
Sinisa-Kemo-Graovac-Projić
Blagoje-Hajdarević
Zakara-Rama-Zeba
Zaimović
Tamo negdje oko 65. ubaciti Zeka odmornog umjesto Zebe da im dohaka, a Sabana umjesto Hajdara. 0-2 kad već prognoziram, zabijaju Zakarić i Zeba (penal).
Nama na ovu našu ekipu haman fali samo jo zdravi Crnov i da se uigravamo polako.
Optimista sam, veliki.
Ovaj komentar Amarov na kraju je zakon.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 11:19 pmkako mi je odvratna ta prica tuzlaci se naloze protiv nas,ne naloze se oni koliko smo mi u zadnje vrijeme igrali ko picke tamo.Kad mi budemo igrali sa mudima moze se oni raspali loziti do sutra.