E ako se nije do sad najeo bice gladan citav zivot..ChWilla je napisao/la:pare, pare, pare, volim samo pare, napaćenoj mojoj duši samo pare fale
Zna li se koliko mu je zicagu zinula?
E ako se nije do sad najeo bice gladan citav zivot..ChWilla je napisao/la:pare, pare, pare, volim samo pare, napaćenoj mojoj duši samo pare fale
I u kini bi mu rekli da je skupHadzijalagic je napisao/la:E ako se nije do sad najeo bice gladan citav zivot..ChWilla je napisao/la:pare, pare, pare, volim samo pare, napaćenoj mojoj duši samo pare fale
Zna li se koliko mu je zicagu zinula?
Sto se mora dovoditi domaci neki, evo npr. jednog kojeg bi Kostic mogao dovesti, istekao mu ugovor, a evo i jednog drugog kojeg bi placali pofino ali bi se i isplatio pofino, ako bi htio doci u ovu ligu. Mislim da bi trebali traziti ovakve stopere, malo vise zapadno-evropski nagnute ebga. Ovakve bi ja volio da igraju za Zelju, mlade, ambiciozne, koji se mogu prodati, itd. A rasteretio bih budzet nekim vec nedovoljno dokazanim igracima, sada, ili nakon pola godine. Prodao bih jednog ili dvojicu odmah za neke fine pare kojima bi mogli uciniti odredjeni napredak. Definitivno bi nam se isplatilo probati nekako dogovoriti Memisevica, za procenat od sljedeceg transfera i nesto para, i slicno...FKZ1921 je napisao/la:Sa stoperima nije bas sjajna situacija...Ovo sto valja u ligi ili ima ugovore ili...
Dzidic ce u Mladost Kakanj...Jusic iz Celika u Slobodu...Kostic,ni on ne zna sta bi,i iso bi i ne bi...Mada ima vremena.
za_zivot_cijeli je napisao/la:u potpusnosti se slazem s tobom. samo mi se cini da se moj prijedlog za borbu u nekoj mjeri razlikuje od tvog.
ja sam rekao da mi moramo postati pozeljan partner svakome, pa tako i lokalnoj zajednici, kako bi i zajednica od nas imala neke koristiti. mi se za to trebamo boriti. a to znaci, kupovati jeftino a prodavati skupo, proizvoditi, popravljati.... a ne graktati po forumima ili pred opstinom.
na kraju krajeva, svi cemo imati priliku na glasanju reci sta mislimo. idividualno i tajno a ne javno i kolektivno sto nas moze svrstati na jednu stranu a to ne zelimo.
mi smo na svim stranama. svaciji i niciji. tako mora ostati.
Godinu dana nije odigrao utakmicu...Ali da bi mogao biti dobar igrac,kazu da bi. Nama treba stoper bez ikakvog Ali...Top igrac na toj poziciji,bolji od svih koje sad imamo.Brkoo je napisao/la:Sta mislis o Jozi Spikicu? Nekad je bio mozda i najveci potencijal u drzavi na mjestu stopera, onda se gadno povrijedio..FKZ1921 je napisao/la:Sa stoperima nije bas sjajna situacija...Ovo sto valja u ligi ili ima ugovore ili...
Dzidic ce u Mladost Kakanj...Jusic iz Celika u Slobodu...Kostic,ni on ne zna sta bi,i iso bi i ne bi...Mada ima vremena.
Nece ga klepiti zbog fudbalskih razloga, ili zato sto daju vise novaca nego mi.Leon_Professional je napisao/la:Cuj Mladost nam klepi Dzidica![]()
![]()
Stopri su kriticni a tu izgleda u nasoj ligi nema pravo rjesenje za nas. Nadam se da ce naci nekog stranog stopera, ali osjetljiva je ovo pozicija, dosta bitna za jedan tim, valjda necemo na tom mjestu sfušeriti.
Znaci problem je sto smo mi "Sarajevski" klub i sto nam je ime Zeljo.Ajzea je napisao/la:Nece ga klepiti zbog fudbalskih razloga, ili zato sto daju vise novaca nego mi.Leon_Professional je napisao/la:Cuj Mladost nam klepi Dzidica![]()
![]()
Stopri su kriticni a tu izgleda u nasoj ligi nema pravo rjesenje za nas. Nadam se da ce naci nekog stranog stopera, ali osjetljiva je ovo pozicija, dosta bitna za jedan tim, valjda necemo na tom mjestu sfušeriti.
I drugi sarajevski klub ima isti problem tako da nije samo zato sto nam je ime Zeljo..Leon_Professional je napisao/la:Znaci problem je sto smo mi "Sarajevski" klub i sto nam je ime Zeljo.Ajzea je napisao/la:Nece ga klepiti zbog fudbalskih razloga, ili zato sto daju vise novaca nego mi.Leon_Professional je napisao/la:Cuj Mladost nam klepi Dzidica![]()
![]()
Stopri su kriticni a tu izgleda u nasoj ligi nema pravo rjesenje za nas. Nadam se da ce naci nekog stranog stopera, ali osjetljiva je ovo pozicija, dosta bitna za jedan tim, valjda necemo na tom mjestu sfušeriti.![]()
A hajd onda, postujem njegovu odluku, mi smo pokusali.
E moj Jahicu, do jucer sam se kleo u tebe, sto ti to treba
Ako se Dzeko proda, treba te pare proslijediti na Memisevica, jest da te pare dodju za godinu al etoKapiten je napisao/la:Memisevica nakon evrope pokusati privesti po svaku cijenu.
Ma ne,nije Dzidicu to problem...Nema covjek vise ambicija trenirati i igrati na visokom nivou. Ganja taj neki sindikat nogometasa a i ima malo obaveza prema Mladosti jer ih je ostavio zimus,iako su bili dogovorili...Leon_Professional je napisao/la:Znaci problem je sto smo mi "Sarajevski" klub i sto nam je ime Zeljo.Ajzea je napisao/la:Nece ga klepiti zbog fudbalskih razloga, ili zato sto daju vise novaca nego mi.Leon_Professional je napisao/la:Cuj Mladost nam klepi Dzidica![]()
![]()
Stopri su kriticni a tu izgleda u nasoj ligi nema pravo rjesenje za nas. Nadam se da ce naci nekog stranog stopera, ali osjetljiva je ovo pozicija, dosta bitna za jedan tim, valjda necemo na tom mjestu sfušeriti.![]()
A hajd onda, postujem njegovu odluku, mi smo pokusali.
E moj Jahicu, do jucer sam se kleo u tebe, sto ti to treba