Vidi ja lično nemam ništa protiv njega niti sam na bilo koji način stetio ikad ijednoj upravi. Moraš priznati ako ti sjećanje i životna dob toliko služi da je Gredicev vječiti tutor i gurač bio Kemo Kozarić bivši guverner i profesor na Ekonomiji sadašnji dekan istog, bezveze je sad da pišemo sta i kako je bilo u tim nekim relacijama fakultet diplom rad magistar i ostalo, ali kako se Kemo zaratio sa Misketom tako je i Greda okrenuo mlin jer sve sto je uspio u postfudbalskom zivotu Kemo mu je pruzio i gurao ga. Raja je bila nezadovoljna pričama Grede i nekim uplitanjima oko fudbalera rada ss i sl,.. Bezveze ste me od cijelog mog posta uzeli za Gredica, boli me neka stvar za njega. Ne znam ni gdje je sad ni sta radi vise niti da li nam sta valja ili ne valja, vjerovatno da valja jer nam je i dalje unicredit sponzor ako tamo i dalje radi uopšte...
Kako čovjek normalno da komunicira sa tobom kada već u startu pokušavaš ispasti pametniji nego što jesi. Drugo ovo balavac me ne dotiče jer sam poprilično siguran da imam dvocifren broj godina više od tebe. Nauči se normalnoj komunikaciji i dijalogu pa ćemo diskutovati, mada pored ovog što navodiš se vidi da su tvoje informacije iz druge ruke a samim tim i ovo mišljenje koje propagiraš ne djeluje kao realno i doneseno na osnovu argumenata i činjenica nego više kao "čuo ja šta starija raja priča na kafi i došao na forum da palamudim".Budi Željo je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 4:04 pmPrvo skrati malo jezičinu balavac, da si malo upuceniji znao bi sta je u to doba dobar dio sto starijih sto bitnijih navijača mislilo o Gredicu, čak je dobio naziv magistar iz brodareva i upravo zbog njega je i počeo glas uprava napolje tako da ne bi ga niko bezveze prozivao, hvala mu za započete procese ali ne vidim nesto naročito da nam nedostaje.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 3:44 pmZa ovog delegata što spominje Gredića ili kako ga on nazva "Ajfel", prava istina je da je on otišao da se ne bi raspala cijela garnitura ljudi u klubu koji su zajedno sa njim i pokrenuli pozitivne procese u Želji. Koliko se sjećam da je sa tribina bila počela prozivka uprava napolje i to baš na početku svih radnji koje su se poduzele da bi došli na ovaj nivo na kojem jesmo. Zato ću zamoliti da se prema ovom čovjeku odnosi sa mnogo više poštovanja. Vezati Žuju i Gredića u istoj rečenici može samo neko zlonamjeran ili totalno neinformisan.
sunce ti kalaisano, gledam ovaj izvještaj pa onoaj teren je muka gledati a ne igrati tuDurgo je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 4:29 pmJos jednom svaka cast 1921 ekipi, stvarno su top i bas daj nesto posebno nasem klubu. Pratiti želju po svim krajevima BiH i raditi u svim uvijetima da bi mi mogli pogledati detaljan izvjestaj i ispratiti zelju...
Ima li kakvih novina oko gradnje stadiona? Slike ili nesto?
krenuo sam svasta da pisem i izbrisao, imas pravo da mislis sta hoces, ja bi volio da ti taj damf rastejram jer milijardu posto si na pogresnom tragu, jer traga nema. Ja sam kao i 99% ovih bolesnika sizofrenik koji nekad ima viska vremena da napise koju "pametnu" valjda za to i postoji forum.
Mislim da je Gredić tokom akrivne fudbalske karijere završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, a potom na istom i magistrirao. Nisam siguran, da li je magistrirao dok se još aktivno bavio fudbalom. Gredić je inteligentan momak i sa te strane mu nema niko pravo prigovarati.
Hajde da i to neko napise. Gredic je otisao jer je dobar i sa Kozaricem i sa Misimovicem i ovom upravom. Otisao je jer je to bilo najbolje za klub tada, ali se velikim dijelom pobrinuo da u klubu budu ljudi sada ovo sve rade. To je jedina istina.Budi Željo je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 4:28 pmVidi ja lično nemam ništa protiv njega niti sam na bilo koji način stetio ikad ijednoj upravi. Moraš priznati ako ti sjećanje i životna dob toliko služi da je Gredicev vječiti tutor i gurač bio Kemo Kozarić bivši guverner i profesor na Ekonomiji sadašnji dekan istog, bezveze je sad da pišemo sta i kako je bilo u tim nekim relacijama fakultet diplom rad magistar i ostalo, ali kako se Kemo zaratio sa Misketom tako je i Greda okrenuo mlin jer sve sto je uspio u postfudbalskom zivotu Kemo mu je pruzio i gurao ga. Raja je bila nezadovoljna pričama Grede i nekim uplitanjima oko fudbalera rada ss i sl,.. Bezveze ste me od cijelog mog posta uzeli za Gredica, boli me neka stvar za njega. Ne znam ni gdje je sad ni sta radi vise niti da li nam sta valja ili ne valja, vjerovatno da valja jer nam je i dalje unicredit sponzor ako tamo i dalje radi uopšte...
Greda je magistrirao na Ekonomiji još dok je igrao.avlami97 je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 4:49 pmMislim da je Gredić tokom akrivne fudbalske karijere završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, a potom na istom i magistrirao. Nisam siguran, da li je magistrirao dok se još aktivno bavio fudbalom. Gredić je inteligentan momak i sa te strane mu nema niko pravo prigovarati.
Zabuna je nastala kada je govnovod objavio njegov intervju u kojem je izostavljena riječ DUG. Znači, tada smo bili u minusu 3 mil KM (plus kamate), a ne u plusu. Čak i meni kao starom kenjcu je to promaklo.@salle86 je to lijepo objasnio i okačio oba teksta sa govnovoda iz kojih se tačno vidi da je iza Gredića ostao dug, a ne plus 3 milke. Naravno, da je to govnovod svjesno učinio, kako bi doveo u zabludu čitatelje.
https://www.youtube.com/watch?v=dMh32vECyrE Bilo bi lijepo kad bi igrali s njima, narodno veselje, nek' se ljudi radujuLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 2:23 pm"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.
Treba ljudima ispuniti zelju.![]()
![]()
![]()
Ocoravilo seChWilla je napisao/la:pravom, ne pravnom, nije tipfeler...
a nemoj Boga ti više ovakvih terenaRambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 5:46 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=dMh32vECyrE Bilo bi lijepo kad bi igrali s njima, narodno veselje, nek' se ljudi radujuLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 21, 2017 2:23 pm"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.
Treba ljudima ispuniti zelju.![]()
![]()
![]()
![]()