Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 21, 2017 4:27 pm

ja se raspravljam jer mi damfa ova priča, tačnije njen kraj. i to otvoreno i regularno kažem. a na nešto me i podsjeća...
gradi željo boli te *****

Budi Željo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:28 pm

ChWilla je napisao/la:
čet sep 21, 2017 4:11 pm
e hajd' da i mi neupućeni saznamo, šta je mislio?

i čovjek jeste magistar, i to regularno i na pravom fakultetu, a ne preko štele i na kobiljači, a jeste i iz brodareva...
Vidi ja lično nemam ništa protiv njega niti sam na bilo koji način stetio ikad ijednoj upravi. Moraš priznati ako ti sjećanje i životna dob toliko služi da je Gredicev vječiti tutor i gurač bio Kemo Kozarić bivši guverner i profesor na Ekonomiji sadašnji dekan istog, bezveze je sad da pišemo sta i kako je bilo u tim nekim relacijama fakultet diplom rad magistar i ostalo, ali kako se Kemo zaratio sa Misketom tako je i Greda okrenuo mlin jer sve sto je uspio u postfudbalskom zivotu Kemo mu je pruzio i gurao ga. Raja je bila nezadovoljna pričama Grede i nekim uplitanjima oko fudbalera rada ss i sl,.. Bezveze ste me od cijelog mog posta uzeli za Gredica, boli me neka stvar za njega. Ne znam ni gdje je sad ni sta radi vise niti da li nam sta valja ili ne valja, vjerovatno da valja jer nam je i dalje unicredit sponzor ako tamo i dalje radi uopšte...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

Budi Željo je napisao/la:
čet sep 21, 2017 4:04 pm
GoodisonPark je napisao/la:
čet sep 21, 2017 3:44 pm
Za ovog delegata što spominje Gredića ili kako ga on nazva "Ajfel", prava istina je da je on otišao da se ne bi raspala cijela garnitura ljudi u klubu koji su zajedno sa njim i pokrenuli pozitivne procese u Želji. Koliko se sjećam da je sa tribina bila počela prozivka uprava napolje i to baš na početku svih radnji koje su se poduzele da bi došli na ovaj nivo na kojem jesmo. Zato ću zamoliti da se prema ovom čovjeku odnosi sa mnogo više poštovanja. Vezati Žuju i Gredića u istoj rečenici može samo neko zlonamjeran ili totalno neinformisan.
Prvo skrati malo jezičinu balavac, da si malo upuceniji znao bi sta je u to doba dobar dio sto starijih sto bitnijih navijača mislilo o Gredicu, čak je dobio naziv magistar iz brodareva i upravo zbog njega je i počeo glas uprava napolje tako da ne bi ga niko bezveze prozivao, hvala mu za započete procese ali ne vidim nesto naročito da nam nedostaje.
Kako čovjek normalno da komunicira sa tobom kada već u startu pokušavaš ispasti pametniji nego što jesi. Drugo ovo balavac me ne dotiče jer sam poprilično siguran da imam dvocifren broj godina više od tebe. Nauči se normalnoj komunikaciji i dijalogu pa ćemo diskutovati, mada pored ovog što navodiš se vidi da su tvoje informacije iz druge ruke a samim tim i ovo mišljenje koje propagiraš ne djeluje kao realno i doneseno na osnovu argumenata i činjenica nego više kao "čuo ja šta starija raja priča na kafi i došao na forum da palamudim".
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:29 pm

Jos jednom svaka cast 1921 ekipi, stvarno su top i bas daj nesto posebno nasem klubu. Pratiti želju po svim krajevima BiH i raditi u svim uvijetima da bi mi mogli pogledati detaljan izvjestaj i ispratiti zelju...

Ima li kakvih novina oko gradnje stadiona? Slike ili nesto?
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

ChWilla
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:30 pm

znam ja o tim krugovima i događajima i malo više. tačno je da on i kemo imaju poseban odnos, na šta sam ja i mislio u prethodnim postovima između redova. ali i dalje mi damfa, i dalje me na nešto podsjeća...ne mogu sebi pomoći.

salle86
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:35 pm

Durgo je napisao/la:
čet sep 21, 2017 4:29 pm
Jos jednom svaka cast 1921 ekipi, stvarno su top i bas daj nesto posebno nasem klubu. Pratiti želju po svim krajevima BiH i raditi u svim uvijetima da bi mi mogli pogledati detaljan izvjestaj i ispratiti zelju...

Ima li kakvih novina oko gradnje stadiona? Slike ili nesto?
sunce ti kalaisano, gledam ovaj izvještaj pa onoaj teren je muka gledati a ne igrati tu
zar je moguće da se na onakvom terenu ikako i misli igrati...fuj
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Budi Željo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:47 pm

ChWilla je napisao/la:
čet sep 21, 2017 4:30 pm
znam ja o tim krugovima i događajima i malo više. tačno je da on i kemo imaju poseban odnos, na šta sam ja i mislio u prethodnim postovima između redova. ali i dalje mi damfa, i dalje me na nešto podsjeća...ne mogu sebi pomoći.
krenuo sam svasta da pisem i izbrisao, imas pravo da mislis sta hoces, ja bi volio da ti taj damf rastejram jer milijardu posto si na pogresnom tragu, jer traga nema. Ja sam kao i 99% ovih bolesnika sizofrenik koji nekad ima viska vremena da napise koju "pametnu" valjda za to i postoji forum.

avlami97
Kontakt:

čet sep 21, 2017 4:49 pm

ChWilla je napisao/la:

i čovjek jeste magistar, i to regularno i na pravom fakultetu, a ne preko štele i na kobiljači, a jeste i iz brodareva...
Mislim da je Gredić tokom akrivne fudbalske karijere završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, a potom na istom i magistrirao. Nisam siguran, da li je magistrirao dok se još aktivno bavio fudbalom. Gredić je inteligentan momak i sa te strane mu nema niko pravo prigovarati.

Zabuna je nastala kada je govnovod objavio njegov intervju u kojem je izostavljena riječ DUG. Znači, tada smo bili u minusu 3 mil KM (plus kamate), a ne u plusu. Čak i meni kao starom kenjcu je to promaklo. :D @salle86 je to lijepo objasnio i okačio oba teksta sa govnovoda iz kojih se tačno vidi da je iza Gredića ostao dug, a ne plus 3 milke. Naravno, da je to govnovod svjesno učinio, kako bi doveo u zabludu čitatelje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Budi Željo
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:12 pm

Vidi se da se u ovom Velicu vidjelo jos u kadetima nesto, za Sabana se znalo, zanima me sta li je sa ovim Drinom i Dzankom dokle li su zan li ko

Vrijedi istaći da kompanija Megamix, u sklopu sistema vrijednosti koji podrazumijeva edukaciju mladih ljudi, već stipendira pet članova našeg Omladinskog pogona, a to su: Amir Velić, Anel Šabanadžović (kadeti 1999), Amar Drina i Halid Džanko (mlađi pioniri 2002) i Adin Hubanić (predpionir 2003).

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:15 pm

Pa mržih mi tema nema od ovih što sve znaju, pa kroz masku nešto napišu u fazonu razumjet će me oni koji bi trebalo razumjeti, pa se ta priča otegne na 6.foruma i međusobno se naredna tri dana kolju, analiziraju, i šta sve ne..
Hajde ba popustite više, otiđite svi zajedno na lozu pa se pokoljite zaboli me ku.rac.
Ali pustite nas da pričamo o sadašnjosti i budućnosti, jer je ona jedina bitna za razliku od vaših svih verzija prošlosti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:16 pm

Budi Željo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Vidi ja lično nemam ništa protiv njega niti sam na bilo koji način stetio ikad ijednoj upravi. Moraš priznati ako ti sjećanje i životna dob toliko služi da je Gredicev vječiti tutor i gurač bio Kemo Kozarić bivši guverner i profesor na Ekonomiji sadašnji dekan istog, bezveze je sad da pišemo sta i kako je bilo u tim nekim relacijama fakultet diplom rad magistar i ostalo, ali kako se Kemo zaratio sa Misketom tako je i Greda okrenuo mlin jer sve sto je uspio u postfudbalskom zivotu Kemo mu je pruzio i gurao ga. Raja je bila nezadovoljna pričama Grede i nekim uplitanjima oko fudbalera rada ss i sl,.. Bezveze ste me od cijelog mog posta uzeli za Gredica, boli me neka stvar za njega. Ne znam ni gdje je sad ni sta radi vise niti da li nam sta valja ili ne valja, vjerovatno da valja jer nam je i dalje unicredit sponzor ako tamo i dalje radi uopšte...
Hajde da i to neko napise. Gredic je otisao jer je dobar i sa Kozaricem i sa Misimovicem i ovom upravom. Otisao je jer je to bilo najbolje za klub tada, ali se velikim dijelom pobrinuo da u klubu budu ljudi sada ovo sve rade. To je jedina istina.

A sto se tice njegovog posla.. uradio je nevjerovatan posao i zapoceo ove procese. Takodjer, koliko ja znam, Amar je lobirao da Gredic bude tu tada, konsekventno tome Amar je velikim dijelom zasluzan za ovu Upravu. I to je potez koji je odlican bio.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:25 pm

Prijavljeni igrači za omladinsku ligu prvaka:

slika

ellaxaz
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:27 pm

avlami97 je napisao/la:
čet sep 21, 2017 4:49 pm
ChWilla je napisao/la:

Mislim da je Gredić tokom akrivne fudbalske karijere završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, a potom na istom i magistrirao. Nisam siguran, da li je magistrirao dok se još aktivno bavio fudbalom. Gredić je inteligentan momak i sa te strane mu nema niko pravo prigovarati.

Zabuna je nastala kada je govnovod objavio njegov intervju u kojem je izostavljena riječ DUG. Znači, tada smo bili u minusu 3 mil KM (plus kamate), a ne u plusu. Čak i meni kao starom kenjcu je to promaklo. :D @salle86 je to lijepo objasnio i okačio oba teksta sa govnovoda iz kojih se tačno vidi da je iza Gredića ostao dug, a ne plus 3 milke. Naravno, da je to govnovod svjesno učinio, kako bi doveo u zabludu čitatelje.
Greda je magistrirao na Ekonomiji još dok je igrao. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:36 pm

Protiv Metalaca smo prošli iskusno. Vjerovatno je rani gol, loš teren uticao na voljni momenat kod igrača. Imam osjećaj da bismo neke od prilika s videa 1921.tv (kojima opet svaka čast!) realizirali da je bilo 0:0.
Protiv Krupe nam se otvorilo što nije protiv Širokog. Igra do prvog gola je bila gledljiva, kružili smo, tražili načine i agilni bili. Našli smo lijek za obranu Krupe, koja je postavljena da anulira tipičnu ofanzivu naših ekipa. Moramo priznati da im to ide od ruke, ali mi smo tačno igrali kako treba protiv njih. Reče Adžem da su ih dobro skautirali, rezultat se vidi. Razlika od prošlih susreta s Krupom je ta što smo u nedjelju bili dosta agilniji, napadali s više strana, nejednoobrazno. Jednostavno smo imali više opcija u ofanzivi, što nam je olakšalo put do njihovog gola.
Što se tiče Adžema i omladinaca. Fino je to što su oni dobili priliku. Ali, ko je mogao očekivati da će oni odigrati na visokom nivou, za njih ne možemo reći da su bili igrač manje, već naprotiv. Bili su među boljim pojedincima na terenu i pokazali da sljedeći prelazni rok može biti malo prometan, suprotno našim navikama.
Nek nam je sretno u sljedećem periodu, dobrim putem smo počeli tabanati.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:40 pm

pravom, ne pravnom, nije tipfeler...

ChWilla
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:46 pm

a prošlost se mora znati, jer se preslikava u sadašnjost i budućnost. i ako se ne zna, opet će se popušiti fora. da se nije krenulo raditi kako treba, mi sadašnjosti ne bi ni imali. a dvije i po - tri godine je trebalo da se počne vidjeti da se nešto radi. i neću dati da se stavljaju u isti koš oni koji su kopali rupu i oni koji su je krenuli zatrpavati, pa makar nisu dočekali u klubu da se to završi do kraja.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
čet sep 21, 2017 2:23 pm
"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.

Treba ljudima ispuniti zelju. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
https://www.youtube.com/watch?v=dMh32vECyrE Bilo bi lijepo kad bi igrali s njima, narodno veselje, nek' se ljudi raduju :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 21, 2017 5:49 pm

ChWilla je napisao/la:pravom, ne pravnom, nije tipfeler...
Ocoravilo seslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

čet sep 21, 2017 5:59 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
čet sep 21, 2017 2:23 pm
"Ne znači. Željeli bi da nam u Poljice dođe Željezničar, bio bi to istinski praznik fudbala, događaj kakav bi se pamtio. No i ako izvučemo nekoga protiv koga bi imali barem 20 posto šansi, ostavili bi srce na terenu, pa zašto ne i prošli dalje. Kako god, uživat ćemo sada do izvlačenja parova osmine finala, a onda šta bude.", zaključio je Mosorović.

Treba ljudima ispuniti zelju. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
https://www.youtube.com/watch?v=dMh32vECyrE Bilo bi lijepo kad bi igrali s njima, narodno veselje, nek' se ljudi raduju :D
a nemoj Boga ti više ovakvih terena
ovo treba zabraniti, kad se izvuku parovi ako je teren baš kriza nek drugi tim preuzme domaćinstvo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 21, 2017 6:05 pm

@eisenbahner tačno tako.
Kao što sam i pisao postavljanjem Adžema istog dana, jedini ispravan put.. I k'o što kažeš dobro smo počeli tabanati.
Sada neku cifru i vrijede Osmanković, Hajdarević, Šabanadžović, Žerić.
Kjosevski, Beganović i Hasanović su "odavno" u toj grupi, a nameću se i Mujagić, Velić, uskoro i Džindo, Hrvanović, Šehići, Beširović.
Rezultati na početku nikad bolji, igra nadolazi, motivacija nikad veća, osjeća se pomalo i vraćanje hemije, odnosno pravljenje tima, a ne igre individualaca.
"Ne zarađujemo više" na raskidima igrača upitnih kvaliteta.
Većinski ostatak koji je u godinama ili koji je još uvijek škart kako fudbalski tako i kao pojava i moguća bomba, već od polusezone ili na kraju sezone neće biti dio Želje, uz maksimalno vezanje ugovorima nama će u prosjeki trebati dva do tri igrača za vrijeme prijelaznih rokova, te samo jačati konkurenciju i imati oružje čime se tući sa moćnijim timovima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava