Znaš i sam koliko griješe.tm8782 je napisao/la:Definitivno se slažem s tobom.Ajzea je napisao/la:Odakle ovima iz uprave da je Denis prvo pojacanje za ljeto? Sta oni znaju!?
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Znaš i sam koliko griješe.tm8782 je napisao/la:Definitivno se slažem s tobom.Ajzea je napisao/la:Odakle ovima iz uprave da je Denis prvo pojacanje za ljeto? Sta oni znaju!?
Mislim da su ovi sa zvanicne pogriješili. Nije do upraveAjzea je napisao/la:Znaš i sam koliko griješe.tm8782 je napisao/la:Definitivno se slažem s tobom.Ajzea je napisao/la:Odakle ovima iz uprave da je Denis prvo pojacanje za ljeto? Sta oni znaju!?
Pogledaj ovaj drugi klip gdje imaš mnogo više elemenata ....Plava Porodica je napisao/la:Jos jednom pogledah klip,al brat uporan sa lobovima.E ovo još nisam vidio
Kakav yt, skautirali ga preko kasetaGrbavica je napisao/la:Valjda ga nisu skautirali preko yt...
Grbavica je napisao/la:Valjda ga nisu skautirali preko yt...
Riba je odradio višemjesečni skauting, preko jutuba. Zamisli, koliko li je samo puta pogledao isti video..Grbavica je napisao/la:Valjda ga nisu skautirali preko yt...
Posto je taj "neko" ja u ovom slucaju, trebao bi znati da je to lozenje Ajzea-e, nesto sto se ovdje radi iz razonode, cisto da bi mu se napunio PP.Tryg je napisao/la:Mozel mi neko objasniti fenomen pojavu, kada neko dodje i kaze ovom drugom hvala puno za vijest na pm, ne mogu da vjerujem jedva cekam proljece itd.
Jel mu to isto mozes opet vratit na pm? Ne kontam fakat, sad ispade neko vise bitan na forumu od ovog drugog, imate brate privatne poruke pa se bacajte tamo informacijama kada vec necete da napisete ovdje.
I opet zahvaljujem bogu jer su insajderi opet zakazali kao danas, pa uprava to fino rijesi na miran nacin i hvala im.
Ugodan ostatak veceri vam zelim, i zavidim onima koji ce sutra u Zvornik jer daleka gostovanja su najjaca gostovanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam ja za vas dvojcu, al meni Ajzea sve sto zna oko transfera posalje u PPstorm_raider je napisao/la:Posto je taj "neko" ja u ovom slucaju, trebao bi znati da je to lozenje Ajzea-e, nesto sto se ovdje radi iz razonode, cisto da bi mu se napunio PP.Tryg je napisao/la:Mozel mi neko objasniti fenomen pojavu, kada neko dodje i kaze ovom drugom hvala puno za vijest na pm, ne mogu da vjerujem jedva cekam proljece itd.
Jel mu to isto mozes opet vratit na pm? Ne kontam fakat, sad ispade neko vise bitan na forumu od ovog drugog, imate brate privatne poruke pa se bacajte tamo informacijama kada vec necete da napisete ovdje.
I opet zahvaljujem bogu jer su insajderi opet zakazali kao danas, pa uprava to fino rijesi na miran nacin i hvala im.
Ugodan ostatak veceri vam zelim, i zavidim onima koji ce sutra u Zvornik jer daleka gostovanja su najjaca gostovanja.
Sent from my iPhone using TapatalkInterna sala, nista strasno.
Svako dobro.
Nemamo potpisan sporazum sa Njemačkom o dvojnom državljanstvu (kao što imamo naprimjer sa Švedskom ili Srbijom) tako da jedna osoba ne može imati Bosansko i Njemačko državljanstvo. Iz ovog razloga samo se je u 2014. nekoliko desetina hiljada naših ljudi koji žive u Njemačkoj odreklo BH državljanstvanemojbabopujdu je napisao/la:manijak_do_kraja je napisao/la:Pa sto ce tice sportskog drzavljanstva mora imati samo jedno, mislim logicno je ne moze igrati za dvije reprezentacija, a inace ova ko "obicna" drzavljanstva moze imati dvojno.nemojbabopujdu je napisao/la: Mislim da ipak ne može... To je i razlog zbog kojega Đedović nije mogao igrati za košarkašku reprezentaciju. Uzeo njemačko državljanstvo kako nebi imao status stranca u Bayernu (samim tim oslobađa mjesto za još jednog Amerikanca) i zbog toga nije mogao zadržati naš pasoš i samim ti niti igrati za reprezantaciju
Ovakve treba traziti, garantujem da bi prekucali ligu. Ruku na srce, nevjerovatna je razlika, izmedju igraca iz naseg omladinskog pogona i omladinskog pogona Partizana, Hajduka, Dinama.. Cak i onih, koji nisu uspjeli u maticnim klubovima.Virtu4L je napisao/la:Evo još jednog za Misketa,
http://www.transfermarkt.com/milan-savi ... ler/186498" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahaha ja vec zamislio sliku kako ga Hajro mariše.Ma nisam znao,sjecam se da je stari danima bio sjeban zbog tog finala a i ja iako sam bio djete.U to vrijeme visili smo na Grbavici i sve pratili a te price u to vrijeme nisu bile za djecu hahahaha al me cudi da kasnije u pricama to nisam cuo.Model1964 je napisao/la:Jebi ga sadaPlavi orkestar je napisao/la:Aaaaaa pa nisam to znao.Gledao sam finale,sjecam se tekme al tad nisam kontao.Nikad mi niko od stare raje to nije rekao.Pa Jole Musa ga odradio.addyno1 je napisao/la:
finala kupa u beogradu s velezom...nikad poslije te utakmice se vise nije pojavioKoje si ti godište kad to nisi znao
? Rutko ga dobro izklofo
U talu si, priznaj..Virtu4L je napisao/la:Naravno da sam ga sa razlogom postavio, nema agenta, za par mjeseci je slobodan igrač, prošao najbolju školu fudbala u regionu, u Gentu je prošao kao Zolotić. U Pazaru sigurno igra za siću, ako ga uopšte i plaćaju. U posljednje dvije sezone je odigrao 50 utakmica u ligi poprilčno jačoj od naše.
Napustio je OFK i došao u Pazar, tako da on ni sa kim nema nikakav stabilan ugovor. Ne može njemu Novi Pazar ponuditi ništa što mi nemamo.