Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 3:09 pm

formalno ništa. a neformalno hajd' ga znaj.

ne znam ni da jeste ni da nije, ali da je mnogo mnogo je...
gradi željo boli te *****

SWRA_1921
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:11 pm

DANAN je napisao/la: Sta Koldzo ima sa inspekcijom porezne uprave zivota ti?
Gdje ti zivis? U Diznilendu?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:11 pm

sofronije je napisao/la:
Spoiler:
slika
Kako zapad izgleda nevjerovatno dobro, kao i sjever sa novim stolicama i podebljanim 'O' :D
Kao sto su i najavili, istok ce do jula biti spreman za gradnju. Zna li se kada ce staviti VIP stolice na zapad? Je li istina da ce se raditi novi tunel i klupe za strucne stabove? Jesu li zavrseni radovi u Plavom Salonu? Ima li jos slika? :D
Trebao bih malo da smanjim dozivljaj s pitanjima, ali kada je nevjerovatan posao uradjen oko stadiona, svaka cast. Jos semafor kako strasno izgleda, to je nevjerovatno. Nije bila do sada slika, ali par puta sam ga vidio iz trole i nevjerovatno izgleda. Usminkali ga pravo!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

damirfile
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:13 pm

Kapiten je napisao/la:A sta znamo o tim drugim kandidatima pa da vjerujemo da ce nam biti bolje ? Nista. Realno, ne znas za koga prije ne bi glasao...
Za onog koji ne laže pred kamerama i nije dokazan protivnik kluba.
Za ovog znamo da je protiv kluba i uprave a za ove druge makar to ne znamo. Ovaj to javno kaze.

shzna
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:13 pm

sofronije je napisao/la:
Spoiler:
slika
:klanjase2:
1987

terabajt
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.
:pljesak: :pljesak: :pljesak:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:16 pm

slika

slika

slika

slika

:titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:19 pm

Podebljano slovo O :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

ChWilla
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:20 pm

nemojte biti kratkog pamćenja. nemojte zaboraviti prvomajski poklon od načelnika za koji su gospoda iz SD znala prije nas. i sami za sebe ocijenite šta se time htjelo.

i onda zaokružite koga hoćete.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:21 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
DANAN je napisao/la: Sta Koldzo ima sa inspekcijom porezne uprave zivota ti?
Gdje ti zivis? U Diznilendu?
Smanji malo dozivljaj....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

sajo10
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:28 pm

Ah sto je Zubanovic navalio dovodite bosance u Konyju haha.. haha da on nema kakvu ulogu u Konyasporu :D

Kad sam vec kod agenta i slicno.. na transfermarktu pise da je isti agent za Viscu, Hadziju, Bajica, Kjosevskog, Zerica..i Catakovica iz Sarajeva.. Hmm nebi imao nista protiv da Hamza dodje kod nas uhh :P :P (znam glupa prica haha)

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:33 pm

sajo10 je napisao/la:Ah sto je Zubanovic navalio dovodite bosance u Konyju haha.. haha da on nema kakvu ulogu u Konyasporu :D

Kad sam vec kod agenta i slicno.. na transfermarktu pise da je isti agent za Viscu, Hadziju, Bajica, Kjosevskog, Zerica..i Catakovica iz Sarajeva.. Hmm nebi imao nista protiv da Hamza dodje kod nas uhh :P :P (znam glupa prica haha)
Nek utali Hadis kjosevskog i zerica za 2,5 miliona tamo :D Catakovic se sad povrijedio, 6 mjeseci pauze

MATORI
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:33 pm

terabajt je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ima nade za ovaj narod...

ChWilla
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:37 pm

sajo10 je napisao/la:Ah sto je Zubanovic navalio dovodite bosance u Konyju haha.. haha da on nema kakvu ulogu u Konyasporu :D

prošle godine su se smijali, jebiga sad se niko ne smije, čvrsto treći, najprijatnije iznenađenje prvenstva i igraće LE...

Djulaga_
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:38 pm

ne bih, ne bi se pise odvojeno :shisha: :shisha:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Kapiten
Kontakt:

Memisevic kaze da ce evropske utakmice odigrati u Radniku, a poslije ko zna. Koliko sam shvatio ima sanse da dođe i u Želju (ili nekog drugog premijerligaša...)
Hajde Memiš :shisha:

http://sportavaz.ba/clanak/17098/samir- ... d-sarajeva" target="_blank
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

tm8782
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:nemojte biti kratkog pamćenja. nemojte zaboraviti prvomajski poklon od načelnika za koji su gospoda iz SD znala prije nas. i sami za sebe ocijenite šta se time htjelo.

i onda zaokružite koga hoćete.
:palacgore:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sajo10
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:42 pm

Djulaga_ je napisao/la:ne bih, ne bi se pise odvojeno :shisha: :shisha:
slika

vrbanjusa
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:47 pm

Željo šampion!
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 3:53 pm

PRODAJ SE DZEKO, DA DOBIJEMO BOJ !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava