formalno ništa. a neformalno hajd' ga znaj.
ne znam ni da jeste ni da nije, ali da je mnogo mnogo je...
Gdje ti zivis? U Diznilendu?DANAN je napisao/la: Sta Koldzo ima sa inspekcijom porezne uprave zivota ti?
Kako zapad izgleda nevjerovatno dobro, kao i sjever sa novim stolicama i podebljanim 'O'sofronije je napisao/la:Spoiler:
Za onog koji ne laže pred kamerama i nije dokazan protivnik kluba.Kapiten je napisao/la:A sta znamo o tim drugim kandidatima pa da vjerujemo da ce nam biti bolje ? Nista. Realno, ne znas za koga prije ne bi glasao...
Plavi orkestar je napisao/la:Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
Smanji malo dozivljaj....SWRA_1921 je napisao/la:Gdje ti zivis? U Diznilendu?DANAN je napisao/la: Sta Koldzo ima sa inspekcijom porezne uprave zivota ti?
Nek utali Hadis kjosevskog i zerica za 2,5 miliona tamosajo10 je napisao/la:Ah sto je Zubanovic navalio dovodite bosance u Konyju haha.. haha da on nema kakvu ulogu u Konyasporu![]()
Kad sam vec kod agenta i slicno.. na transfermarktu pise da je isti agent za Viscu, Hadziju, Bajica, Kjosevskog, Zerica..i Catakovica iz Sarajeva.. Hmm nebi imao nista protiv da Hamza dodje kod nas uhh![]()
(znam glupa prica haha)
Ima nade za ovaj narod...terabajt je napisao/la:Plavi orkestar je napisao/la:Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.![]()
![]()
prošle godine su se smijali, jebiga sad se niko ne smije, čvrsto treći, najprijatnije iznenađenje prvenstva i igraće LE...sajo10 je napisao/la:Ah sto je Zubanovic navalio dovodite bosance u Konyju haha.. haha da on nema kakvu ulogu u Konyasporu![]()
Kad sam vec kod agenta i slicno.. na transfermarktu pise da je isti agent za Viscu, Hadziju, Bajica, Kjosevskog, Zerica..i Catakovica iz Sarajeva.. Hmm nebi imao nista protiv da Hamza dodje kod nas uhh![]()
(znam glupa prica haha)
ChWilla je napisao/la:nemojte biti kratkog pamćenja. nemojte zaboraviti prvomajski poklon od načelnika za koji su gospoda iz SD znala prije nas. i sami za sebe ocijenite šta se time htjelo.
i onda zaokružite koga hoćete.
Djulaga_ je napisao/la:ne bih, ne bi se pise odvojeno![]()