svaka čast

pa napisao sam iznad. Amar plaća manijake da pale baklje i tjeraju upravu.
ne znam ja šta si ti čuo i ne znam gdje si to čuo, al ono što sam pročito je fakat presmješnobianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istinaAsharaK je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:53 pmposlije opravdanja savez napolje, ovo je nešto najsmješnije što sam ikad pročito, izvinibianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:51 pm
pa svakako savez ulaže u Grbavicu, tako da je svejedno, zar ne?
Vjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Amar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
Šta te čudi, ista priča od istih likova uvijek.Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:11 pmAmar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
To se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.
A ove gluposti : "Amar narucio baklje" i slicne nebuloze ce biti samo plod banova. Ako ne mozes nesto konstruktivno napisati, radije nemoj nista.Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:25 pmTo se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.