Inace, rijetko se vidja da pola kopa napusti tribinu 10 minuta prije kraja utakmice.
Ko to toliko radi nedeljom u ovoj zemlji punoj nezaposlenih molim te? Ni radnim danima ljudi ne rade a kamoli nedeljom
E ovo je bio fudbal pod brkinom palicom gledaj igre i pasova jos su pored ova 4 gola mogli dati jos 5
Ihhhhh pa tad igra obično Real, Barca...molim te lijepoteatrale36 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 8:11 amKo to toliko radi nedeljom u ovoj zemlji punoj nezaposlenih molim te? Ni radnim danima ljudi ne rade a kamoli nedeljom![]()
Bez Manijaka u Tuzli? Nato vježba.shzna je napisao/la:Yebem ti drzavu nesposobnu
Mene je iznenadila reakcija po izgubljenoj lopti pogotovu nakon 4-0 i dalje su nastavljali jako agresivno i visoko napadati i udvajati, iznenadilo me i trčanje kompletne ekipe svih 90 minuta, takođe kreativnost na nivou, tačno se vidio trenerski rukopis i igra koju smo težili da uspostavimo protiv nezgodnog tj defanzivno jakog protivnika, nakon dugo vremena uživao sam u igri, svidio mi se općenito ovaj sistem sa Zecom naprijed, podsjetio me stil igre na trenutni Napoli koji igra najljepši fudbal u seriji a, bez klasičnog špica već sa niskom i brzom trojkom u napadu..avlami97 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:10 amBiće opet bruku raje, bez obzira što će biti zabranjen organizovani dolazak.
Protiv Radnika prvo i cijela protiv Krupe je pokazala novi kvalitet. Pojačana i zgusnuta sredina uz bržu transformaciju i dobro kretanje i postavljanje svih linija daje odgovarajuce rezultate. Ako se nastavi u ovom ritmu, uskoro bi mogli očekivati posjed lopte i do 70% uz sijaset prilika za gol. Sistem u igri, nakon ove dvoje tekme je više nego očigledan. Mislim da se to tražilo. Bravo ADzemu i igračima.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk