pa bilo je 1 poluvremenu da je dao penal vjerovatno bi lakse i zavrsili ,ali ja ove pripremne gledam kao nacin uigravanja i necu komentarisatri nista oko toga neka u prvenstvu pokazu tu je najbitnije i kup Volim Te ŽelljjjooooooooooooooooPlava Porodica je napisao/la:Da ne ispadne da sam pljuvač odmah nakon prve predstave,ne nisam,ne daj Bože pu pu,sam sam i rekao da se ne sikiramo za Evropu,mi ćemo je izboriti.
Ali vidim problem u tome što je prošlo 35 dana od početka priprema,Sablja već treba da zna prvih jedanaest,i to je vjerovatno današnji sastav koji i nije puno pokazao u napadu i u kreiranju napada.Brine me jer prvenstvo počinje za 13 dana,a to i nije neki veliki period da se isprave neke greške.
Ma biće gurava polusezona.. Svi smo mi toga svjesni.. Devet igrača koji prije mjesec i po nisu bili tu sada počinju.. Ovo sve će tek iduće sezone biti kako svi očekujemo.. Do tada probati napraviti što više možemo i to je to..Plava Porodica je napisao/la:Da ne ispadne da sam pljuvač odmah nakon prve predstave,ne nisam,ne daj Bože pu pu,sam sam i rekao da se ne sikiramo za Evropu,mi ćemo je izboriti.
Ali vidim problem u tome što je prošlo 35 dana od početka priprema,Sablja već treba da zna prvih jedanaest,i to je vjerovatno današnji sastav koji i nije puno pokazao u napadu i u kreiranju napada.Brine me jer prvenstvo počinje za 13 dana,a to i nije neki veliki period da se isprave neke greške.
Odlična ideja.SWRA_1921 je napisao/la:Evo ideje koja je mozda interesantna. Treba vidjeti sa ovim svabama da nam budu sponzori, tek su dosli na nase trziste preko sarajevske pivare a boje brenda savrseno odgovaraju nasem klubu, a kud ces bolje promocije od najveceg kluba u drzavi i loga na dresu.![]()
kazem ti jednom igrao salzburg na kladionici protiv nekih nizeligasa golove,i nadjem tekmu da gledam,patnje majko draga nije bilo pogleda na golGrbavica je napisao/la:Sjećam se priprema gdje su nas tamburali niželigaši, pa i Zrinjski kad nas napuni do vrha a mi titulu uzesmo. Nek se oni uhodaju, nek se vidi ko koliko može. Golovi će doći...
Remi sa Slavenom, Iskrom iz Bugojna, 2 puta od Osijeka zijanili, itd..Grbavica je napisao/la:Sjećam se priprema gdje su nas tamburali niželigaši, pa i Zrinjski kad nas napuni do vrha a mi titulu uzesmo. Nek se oni uhodaju, nek se vidi ko koliko može. Golovi će doći...
Slobodaarctg je napisao/la: Što se tiče ove ideje o ovoj pivari kao sponzorima, mislim da to nije moguće u nas, tj. da su alkohol, duhanski proizvodi i kladionce zabranjeni za reklamiranje na dresovima. Ako se ne varam, i sa FDS-om i CODE-om je bio taj problem.
Kad si gladan, nisi svojHadzijalagic je napisao/la:Piva je prehrambeni proizvod