Pa sto ce tice sportskog drzavljanstva mora imati samo jedno, mislim logicno je ne moze igrati za dvije reprezentacija, a inace ova ko "obicna" drzavljanstva moze imati dvojno.nemojbabopujdu je napisao/la:Mislim da ipak ne može... To je i razlog zbog kojega Đedović nije mogao igrati za košarkašku reprezentaciju. Uzeo njemačko državljanstvo kako nebi imao status stranca u Bayernu (samim tim oslobađa mjesto za još jednog Amerikanca) i zbog toga nije mogao zadržati naš pasoš i samim ti niti igrati za reprezantacijucikazubo je napisao/la:Moze 100%, najbolji jaran ima Njemacki i Hrvatski pasos, sad ce dobiti BIH al se odrice Hrvatskog zbog toga, komplikovana procedura, al vec godinama unazad ima dvojno.ž'21 je napisao/la: Otkad to? Koliko znam samo se može imati njemacko drzavljanstvo, ne mozes imati dvojno.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nemamo potpisan sporazum sa Njemačkom o dvojnom državljanstvu (kao što imamo naprimjer sa Švedskom ili Srbijom) tako da jedna osoba ne može imati Bosansko i Njemačko državljanstvo. Iz ovog razloga samo se je u 2014. nekoliko desetina hiljada naših ljudi koji žive u Njemačkoj odreklo BH državljanstvamanijak_do_kraja je napisao/la:Pa sto ce tice sportskog drzavljanstva mora imati samo jedno, mislim logicno je ne moze igrati za dvije reprezentacija, a inace ova ko "obicna" drzavljanstva moze imati dvojno.nemojbabopujdu je napisao/la:Mislim da ipak ne može... To je i razlog zbog kojega Đedović nije mogao igrati za košarkašku reprezentaciju. Uzeo njemačko državljanstvo kako nebi imao status stranca u Bayernu (samim tim oslobađa mjesto za još jednog Amerikanca) i zbog toga nije mogao zadržati naš pasoš i samim ti niti igrati za reprezantacijucikazubo je napisao/la: Moze 100%, najbolji jaran ima Njemacki i Hrvatski pasos, sad ce dobiti BIH al se odrice Hrvatskog zbog toga, komplikovana procedura, al vec godinama unazad ima dvojno.
kako si mu obecao ukrajinke ...desava se ovo ...i nema kraja sto je najgore...Virtu4L je napisao/la:yebe storm, ne vadi
Elegant je napisao/la:Dajte Vitrtualu da bude moderator na 5 minuta.
Na minut moj elegantni, samo da banujem AjzeuElegant je napisao/la:Dajte Vitrtualu da bude moderator na 5 minuta.
Bakijas puše odavno...storm_raider je napisao/la:Ozbiljan sam dobri moji. Bice ovo lijepo proljece i ljeto, ja evo strasno dugo cekam da ovakvi vjetrovi pocnu puhati. Uzivajte i ne brinite, vraca nam se svima na najljepsi nacin.
Jel zivkovicccccc jellll bracoooooooo ma tooooo onajjaciii smoo bracooooooooo idemoooo u ligu prvakaaaaaa jos samoooo sejuuutm8782 je napisao/la:Bakijas puše odavno...storm_raider je napisao/la:Ozbiljan sam dobri moji. Bice ovo lijepo proljece i ljeto, ja evo strasno dugo cekam da ovakvi vjetrovi pocnu puhati. Uzivajte i ne brinite, vraca nam se svima na najljepsi nacin.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Elegant je napisao/la:Dajte Vitrtualu da bude moderator na 5 minuta.
Nije andrija puno bolji su u pitanjuPlava Porodica je napisao/la:Jel zivkovicccccc jellll bracoooooooo ma tooooo onajjaciii smoo bracooooooooo idemoooo u ligu prvakaaaaaa jos samoooo sejuuutm8782 je napisao/la:Bakijas puše odavno...storm_raider je napisao/la:Ozbiljan sam dobri moji. Bice ovo lijepo proljece i ljeto, ja evo strasno dugo cekam da ovakvi vjetrovi pocnu puhati. Uzivajte i ne brinite, vraca nam se svima na najljepsi nacin.
Sprema se za analiticni istok...tm8782 je napisao/la:Bakijas puše odavno...storm_raider je napisao/la:Ozbiljan sam dobri moji. Bice ovo lijepo proljece i ljeto, ja evo strasno dugo cekam da ovakvi vjetrovi pocnu puhati. Uzivajte i ne brinite, vraca nam se svima na najljepsi nacin.
O da...storm_raider je napisao/la:Sprema se za analiticni istok...tm8782 je napisao/la:Bakijas puše odavno...storm_raider je napisao/la:Ozbiljan sam dobri moji. Bice ovo lijepo proljece i ljeto, ja evo strasno dugo cekam da ovakvi vjetrovi pocnu puhati. Uzivajte i ne brinite, vraca nam se svima na najljepsi nacin.