Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 15, 2017 12:00 pm

Zicer stoljeća dvica na Zrinjski

slika

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:03 pm

Ma nisam bukvalno mislio da ne zna, jer za igraca koji je u sezoni znao imati dvocifren broj asistencija i vecina je ubacaj to se ne moze reci. Vise sam mislio na kornere. Njegovi su po meni bezopasni. Ne znam u kojem mecu je on ubacivao na pocetku i nista nismo napravili, onda uzme Blagi i odmah sansa.
@Grbavica, onaj balon da zabijes moras imat trzaj glavom najmanje kao Drogba :D
Doduse nasi su znali vise puta negdje podletiti pod loptu, slabo je procjene.

Sve ekipa imaju onih krkana u ekipi, dok kod nas bas niko nije takav, sve neki finjaci :D
Koda smo Barca.

exbabilon
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:20 pm

Ma nasi prave previse ostre, ofirne faulove, da ne kazem glupe. Beganovic u Bijeljini kao spic dobija crveni karton, a bez ikakve potrebe. Ramovic nam zakomplikuje derbi nepromisljenim faulom na sredini terena. Mujagic ulazi na teren i tup koljeno u leđa... Dobijamo zutih i crvenih ko da smo mesari najgori, a ustvari smo samo nepromisljeni. Naravno, i sudije pocesto jedva cekaju da pokazu nama karton, ali ne treba ni davati previse povoda. Uvali mu malo lakat, cupaj ga malo za dres, al nemoj ofirno.

ChWilla
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:22 pm

da, ti imaš tri utakmice zaredom igrače po dva žuta kartona. nijedan direktan crveni, a nigdje ne možeš ni reći da si sad očito oštećen. to je samo nepromišljenost.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:24 pm

Todorovic i Salkic 2 žuta kod Slobode

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:26 pm

Zaimovic nece konkurisati za mec.

Ma vec sam pricao o nasim sudijama. Oni su odron. Ovi zuti kartoni i nisu sve bili zuti, ali pritisak, neznanje sudija i eto ga.
Pa protiv Radnika smo dobili dva zuta sa zakasnjenjem od minutu. Igrac lezi lezi i sudija onda potegne zuti a Stana vec otisao na svoju poziciju.

Nismo mi toliko agresivni i prljavi kolko nam daju kartone.

- Nije istina da je Siniša Stevanović odbio produženje ugovora. Istina je da sam zamolio čelnike kluba da mi daju malo vremena da se upoznam sa njihovim kvalitetama. To su Stanić, Stevanović i Bogičević. To nije bila istina da je odbio produženje ugovora.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/adze ... ovor/94937

Adzeme molim te nemoj nikoga potpisivat od njih.
Ako vec nema kvalitetnih mladjih zamjena onda najvise do ljeta produziti pa ce onda bit šleper igraca :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:27 pm

Nisam nikako pametan za njih trojicu i kome bi trebalo produziti ugovor. Stevanovic se zasitio i ne pruza partije kao prije, a jos je ispao totalno iz ritma zbog neigranja, Bogi blizi penziji nego jos jednom ugovoru, a Stana moze ostati, ali nikako da bude prva opcija. Da krpi desno, lijevo, to je okej.
Pametno skautirati do zimskog prelaznog roka. Mozda neko od omladinaca moze uskociti na lijevog-desnog beka, barem kao zamjena, na proljece. Fali nam igraca u odbrani i ako bi se odjednom rijesili trojice, velik je to problem.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

voltron30
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:34 pm

Ja bih Stanića potpisao, nije za prvih 11, ali uvijek može uletiti na par mjesta kao zamjena. Ovoj dvojici sretan put. Možda Bogi ako želi da bude na klupi i da pomaže mlađim stoperima, ako će glumiti igračinu, vozdra.

Brkoo
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:41 pm

Bogicevic je trenutno nas najbolji stoper, to sto ga mnogi ne vole je druga stvar i nema veze sa njegovim partijama na terenu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

mirzza
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:44 pm

Stevanovic noga, Stanic smanjena plata i klupa, Bogicevic isto tako.

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:47 pm

Ako možemo naći bolje opcije nego što su njih trojica, što se mene tiče neka idu i hvala im. O eventualnim zamjenama već treba početi razmišljati a ne tražiti 5 do 12. Ako je ponuda na tržištu "siromašna" onda neka ostanu do ljeta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:55 pm

Ako nekoga ne dovedes, sva trojica moraju ostat do ljeta. Po meni je samo Stanic zasluzio konkretno produzenje za jos par sezona, jer moze pokrit dosta pozicija, uvijek ponudit nesto s klupe, a i svojim odnosom prema klubu je to zasluzio.

Bogi je prestar, ali jos od Europe nas najbolji stoper. Sinisa se zasitio, zeli da ide i to se vidi.

Uglavnom, opet smo se doveli u situaciju da na zimu moramo izmisljat igrace.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:26 pm

Siniši i Bogiju noga i to da od danas naš bivši hajmo reći skaut i sadašnji hajmo reći sportski direktor traži igrača a ne ko ljetos završila sezona pa malo odmaro još desetak dana jbg težak mu je hljeb i onda 10 dana prije europe počeo zivkat igrače i menadžere
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrkiMedo
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:31 pm

Bogiju ugovor na jos pola godine, ako je nesto takvo moguce. Do sada je odigrao skoro bez greske i koliko god ga ne volio, on mora igrati. U drugu ruku, ako postoji sansa da mozemo na kraju sezone potpisati Graovca onda bih njega i Kemu forsirao pa da imamo za iducu sezonu uigran stoperski tandem.

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:36 pm

Baždarević i Misimović obišli Grbavicu

https://www.nfsbih.ba/vijesti/bazdarevi ... -grbavicu/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LeBlue
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Bogicevic je trenutno nas najbolji stoper, to sto ga mnogi ne vole je druga stvar i nema veze sa njegovim partijama na terenu..
Od evropskih utakmica igra odlicno, 3 zadnje utakmice nismo gola primili i neko bi da kritikuje.

Simply Blue
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:40 pm

Bogija ostaviti do kraja sezone, pa onda vidjeti šta s njim...nadam se da Stana ostaje, a Siniše bi se riješio bez ikakve dileme..on mi je na istom nivou kao i Uglješa, blagi užas
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:41 pm

Treba traziti dugorocnije rjesenje. Ako na zimu ima neko takav onda potpisati a Bogi je star da bi se na njeg oslonilo i sljedecu sezonu.
Imas Kemu i Graovca, s Graovcem po mogunosti odmah na proljece predugovor potpisat, dovesti stopera i et vec imas 3 stopera koje ne trebas na ljeto dodatno uigravati i mjenjati, dodas im Velica i Dzidu i to je to.

Bilo bi dobro s Bogijem na pola godine produziti, ali mislim da je to nemoguce.

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/28178/

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:42 pm

Ne kritikuje niko Bogija, solidno igra ove sezone, nego nema logike da produzujemo s njim ugovor na dvije godine, lupam. Pola godine je okej vjerovatno, jer sumnjam da ce se neko dovoditi na zimu, a da je instant kvalitet.
Nas glavni problem je sto skoro svaku utakmicu igramo sa razlicitim stoperima. Odbrana nam je i dobra kada se to uzme u obzir. Uigran stoperski tandem zlata vrijedi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet sep 15, 2017 2:49 pm

LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Od evropskih utakmica igra odlicno, 3 zadnje utakmice nismo gola primili i neko bi da kritikuje.
Ja ne znam je li neko gledao utakmicu protiv Sirokog i njegove kretnje. Oscilacije u igri su mu kao da ima 17. Bolje bi bilo trpit' Velica tih pola godine, nego gatat ovom hadalju.
Hvala mu za sve, odigrao je on dobrih utakmica u svakom mandatu ali proslo je njegovo, sto da bezveze zauzima mjesto nekom mlađem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava