Čemu zamaranje. Jasna je politika odavno. Slijepac ne vidi samo i onaj ko ne želi da vidi. Nisi na nekom gubitku ako ne pišeš tamo vjeruj mi. Da ne 'duljim' do ujutru bi imao pisati nek ostane na ovome...salle86 je napisao/la:Pošto ima normalne raje sa onog foruma koji čitaju i ovaj, neka upitaju aciku zašto me banovao, pa da vidimo kakav će razlog izmisliti. A jedan jedini je da sam pisao kontra onog što se tamo mora pisati.
Nek se zna kakva im je politika
Naravno da nisam na gubitku, nisam ni trajao dugo tamotm8782 je napisao/la: ↑čet sep 14, 2017 11:00 pmČemu zamaranje. Jasna je politika odavno. Slijepac ne vidi samo i onaj ko ne želi da vidi. Nisi na nekom gubitku ako ne pišeš tamo vjeruj mi. Da ne 'duljim' do ujutru bi imao pisati nek ostane na ovome...salle86 je napisao/la:Pošto ima normalne raje sa onog foruma koji čitaju i ovaj, neka upitaju aciku zašto me banovao, pa da vidimo kakav će razlog izmisliti. A jedan jedini je da sam pisao kontra onog što se tamo mora pisati.
Nek se zna kakva im je politika
Sent from my thl T6S using Tapatalk
Upravio tako, trebaju znati prepoznati dobronamjernu kritiku s jedne strane i pljuvanje i spletkarenje zarad licnih interesa s druge strane i mislim da oni to i videSanMan je napisao/la: ↑čet sep 14, 2017 11:45 pmJes da je davio (i uveseljavo) al puno dvije hefte, ja sam za brisanje "gluposti" (svako ima poneku) a ban zna se za vrijeđanje i psovanje
A uprava, neki ih precjenjuju a neki podcjenjuju, slobodno nek odma ide ako nemože izdržati pritisak sa bilo kojeg foruma
Kad se napravi cijeli stadion, kad budmo igrali EL ili LŠ i tad će biti nezadovoljnih seratora
Kakva bi mud* imao Ado kad bi opet stavio Velica, mislim da bi momku dalo dodatno baš puno motivacije i samopouzdanja. Al' za to nema šanse ni 2%, ko bi se nosao s Fajicem.
Mislim da to ne bi baš ni pametno bilo. Fajić je ipak, koliko god star bio, mnogo bolji napadač nego što je to onaj iz Radnika (zaboravih mu ime). Neka Bogija i Graovca ovu tekmu. Biće prilike za Velića.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet sep 15, 2017 12:20 amKakva bi mud* imao Ado kad bi opet stavio Velica, mislim da bi momku dalo dodatno baš puno motivacije i samopouzdanja. Al' za to nema šanse ni 2%, ko bi se nosao s Fajicem.
Glisic se zove. Dobro se Velic s njim nosio.Hurmasica je napisao/la: ↑pet sep 15, 2017 12:27 amMislim da to ne bi baš ni pametno bilo. Fajić je ipak, koliko god star bio, mnogo bolji napadač nego što je to onaj iz Radnika (zaboravih mu ime). Neka Bogija i Graovca ovu tekmu. Biće prilike za Velića.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet sep 15, 2017 12:20 amKakva bi mud* imao Ado kad bi opet stavio Velica, mislim da bi momku dalo dodatno baš puno motivacije i samopouzdanja. Al' za to nema šanse ni 2%, ko bi se nosao s Fajicem.![]()