Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 14, 2017 9:21 pm

Za dvije sedmice se vraća 2 godine stariji. Izdrži Janez.

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 14, 2017 10:04 pm

Sad nek dvije hefte analizira sa Bahama :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

čet sep 14, 2017 10:18 pm

http://1921.ba/nikola-nikic-3910

Iz ugla: Nikola Nikić
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 14, 2017 10:33 pm

I sta ima jos? Dajte ba ljudi pisite sta ima u nasem Zelji, piskarate kojekakve referate i gluposti. Ovo je podforum F K Zeljeznicar i treba da diskutujemo o nasem Zelji a ne o nekim marionetama.

U nedjelju je utakmica, rodjendan naseg jednog jedinog Kluba, zato ocekujem pobjedu i sto vecu podrsku sa tribina kako bismo svi zajedno proslavili rodjendan.
Pustite se vise kojekakvih imaginarnih likova
Alea iacta est!

Edis Mulalic 1921

čet sep 14, 2017 10:36 pm

Sinisa i Stanic su prosjecni/solidni bekovi s tim sto je drugi koristan jos na dvije pozicije.Takav mi je isti i Projic,nista posebno.S obzirom da su nam po dosad prikazanom Bogicevic i Zeba uz Celu i Zakarica najbolji igraci i da mozes s tri talentovana juniora pobjedjivat i osvojit ligu onda moze sad i neki junior ili mladji bek iz premijer lige. Mene vise brine slabasna posjeta i nezainteresovanost.Protiv Sirokog je bilo 4 000 a to je derbi i to nakon pobjede na Hadisonu tako da ce toliko biti i u nedjelju vjerovatno iako je slavljenicki dan.To ne zasluzuju Adzem i ova djeca.Takav smo mi narod,euforija nam je kad su Kostic i Petrovic tu i kad lupaju gluposti i najavljuju tri krune,a Adzem nista.
Modus vivendi !

salle86
Kontakt:

čet sep 14, 2017 10:51 pm

Pošto ima normalne raje sa onog foruma koji čitaju i ovaj, neka upitaju aciku zašto me banovao, pa da vidimo kakav će razlog izmisliti. A jedan jedini je da sam pisao kontra onog što se tamo mora pisati.
Nek se zna kakva im je politika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 14, 2017 11:00 pm

salle86 je napisao/la:Pošto ima normalne raje sa onog foruma koji čitaju i ovaj, neka upitaju aciku zašto me banovao, pa da vidimo kakav će razlog izmisliti. A jedan jedini je da sam pisao kontra onog što se tamo mora pisati.
Čemu zamaranje. Jasna je politika odavno. Slijepac ne vidi samo i onaj ko ne želi da vidi. Nisi na nekom gubitku ako ne pišeš tamo vjeruj mi. Da ne 'duljim' do ujutru bi imao pisati nek ostane na ovome...

Sent from my thl T6S using Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:22 pm

Necu ulaziti u vase razloge stalnog spominjanja foruma sa ss.ba. Dosta vas koji ovdje pisu su duze od mene aktivni na ovoj temi, tako necu sebi davati pravo da vam govorim sta trebate pisati, a sta ne.

Bio sam na nekim drugim forumima gdje se pisalo o Zelji ali nikada nisam pisao "tamo".

Mislim da nas ima pravo dosta sto pratimo ovaj forum (ovu temu) i zanimaju nas stvari vezane iskljucivo za Zelju, a ne neke analize i misljenje ljudi sa drugih foruma. Da zelimo pratiti ta desavanja bili bi na tom forumu, a ne ovdje.

Ne zelim nikog uvrijediti, al kada otvorim temu te vidim 50 postova, ocekujem da vidim slike radova na stadionu, neka desavanja oko Zelje, godisnjica u nedjelju itd... Umjesto toga prica o drugom forumu i neke analize nekoga...

Opet kazem ne zelim nikog uvrijediti, niti da ispadne da nekom solim pamet... Al jako kvalitenih postova sam procitao od nekoliko ljudi u proteklom periodu i siguran sam da ovaj forum moze ponuditi vise od analize nekih prasinara sa drugog foruma....

Zivi bili i Zeljo sa nama ! :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

exbabilon
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:35 pm

Stvarno je tema zamrla u zadnje vrijeme, bez nekog razloga valjanog.

SanMan
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:45 pm

Jes da je davio (i uveseljavo) al puno dvije hefte, ja sam za brisanje "gluposti" (svako ima poneku) a ban zna se za vrijeđanje i psovanje
A uprava, neki ih precjenjuju a neki podcjenjuju, slobodno nek odma ide ako nemože izdržati pritisak sa bilo kojeg foruma
Kad se napravi cijeli stadion, kad budmo igrali EL ili LŠ i tad će biti nezadovoljnih seratora

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 14, 2017 11:47 pm

tm8782 je napisao/la:
čet sep 14, 2017 11:00 pm
salle86 je napisao/la:Pošto ima normalne raje sa onog foruma koji čitaju i ovaj, neka upitaju aciku zašto me banovao, pa da vidimo kakav će razlog izmisliti. A jedan jedini je da sam pisao kontra onog što se tamo mora pisati.
Čemu zamaranje. Jasna je politika odavno. Slijepac ne vidi samo i onaj ko ne želi da vidi. Nisi na nekom gubitku ako ne pišeš tamo vjeruj mi. Da ne 'duljim' do ujutru bi imao pisati nek ostane na ovome...

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Naravno da nisam na gubitku, nisam ni trajao dugo tamo :D
Registrovao se da "ispitam" stanje i vidim ko ustvari piše, ponukan modelovim analizama. I uvjerio se što sam htio.
Ali ima ljudi koji su i dalje tamo, čitaju...a normalni su. Onakvi likovi ih truju. To je bolest, nema drugog naziva, nema lijeka.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:50 pm

Izvinite na off topicu, znali neko kakav se sastav moze ocekivati u nedjelju, sta se uigrava na treningu jer nema Kajkuta i Keme vjerovatno.

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:51 pm

Ma odbrana vjerovatno Graovac i Bogi. Nema šta drugo biti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 14, 2017 11:56 pm

Dobro si :D
Projic lijevo, desno Alves il Sinisa.
U sredini se Saban ustalio i taj trojac Blagi - Saban - Zeba se moze opet ocekivati. Eh dilema je lijevo krilo Zaim ili Zec ili Sinan u zavisnosti koji od ova 3 bude napadac :D

BlueSide
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:04 am

SanMan je napisao/la:
čet sep 14, 2017 11:45 pm
Jes da je davio (i uveseljavo) al puno dvije hefte, ja sam za brisanje "gluposti" (svako ima poneku) a ban zna se za vrijeđanje i psovanje
A uprava, neki ih precjenjuju a neki podcjenjuju, slobodno nek odma ide ako nemože izdržati pritisak sa bilo kojeg foruma
Kad se napravi cijeli stadion, kad budmo igrali EL ili LŠ i tad će biti nezadovoljnih seratora
Upravio tako, trebaju znati prepoznati dobronamjernu kritiku s jedne strane i pljuvanje i spletkarenje zarad licnih interesa s druge strane i mislim da oni to i vide
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:20 am

Hurmasica je napisao/la:
Kakva bi mud* imao Ado kad bi opet stavio Velica, mislim da bi momku dalo dodatno baš puno motivacije i samopouzdanja. Al' za to nema šanse ni 2%, ko bi se nosao s Fajicem.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 15, 2017 12:27 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Kakva bi mud* imao Ado kad bi opet stavio Velica, mislim da bi momku dalo dodatno baš puno motivacije i samopouzdanja. Al' za to nema šanse ni 2%, ko bi se nosao s Fajicem.
Mislim da to ne bi baš ni pametno bilo. Fajić je ipak, koliko god star bio, mnogo bolji napadač nego što je to onaj iz Radnika (zaboravih mu ime). Neka Bogija i Graovca ovu tekmu. Biće prilike za Velića. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:00 am

Hurmasica je napisao/la:
pet sep 15, 2017 12:27 am
Rambo_Amadeus je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Mislim da to ne bi baš ni pametno bilo. Fajić je ipak, koliko god star bio, mnogo bolji napadač nego što je to onaj iz Radnika (zaboravih mu ime). Neka Bogija i Graovca ovu tekmu. Biće prilike za Velića. :)
Glisic se zove. Dobro se Velic s njim nosio.

Naravno, protiv Krupe treba ocekivati Bogija i Graovca. Oni idu na skok igru i preko eventualnih prekida ce i traziti na taj nacin gol. Mozda ne bi bilo lose staviti Zeca u napad, neka zuji, jer mislim da bi bilo beskorisno staviti bilo kojeg napadaca da se hrva sa Vukoticem i iskusnim Aleksicem dok mu nabijamo lopte na glavu. Mada ja bi volio vidjeti Zajmovica u napadu, sasvim fino momak igra i sa loptom na zemlji. Ne znam u kakvom je stanju Mujagic, ali s tim da nema Kajkuta, Beganovica, mozda i on dobije koji minut.

Sabanadzovic ce gotovo pa sigurno biti u prvoj postavi. I to je sasvim zasluzeno. Nadam se da ce opet Hajdarevic dobiti svoje minute.

EDIT: Ne znam sta mi bi, ali zaboravio sam da postoji uopste Stevo Nikolic :D , ali sigurno prednost ima Mujagic. Mozda bude na klupi reda radi, da se popuni.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

kontranogama
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:03 am

Hocemo djecu a necemo da rizikujemo. Hvalimo Adzema sto ih ubacuje a prije svake tekme kad najavi nekog mladog strahujemo. Neka ih nek i pogrijese ko eto ovi stariji su perfektni. Velic napravio gresku sa Radnikom pa se ispravio, samo sa minutazom se stice iskustvo, jos da kak'e bekove nafatamo iz juniora pa da i oni malo pocnu za prvi. Naravno da je i do protivnika kad ko moze dobiti sansu al ja Adzemu dajem punu podrsku pa i kad pogrijesi sa ovim mladicima.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Grbavica
Kontakt:

pet sep 15, 2017 1:07 am

ma treba mu dozirati minutažu. yebena je stoperska pozicija, možda i najyebenija.

moderacija zahtjevam ban za @leona jer je pokreno offtopic i pitao za sastav protiv krupe :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava