Ne znam mene strah kad vidim mnogo igraca. Kone me tjeraju na oprezAjzea je napisao/la:Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa.chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.
Nadam se da ce izaci na dobro ovo bombardovanje.
Mnogo pozitivnih stvari stadion, igraci nismo mi navikli na sve to.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ja koliko sam upratio svi igrači koji su do sada dovedeni opravdali su epitet pojačanja. Djermanovica mailson i halvadzic nismo se nagledali što ne znači da nećemo.chile je napisao/la:Ne znam mene strah kad vidim mnogo igraca. Kone me tjeraju na oprezAjzea je napisao/la:Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa.chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.
Sent from my Plavo Sokocalo![]()
Ma kone truhlovine dovodile osim Saida koji se pokazaao onu jednu sezonu..chile je napisao/la:Ne znam mene strah kad vidim mnogo igraca. Kone me tjeraju na oprezAjzea je napisao/la:Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa.chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.
Sent from my Plavo Sokocalo![]()
Ne kontam ovo, preko kupa nema evrope??
Samo pobjednik ide u europufk1921 je napisao/la:Ne kontam ovo, preko kupa nema evrope??
LARSSON je napisao/la:Samo pobjednik ide u europufk1921 je napisao/la:Ne kontam ovo, preko kupa nema evrope??
Pa osvajac kupa izlazi u Evropu, dok drugi finalista ili gubitnik ne izlazi preko kupa u Evropu.fk1921 je napisao/la:Ne kontam ovo, preko kupa nema evrope??
Preko 20.000 sigurno od posljednje objave..zubanovic89 je napisao/la:Brzinski sam preletio kroz facebook u zadnjih 7 dana smo skupili preko 10 000 maraka za stadion + sto tu vjerovatno ima i nekih pojedinacnih uplata, ako se nastavim ovim tempom ja racun da bi se od navijaca do kraja akcije moglo skupiti jos 50 000, sto znaci da nam fali 100 000 za kompletan istok prva faza sto je fenomenalno, i te pare se mogu realno skupiti kroz par sponzorskih ugovora. Sto znaci od kraja maja pa do pocetka godine sve pare u stek kad se krene pravit jug da i to poguramo da se napravi kako treba
Kakav bi to sevap bioHadzijalagic je napisao/la:Samo sam rekao da bi bilo lijepo kada bi je tako nekako mogli uklopiti.. Rekao sam da je vjerovatno neizvodivo al mozda se i moze napraviti neka platforma, malo je uvuci u tribinu.. Mislim, bezveze lupam ali kada bi je postavili negdje van stadiona stoka bi se izivljavala na njoj..
@Rodom s Mejtasa Tesko je ono cudo, ima u njoj vjerovatno 7-8 tona ako ne i vise i tesko da bi se neko odlucio da je stavi ljudima iznad glavaDa rokne pitarima na vugla na nekom derbiju
Ne samo to. Da je tepsijaši oskrnave, gluho bilo. Ja mislim da če svaka uprava koja proba izbaciti lokomotivu van stadiona dobro nagraisati jer bi to bilo svetogrđe.Ajzea je napisao/la:Ni slučajno ne smijemo iznositi lokomotivu van stadiona, treba da je cigani na leđima odnesu i prodaju kao staro zeljezo, koliko god tona ona imala.