Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 6:55 pm

a ovaj je dao 7 golova u ovoj sezoni i najbolji je strijelac Den Boscha.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 6:56 pm

Ajzea je napisao/la:
chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.
Nadam se da ce izaci na dobro ovo bombardovanje.
Mnogo pozitivnih stvari stadion, igraci nismo mi navikli na sve to.

Sent from my Plavo Sokocalo
Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa. :kafa:
Ne znam mene strah kad vidim mnogo igraca. Kone me tjeraju na oprez slika

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 6:57 pm

chile je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.

Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa. :kafa:

Ja koliko sam upratio svi igrači koji su do sada dovedeni opravdali su epitet pojačanja. Djermanovica mailson i halvadzic nismo se nagledali što ne znači da nećemo.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Okolele
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 6:58 pm

chile je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Ma kone truhlovine dovodile osim Saida koji se pokazaao onu jednu sezonu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

chile
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:01 pm

Ja sam nekako na oprezu, a duboko se nadam da ce prekucati i da cemo se nagledati bar ponekog gola kao sa ovog video isjecka.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Kapiten
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:02 pm

Naravno, opreznosti mora biti. Ne treba se zalijetati s najavama ni za jednog igraca.
Ali mislim da se o nagomilavanju igraca ne moze pricati. Vidite kako sada imamo par povrijeđenih, suspendovanih i već smo u malim problemima... A mnogi su jos u februaru pisali o tom "gomilanju igraca ".
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Brkoo
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:05 pm

Ja i nisam nesto odusevljen dolaskom ovog Pozdera, nadam se da ce me demantovati. Ima preskroman CV. Dolazak Pozdera vjerovatno znaci odlazak Nede Turkovica. Ono sto me raduje je da se pocelo na vrijeme raditi na transferima igraca i to pokazuje ozbiljnost uprave.
Što se tice price o nasoj djeci, neki stavljaju pojedince iznad kluba. Zašto bi Beganović npr. igrao kad imas bolje igrace na toj poziciji ? Djeca treba da zasluže da igraju, da imaju kvalitet za prvih 11 (trenutno npr. Memija, Kjosevski, prije njih Bajic, Hadziahmetovic itd), a ne da se guraju u prvu ekipu samo zato što su naša djeca..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:06 pm

"Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."

Ovo me raduje..

Ma kakve kone, kad su oni znali prepoznati dobrog igrača? Njima su pojačanja Emerson i Cezar, dok su Bekrić i Lendrić rekonvalescenti. Zdravlja mi, ako to nije napisano 47 puta, Bog me ubio.. Hoćemo li sada porediti Bekrića i Lendrića sa jedne, te ovu dvojicu sa druge strane?

fk1921

pet apr 08, 2016 7:09 pm

LARSSON je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/15497/elmir- ... e-u-evropu

Ima dio za punca dole
Ne kontam ovo, preko kupa nema evrope??
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:09 pm

fk1921 je napisao/la:

Ima dio za punca dole
Samo pobjednik ide u europu

zubanovic89
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:10 pm

Brzinski sam preletio kroz facebook u zadnjih 7 dana smo skupili preko 10 000 maraka za stadion + sto tu vjerovatno ima i nekih pojedinacnih uplata, ako se nastavim ovim tempom ja racun da bi se od navijaca do kraja akcije moglo skupiti jos 50 000, sto znaci da nam fali 100 000 za kompletan istok prva faza sto je fenomenalno, i te pare se mogu realno skupiti kroz par sponzorskih ugovora. Sto znaci od kraja maja pa do pocetka godine sve pare u stek kad se krene pravit jug da i to poguramo da se napravi kako treba :ganja:

fk1921

pet apr 08, 2016 7:10 pm

LARSSON je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:

Ima dio za punca dole
Samo pobjednik ide u europu
:palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:13 pm

fk1921 je napisao/la:

Ima dio za punca dole
Pa osvajac kupa izlazi u Evropu, dok drugi finalista ili gubitnik ne izlazi preko kupa u Evropu. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:15 pm

Ma Delinjo brate sta reci, po ovom videu vidi se da ima osjecaj u nozi jer svaki drugi gol mu je lob. Visok, zna glavom.
Isto kao sto smo sad na ljeto govorili da prvo treba pokazati na terenu da li je pojacanje ili prinova, tako isto i za ovog. Da li ce biti bolji od Lendrica, tesko, a ako i njeg prekuca onda Evropa lagano :ganja:

Tebi brate brz oporavak i spusti tog pitara :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:16 pm

zubanovic89 je napisao/la:Brzinski sam preletio kroz facebook u zadnjih 7 dana smo skupili preko 10 000 maraka za stadion + sto tu vjerovatno ima i nekih pojedinacnih uplata, ako se nastavim ovim tempom ja racun da bi se od navijaca do kraja akcije moglo skupiti jos 50 000, sto znaci da nam fali 100 000 za kompletan istok prva faza sto je fenomenalno, i te pare se mogu realno skupiti kroz par sponzorskih ugovora. Sto znaci od kraja maja pa do pocetka godine sve pare u stek kad se krene pravit jug da i to poguramo da se napravi kako treba :ganja:
Preko 20.000 sigurno od posljednje objave..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:16 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

pet apr 08, 2016 7:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Samo sam rekao da bi bilo lijepo kada bi je tako nekako mogli uklopiti.. Rekao sam da je vjerovatno neizvodivo al mozda se i moze napraviti neka platforma, malo je uvuci u tribinu.. Mislim, bezveze lupam ali kada bi je postavili negdje van stadiona stoka bi se izivljavala na njoj..

@Rodom s Mejtasa Tesko je ono cudo, ima u njoj vjerovatno 7-8 tona ako ne i vise i tesko da bi se neko odlucio da je stavi ljudima iznad glava :mrgreen: Da rokne pitarima na vugla na nekom derbiju :lol:
Kakav bi to sevap bio :rofl: :rofl: :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

pet apr 08, 2016 7:27 pm

Ajzea je napisao/la:Ni slučajno ne smijemo iznositi lokomotivu van stadiona, treba da je cigani na leđima odnesu i prodaju kao staro zeljezo, koliko god tona ona imala. :kafa:
Ne samo to. Da je tepsijaši oskrnave, gluho bilo. Ja mislim da če svaka uprava koja proba izbaciti lokomotivu van stadiona dobro nagraisati jer bi to bilo svetogrđe.
Na jugoistok, pa kad naši daju gol strjelac se popne na lokomotivu i zapišči :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

teteac8684
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:28 pm

Dovodimo igrace u aprilu, a ni vodu nismo platili...Ja sramote...Uprava napolje!!!! :ganja: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:29 pm

Ja bi volio da ona vani bude ispred istoka na platou, ipak ona je ogromna i trebalo bi modifikovati tribine zbog nje sto bi mozda ruzilo malo stadion.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava