Jebi ga, nisam upratijopile87 je napisao/la:On ce poceti trenirati tek u devetom mjesecu radi nekakve povrede.Model1964 je napisao/la:Ja trubio pa prestoo T Joviću. Niko ni habera

Dobro, vrlo dobro krilo

Jebi ga, nisam upratijopile87 je napisao/la:On ce poceti trenirati tek u devetom mjesecu radi nekakve povrede.Model1964 je napisao/la:Ja trubio pa prestoo T Joviću. Niko ni habera
ma ne neprirodno u tom smislu, zato sam i stavio navodnike. Nesto mi zvuci nestvarno da mi igramo 3-5-2Model1964 je napisao/la:Što neprirodno?
Kapiten je napisao/la:Ja bas govorim neki dan da mi ovaj broj veznjaka koji imamo govori da cemo igrat 3-5-2. Jos kaze Kostic igrat ce s 2 spica....
Mada, opet ne vjerujem da cemo to vidjeti na Grbavici.izgleda mi "neprirodno"
Jao perverzijeeeeeJaozinho22 je napisao/la:Veca,
Koske,štoper,Zaha-Husic,Stevanović,Radinovic,Blagojevic,Hervas-Lendric,Pozder
Ima da nas vezu lancimaPlava Porodica je napisao/la:Jao perverzijeeeeeJaozinho22 je napisao/la:Veca,
Koske,štoper,Zaha-Husic,Stevanović,Radinovic,Blagojevic,Hervas-Lendric,Pozder
Odradili su vec 2 tekme suspenzije. Dakle, 3 i 1Choks je napisao/la:Braćo prvih 5 kola smo bez Vece , a 3 bez Blagojevića . Moramo i to malo vidit , šta kako , jedan novi golman sigurno dolazi
Mislim da si pogrijesio, koliko ja znam bez Vece smo 3 utakmice a bez Blagojevica 1..Choks je napisao/la:Braćo prvih 5 kola smo bez Vece , a 3 bez Blagojevića . Moramo i to malo vidit , šta kako , jedan novi golman sigurno dolazi