Ne brinite ne ide lendra nigdje.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Što bi djermanovic isao?diego1921 je napisao/la:Plus ono god,neko mi rece da se radi na tome da mu se to sad aktivira !! Ako vec neko mora ici onda nek ide DjermanovicElegant je napisao/la:Lendra je potpisao na 1.5 godinu, nadam se da ce i on ostati za sljedecu sezonu nema razloga da ode sem ako neke lude pare ne dobijemo za njega.diego1921 je napisao/la:Nadam se samo da ovo ne znaci odlazak Lendrica !! Svaka cast upravi![]()
Ako Bog da samo ove god da evropu izborimo,to bi bio slag na tortu !!
Larsone zato sto imas Mujagica,ili cemo ga cekati jos par god,momak je pokazao da vec sad moze pomalo igrati !!LARSSON je napisao/la:Što bi djermanovic isao?diego1921 je napisao/la:Plus ono god,neko mi rece da se radi na tome da mu se to sad aktivira !! Ako vec neko mora ici onda nek ide DjermanovicElegant je napisao/la:
Lendra je potpisao na 1.5 godinu, nadam se da ce i on ostati za sljedecu sezonu nema razloga da ode sem ako neke lude pare ne dobijemo za njega.![]()
Za sad se on neće naigratidiego1921 je napisao/la:Larsone zato sto imas Mujagica,ili cemo ga cekati jos par god,momak je pokazao da vec sad moze pomalo igrati !!LARSSON je napisao/la:Što bi djermanovic isao?diego1921 je napisao/la: Plus ono god,neko mi rece da se radi na tome da mu se to sad aktivira !! Ako vec neko mora ici onda nek ide Djermanovic![]()
99% - 1% ostavim radi redaž'21 je napisao/la:Hoće li biti stream sutra Larssone?
Pa nece se naigrati,al vec sljedecu sezonu mu treba pruziti sansu..Ne vidim razlog sto bi Djermanovic bio 3 spic,prije njega..LARSSON je napisao/la:Za sad se on neće naigratidiego1921 je napisao/la:Larsone zato sto imas Mujagica,ili cemo ga cekati jos par god,momak je pokazao da vec sad moze pomalo igrati !!LARSSON je napisao/la:
Što bi djermanovic isao?Nisu bezveze djermanovica dovodili
boooom,prekrcio sam 10m sume danastm8782 je napisao/la:Idemo lagano prema novim poduhvatimabice još boom-ova.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk