Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 1:03 am

Virtu4L je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Uvijek treba bjezati od - "sta bi bilo kad' bi bilo", ali meni bi proslogodisnja titula bila mnogo draza nego ovogodisnja... Klupko se pocelo odmotavati i ono protiv cega su se Oda i momci borili je nevjerovatno. Vidjecemo dokle ce se "odmotati".
Sve se bojim da se kupko prestalo odmotavati i da je to to. Prošlogodišnja titula bi mi bila najdraža od svih koje sam ispratio, draža od svake Amarove, ali nemamo za čim žaliti, momci su dali svoj maksimum i još mnogo više.
Nije prestalo, jos uvijek se to gura iz nekih krugova, ali su velike sanse da ce biti zataskano. Mi sutimo, kao i inace ove polusezone. Ko zna sto je to dobro...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:07 am

Bekricu kazu 8k plata, a na Bogdanovicu mozes zaraditi, plus odlican igrac, cini mi se pravi sportista, vratit ce se on itekako.. ne znam...

Sto se tice evrope, mislim da su nama vece sanse da pitare predjemo, jer u slucaju poraza u Tuzli, bio bi ogroman pritisak pobijede, a vidio sam sad kako igraju na 0:0, Olimpic dobra ekipa...

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE

cikazubo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:10 am

IvanOsim je napisao/la:Bekricu kazu 8k plata, a na Bogdanovicu mozes zaraditi, plus odlican igrac, cini mi se pravi sportista, vratit ce se on itekako.. ne znam...

Sto se tice evrope, mislim da su nama vece sanse da pitare predjemo, jer u slucaju poraza u Tuzli, bio bi ogroman pritisak pobijede, a vidio sam sad kako igraju na 0:0, Olimpic dobra ekipa...

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE
To za platu je cisto lupanje, nije to kao prije da se svakom plata zna, o tome se ne prica ni medju igracima, a ako iko ovdje na forumu zna taj te informacije nece ni iznositi, tako da se ne hvatajte tih cifri..

Virtu4L

sub maj 07, 2016 1:11 am

storm_raider je napisao/la:Nije prestalo, jos uvijek se to gura iz nekih krugova, ali su velike sanse da ce biti zataskano. Mi sutimo, kao i inace ove polusezone. Ko zna sto je to dobro...
Nije to nikako dobro.

Evo, FKZ1921 nam govori da naši organi žele drugačiji pristup, da nikome neće ništa nuditi. Sa moralne strane je to ok, ali u tom slučaju smo crne ovce i sve se bojim da će to biti pogubno po nas.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:14 am

Jos Edis kaze, ja sam jedini koji je hvalio suce! Potpisemo da je sezona regularna, ali vjerujem da se i pobunimo da od tog nista ne bi bilo, jer nece savez sam sebe kazniti. Jedini nacin je da Uefa sa strane sta pokrene ali mi smo 100. liga, nemaju oni nekog interesa. Kako god da je bilo, mi necemo saznati pravu istinu, ali nikad im halaliti necu sto su uskratili Bajicu, Hadziji, Memiji, Dadi, Dzenisu ligu, nasa djeca su je zasluzili i to bi bila najdraza titula.

Posteno je najbolje, ali ovdje to nece proci. Jedino na kraju mozes biti ponosan sto nisi kao drugi, a diciti se titulama koje nisu posteno osvojene je malo bolesno.

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:21 am

Leon_Professional je napisao/la:Jos Edis kaze, ja sam jedini koji je hvalio suce! Potpisemo da je sezona regularna, ali vjerujem da se i pobunimo da od tog nista ne bi bilo, jer nece savez sam sebe kazniti. Jedini nacin je da Uefa sa strane sta pokrene ali mi smo 100. liga, nemaju oni nekog interesa. Kako god da je bilo, mi necemo saznati pravu istinu, ali nikad im halaliti necu sto su uskratili Bajicu, Hadziji, Memiji, Dadi, Dzenisu ligu, nasa djeca su je zasluzili i to bi bila najdraza titula.

Posteno je najbolje, ali ovdje to nece proci. Jedino na kraju mozes biti ponosan sto nisi kao drugi, a diciti se titulama koje nisu posteno osvojene je malo bolesno.

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ma ja cisto sumnjam da se ovdje liga moze posteno osvojiti...to bi znacilo da moras bas bas dobro biti bolji od ostalih..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 1:21 am

storm_raider je napisao/la:Uvijek treba bjezati od - "sta bi bilo kad' bi bilo", ali meni bi proslogodisnja titula bila mnogo draza nego ovogodisnja... Klupko se pocelo odmotavati i ono protiv cega su se Oda i momci borili je nevjerovatno. Vidjecemo dokle ce se "odmotati".
Odmotava se ono vec podugo, a nikakvih saopstenja iz saveza povodom istrage jos nema, a sigurno da je vec vrijeme.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:26 am

Koja su govna ovi sa gg.ba sve samo negativno o zelji, naslovi sve samo najgore, cuj 'Lendric osramotio sveti Zeljin dres' itd... nijedan clanak pozitivan za nas, izvor i sc.ba su ok, i slazem se sa politikom da ne treba druge premirati, ali izgleda da moramo premirati za medijski prostor, sve kupljeno politika i koldzo nedaju printane i najcitanije portale, ovi su fkt ofirni sa gg.ba koliko su protiv nas, kakvi naslovi fuj fuj fuj, pa onaj intervju lafo drugu stranu SD, nijedno pitanje direktno da postave tipa sta tacno trazite, detalje... bas smijesno...

Ajzea
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:37 am

Virtu4L je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Nije prestalo, jos uvijek se to gura iz nekih krugova, ali su velike sanse da ce biti zataskano. Mi sutimo, kao i inace ove polusezone. Ko zna sto je to dobro...
Nije to nikako dobro.

Evo, FKZ1921 nam govori da naši organi žele drugačiji pristup, da nikome neće ništa nuditi. Sa moralne strane je to ok, ali u tom slučaju smo crne ovce i sve se bojim da će to biti pogubno po nas.
Apsolutno se slazem.

Djulaga_
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:43 am

Nasi u klubu trebaju malo obratiti paznju na mnogo stvari u savezu.
Vjerovatno cemo biti zestoko kaznjeni za ono sto se desilo.
Medjutim, mene zanima sta je s aferom punac? Hoce li Dino biti kaznjen? Zasto se zataskalo sve?
Mi moramo malo vise poraditi na takve stvari.
Ne smije se desiti da nas u savezu niko ne je.be 5%.
Ko ce odgovarati i da li je odgovarao kad je u Zenici udaren Stanic u sred utakmice? Ko je kaznjen i koliko?
Nama su vec suspendovali dvojicu, zasto?
Nismo mi klub na kojem ce se kazne lupati a drugima nista. Zasto nije bilo policije na utakmici koliko treba? Zasto je organizacija meca na uzasnom nivou? Sta je prethodilo svemu ovome da desi ono sranje?
Mali milion pitanja, osim da se prepiremo izmedu sebe kako nam pola trenutnih igraca ne valja. Nemoj da budemo dusmani sami sebi.
Sutra svi na tekmu. :zeljeznicar1:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ceze
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:55 am

Djulaga_
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:59 am

A ovaj spanac ce ovdje biti vrh. To sto nije igrao puno ovu sezonu, nema neke velike veze.
Mi smo smijesna liga. Da smo imali ovaj tim na pocetku sezone, osvojili bi titulu s 10 razlike najmanje.
A mogu misliti s ovim pojacanjima sta ce tek biti.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Grbavica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:04 am

U kojoj kafani proslavljamo titulu?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

sub maj 07, 2016 2:05 am

U ovoj državi postoje dvije opcije ako si pošten il najebes il opet najebes :DD: Trećeg jednostavno nema i neće ga biti do nekih boljih vremena.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:07 am

U Lukavici slavimo duplu krunu.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:40 am

Ja fakat ne znam hoće li ovaj španac biti pojačanje ili ne, ali se u zadnje vrijeme zaista zapitam kako Uprava pronalazi ove igrače. Zaćudno. Misterija je i koliko koštaju. Zbunjen sam, a i nepoznanica mi je ako Edis ostane šta može uraditi sa ovom ekipom. Mislim da bi ovo mogla biti konkurentna ekipa za ligu 12, ali samo ako bude odlično posložena i vođena, a nisam siguran da je to Edis u stanju. Puno više upitnika nego odgovora.

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:18 am

Ja se nadam da će DELAP iz Drine sutra biti asistent bar 2.gola :DD:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:16 am

Nakon ne prespavane noci u kojoj sam dovio za nase sportske prijatelje iz Zvornika, mogu reci samo jedno : subota je danas Zeljo igra :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:37 am

Minjore je napisao/la:Nakon ne prespavane noci u kojoj sam dovio za nase sportske prijatelje iz Zvornika, mogu reci samo jedno : subota je danas Zeljo igra :zeljeznicar1:
I uzima glat 1:0 :DD: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:43 am

Ivicahuljev je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Nakon ne prespavane noci u kojoj sam dovio za nase sportske prijatelje iz Zvornika, mogu reci samo jedno : subota je danas Zeljo igra :zeljeznicar1:
I uzima glat 1:0 :DD: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ubicemo ih 1:0 :lol: :lol:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava