Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 6:31 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Kakva ba crna pojacanja, Saric, Ahmetovic, Balić i Hodzic... Realno prosjek igraci i ni jedan od njih trenutno kod nas ne bi imao mjesta.
Osim ovog Balića iako ne znam kakav je, ali ima dobar CV. Što se tiče Ordagića, momak je realno među ponajboljim igračima lige, ali ja stvarno ne vidim gdje bi on igrao u našem veznom redu? Umjesto Blagojevića jedino, ali je Jovan među našim najboljim igračima tako da ga ne bih zamijenio Ordagićem.

diego1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:35 pm

LARS1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:-
Ni široki ne vidim u konkurenciji
Njih ne treba nikad otpisivati,imaju jake ljude u klubu i finu ekipu !Mi trebamo gledati samo sebe,nadam se da su igraci spremni da "poginu " za titulu !! :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 6:37 pm

tarpi do bagro je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Kakva ba crna pojacanja, Saric, Ahmetovic, Balić i Hodzic... Realno prosjek igraci i ni jedan od njih trenutno kod nas ne bi imao mjesta.
hahahahahahahahah kakva ste vi spolovila.
Poselami raju u Banovicima. :D Raspad sistema. Balic bio povrijedjen 3 mjeseca i dolazi poslije povrede, macak u vreci a ovi ostali smijesni igraci. Nadam se da ces i dalje pratiti temu svog omiljenog kluba

salemprolic
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:40 pm

Pustite se njih i njihovih pojacanja i igraca...svakom njegovo. Hajmo se mi naseg Zelje uhvatiti.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:40 pm

diego1921 je napisao/la: Navodno ce Memisevic raskinuti ugovor i preci kod njih,moze biti ovo sto FKZ1921 kaze da imaju neki tal,oni su bar poznati po tome !! :mrgreen:
Neko nedavno napisa da je Hadzija rekao tek smo poceli,nadam se da ce tako biti ! Ordagic je Husarin igrac,pisalo se nekad davno da nasi nece s njim da imaju posla,haj znaj sta je istina ! Uglavnom bice interesantna sezona,4 dosta jake ekipe.Mislim da Sloboda i Radnik nece vise biti ozbiljni kandidati za evropu,al eto bolje da sacekamo,kod nas pravila ne vaze ! :ganja:
E to onda nije dobro. Memisevic je strasan igrac i ne bi ga volio vidjeti ni u jednom drugom klubu u BiH osim kod nas. Al hajd znaj, mozda nasi kontaju dovest nekog bolje :ganja:

Mozda i necemo dobiti pojacanja ko te tekme sa Olimpikom kad Kostic podvuce crtu i pogleda sta i kako. Medjutim, ne mora on ni odrzati tu tekmu a da vidi da nam na stoperu i krilu fale igraci.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:42 pm

Neka se pojacavaju, to je njihova stvar. Nije nase da zavirujemo preko ograde u komsijino dvoriste. Hajmo prvo da nase ukrasimo pa da se imamo necim hvaliti. Jos ovdje posla mnogo ima, pojacanja ce tek biti, a bit ce i nekih odlazaka.

Memisevic se nece zadrzavati u ovoj ligi jos dugo. Maksimalno jednu sezonu, a 99% da ce je odraditi u Radniku.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:44 pm

Leone brate ovo je sve rekla kazala,ja se nadam da ga oni nece dovesti ! :ganja: Najgore je sto mi ne znamo sta Milos preferira,koju formaciju,kakav fudbal voli da igra ? Mozda igra ko Simeone bez klasnicnih krila,rekao je da ce igrati s dva napadaca ! :ganja:
Jedva cekam tu tekmu s Olimpicom,mislim da ce doci najmanje jedno 2 milje !! :shisha:

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:49 pm

baxuz87 je napisao/la:Memija ima problem u glavi. Dečko je potpuno psihički pao. Pokušalo se radit s njim, ali..
To nije tacno...Nemojte olako i napamet pisati takve stvari.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:51 pm

Nikakav Memija nema problem u glavi. Imao je povredu, nije trenirao, ispao iz forme. Nije imao mnogo seniorskih utakmica u nogama, oscilirao, ali ove sezone ako ne bude povreda on ce doci na svoje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 6:53 pm

storm_raider je napisao/la:Nikakav Memija nema problem u glavi. Imao je povredu, nije trenirao, ispao iz forme. Nije imao mnogo seniorskih utakmica u nogama, oscilirao, ali ove sezone ako ne bude povreda on ce doci na svoje.
A i nakupilo se umora, mislim da prošle godine nije imao dana slobodnog. Igrao u seniorima, juniorima, reprezentacija U21 i ja mislim i U18

Sent from my C5303 using Tapatalk

super1
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:57 pm

Ja bih uvjek dao prednost memiji u odnosu na sinisu...moj licni stav al.opet trener je tu i on je sa njima svaki dan pa vjerovatno ce izabrati najbolju soluciju za ekipu...nase je da dodjemo i podrzimo ekipu a ne da mi sastavljamo ekipu. Ja sam bio tu kad je bilo najgore stanje i najbolje i opet cu biti tu jer sam uz taj klub od malih nogu odrastao i moja ce djeca uz njega biti uvijek.Pruzimo podrsku a ko ce igrati pustimo treneru jer vjerovatno zna bolje.od nas... VOLIM TE ZELJO

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:01 pm

Pioniri Željezničara pretpionirski su prvaci Federacije BiH. Oni su u finalnoj utakmici savladali ekipu Sport Preventa iz Bugojna rezultatom 3:1. Dvodnevnim turnirom koji se održao na terenima stadiona Koševo na kojem su učestvovali prvaci iz deset kantona iz Federacije BiH, tako je završeno prvenstvo u predpionirskoj konkurenciji.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/pretpioniri-plavih-pre ... acije-bih/" target="_blank

Vrag

sri jun 08, 2016 7:05 pm

Memija nije imao srece. Edis bi i Ibrahimovic ujebo. Ako bude igrao na svojoj prirodnoj poziciji bit ce on bolji od onog starog. Ova ekipa ce citava da se psihicki podigne.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:09 pm

LARS1921 je napisao/la:Pioniri Željezničara pretpionirski su prvaci Federacije BiH. Oni su u finalnoj utakmici savladali ekipu Sport Preventa iz Bugojna rezultatom 3:1. Dvodnevnim turnirom koji se održao na terenima stadiona Koševo na kojem su učestvovali prvaci iz deset kantona iz Federacije BiH, tako je završeno prvenstvo u predpionirskoj konkurenciji.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/pretpioniri-plavih-pre ... acije-bih/" target="_blank
:pljesak: :pljesak: :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:11 pm

pile87 je napisao/la:Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
Za 200 milja € mogu dobiti lijevu nogu i dvije štucne od Memije. Čuj za 200 milja ga dati. :roll:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:16 pm

Grbavica je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
Za 200 milja € mogu dobiti lijevu nogu i dvije štucne od Memije. Čuj za 200 milja ga dati. :roll:
+1

1921.ba
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:19 pm

ispod 400. ne treba ni razgovarati
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:19 pm

Može 200... + 200
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

black64
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:21 pm

imal' kakvih novih slika Grbavice

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:22 pm

e 400 niko ne nudi. a može ponuditi nakon jedne dobre (polu)sezone i zato ga ja sad ne bi dao. ne prodaje se kad je pala cijena, ne samo igrač.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava