igra li Bekric
igra li Bekric
valja ovo popusitLeon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:08 pmProtiv Zrinjskog sekunda mi falila da se smandrljam niz stepenice ( kroz glavu mi Gavran prodje ), kad eto ti dole Gavrana prije mene sletio i grli sve okologavran je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:01 pmotkud ti to da sam ja na ogradiLeon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 3:03 pmGavranu i ne treba durbin, jer kad ga zabijemo on je automaCki na dnu tribine i slavi uz ogradu![]()
A ti kolko sudijama dobacujes vise si na ogradi nego na svom mjestu![]()
Sta li ce ovi raditi s ovom nasom travom? Zna li mozda ko, il je nacuo. Nekakav i pjesak su dovukli. Nesto kontam logicki, skinut ove busjene i iskopat neku sloj ove "zemlje" pa nabacat sljunka da voda bolje prolazi.![]()
travu cemo smotati![]()
![]()
Joj al je rolaju![]()
![]()
u Jakeši
Joj znaci protiv Krupe na obnovljenom terenu - tepihu.
Ma naravno, zezamo se. Svi mi smo tada kao klinci na tom betonu razbijali koljena nakon rata... Zeba je uvijek bio poseban.chile je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:04 pmPricajte sta hocete ali Zeba je vise minuta na betonu iza istoka imao nego danasnji momci na travi zajedno trening i utakmice.
Momak se nije odvajao od lopte, ali jbg vjerovatno nije imao srece i menadzera da bolje prodje. Onako mali sve nas u to vrijeme je levatio opasno ko je tu igrao lopte.
Neš moc gledat od zelenilaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:17 pmJoj znaci protiv Krupe na obnovljenom terenu - tepihu.
Kako cemo ih rasut![]()
Neko klizeci uleti a salva zvizduka sa tribinaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:17 pmJoj znaci protiv Krupe na obnovljenom terenu - tepihu.
Kako cemo ih rasut![]()
Vecina njih se ne zeza...naprotiv suprotno uzdizu Blagojevica i slicne koji ni za picom ne trce, a igrace koji su pobikli na tom betonu i sljaci omalovazavaju. Ali avaj postali su nam tudji poluigraci drazi i bolji od nasih momaka vjerovatno zato i jesmo na terenu takvi kavi smo trenutno.storm_raider je napisao/la:Ma naravno, zezamo se. Svi mi smo tada kao klinci na tom betonu razbijali koljena nakon rata... Zeba je uvijek bio poseban.chile je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:04 pmPricajte sta hocete ali Zeba je vise minuta na betonu iza istoka imao nego danasnji momci na travi zajedno trening i utakmice.storm_raider je napisao/la: Hoda sa Blagojevicem i Sabanom i uspori...
Momak se nije odvajao od lopte, ali jbg vjerovatno nije imao srece i menadzera da bolje prodje. Onako mali sve nas u to vrijeme je levatio opasno ko je tu igrao lopte.
neki su tu razbijali koljena i prije ratastorm_raider je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:18 pmMa naravno, zezamo se. Svi mi smo tada kao klinci na tom betonu razbijali koljena nakon rata... Zeba je uvijek bio poseban.chile je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:04 pmPricajte sta hocete ali Zeba je vise minuta na betonu iza istoka imao nego danasnji momci na travi zajedno trening i utakmice.storm_raider je napisao/la:
Hoda sa Blagojevicem i Sabanom i uspori...
Neki nisu ni prije ni poslije ratagavran je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 9:35 pmneki su tu razbijali koljena i prije ratastorm_raider je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:18 pmMa naravno, zezamo se. Svi mi smo tada kao klinci na tom betonu razbijali koljena nakon rata... Zeba je uvijek bio poseban.chile je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 8:04 pmPricajte sta hocete ali Zeba je vise minuta na betonu iza istoka imao nego danasnji momci na travi zajedno trening i utakmice.
magarac bioLARS1921 je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 9:45 pmKo nije tipovao
Premijer liga - viewtopic.php?f=79&t=549
Prva liga - viewtopic.php?f=79&t=550