i oko 60 minute kod 0-2 ide ne daj BosnoRambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 2:44 pmKakav li ce jug bit' kad bude reprezentacija igrala.. valjda nece bit' oni sa "volim te Bosno" i "Bosna je šampion"
Jastaradi
Plaćamo mi iz svog dzepa, ne znam odakle vam predstava da je to nešto besplatno. Institucije ti hoće pomoći ako ti radiš snose dio troškova ali ništa nećeš dobiti besplatno.dell21 je napisao/la:Vec se pocelo sa uredivanjem i sminkanjem Doline. Mnogi nisu svjesni sta znaci dovesti reprezentaciju na stadion. Za ovaj mjesec bice ulozena fina sredstva koja bi mi inace morali iz svog dzepa. Treba uloziti maximalne napore da se zadrzi reprezentacija u sarajevu.Bice jako tesko upravo zbog infrastrukture. Ali siguran sam sa izgradnjom juga da ce se to i desiti.
Samo da je bajdepile87 je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 5:12 pmPlaćamo mi iz svog dzepa, ne znam odakle vam predstava da je to nešto besplatno. Institucije ti hoće pomoći ako ti radiš snose dio troškova ali ništa nećeš dobiti besplatno.dell21 je napisao/la:Vec se pocelo sa uredivanjem i sminkanjem Doline. Mnogi nisu svjesni sta znaci dovesti reprezentaciju na stadion. Za ovaj mjesec bice ulozena fina sredstva koja bi mi inace morali iz svog dzepa. Treba uloziti maximalne napore da se zadrzi reprezentacija u sarajevu.Bice jako tesko upravo zbog infrastrukture. Ali siguran sam sa izgradnjom juga da ce se to i desiti.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ti se uvjek javis kadnetrebastorm_raider je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 5:43 pmPozdrav,
Nisam se dugo javljao, sutim i uzivam u ovome sto nam Zeljo priredjuje.
Sredstva za potpunu obnovu terena su vec dugo spremne. Pisao sam jos u Februaru/Martu o tome, ali, posto je to pomoc koja MORA ici preko saveza, cekala se pogodna klima da se to opravda. Ona frka u Zenici je dosla kao kec na desetku. Istina je kada kazu da kada se dvojica svadjaju, treci suti i profitira. Ovaj put smo mi profitirali, a frka je ubrzala cijeli proces. Begic je dugo gost na Grbavici i sve je usmeno dogovoreno bilo jos davno, ali se cekala prilika. Reprezentacija bi sigurno utakmice na Grbavici igrala pocetkom sl. godine, ali eto nama Belgije. Najjeftinije je tako, a i najsigurnije. Zelim da cestitam ekipi iz Uprave koja je ovo odradila mudro i tiho. Svi cemo profitirati.
Volim te Zeljo!
Vjerujem da izgleda smijesno, ali jako dosta igraca iz raznih sportova to radi. Mladji igraci naravno. Npr, kosarkasi cesto "driblaju" u prazno kada hodaju, fudbaleri zabacuju nogu kao da dodaju ili ih "prenese" da tako izbiju loptu kao Kemo. Dobro je to, znaci da je u tome 100%.
Profesionalna deformacijaPlava Porodica je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 6:00 pmAl zato da vidiš Zeca što maloljetnicama zaviruje pod suknjice![]()