Greška u kucanjufcz je napisao/la:Malinovic, nije Milinovic, gdje ces Stevi gigantu prezime zaboravit'.vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
A gdje su ti Mudrinic, Romeo Filipovic...?
vrbanjusa je napisao/la:Samo na krov sjevera, nigdje drugo![]()
Da pojsnim, ta je zajebancija od prije jedno 10 godina na orgu bila
Na Grbavici 100%, a za Tuzlu sve zavisi od repaPlava Porodica je napisao/la:Obje utakmice se live prate.Nadam se da nas ima više.Pogotovo za Tuzlu;)brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u
Vjerovatno 20 put karta 10! Tone Tuzla Tone Sloboda!brile je napisao/la:Na Grbavici 100%, a za Tuzlu sve zavisi od repaPlava Porodica je napisao/la:Obje utakmice se live prate.Nadam se da nas ima više.Pogotovo za Tuzlu;)brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u
@salle86 ne pise satnica, samo datum.
Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.pinki je napisao/la:ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavicivrbanjusa je napisao/la:Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tomNeandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.
Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.
Ps Livaja se ne pika.
Zabio je Čolić go čini mi se Širokom na Grbavici, možda je to čak bilo finale kupa. Znam da smo nosili one Patrickove dresove tamno plave, zabio gol ispred juga, jedva se lopta dokotrljala do gola.Ivicahuljev je napisao/la:Uh bilo ih je recimo Prepoli se nije mogao sastaviti sa loptom,pa onda prosli par brazilaca....imena sam im zaboravioNeandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.
Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.
Ps Livaja se ne pika
Markotić sasvim sasvim solidan bio.vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
Čiča je pogodio prečku ...ublehas je napisao/la:Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.pinki je napisao/la:ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavicivrbanjusa je napisao/la:
Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tom.
Inače, najveći promašaj je bio Sergej Tica. Hajde što ništa nije pokazao, nego je košao kao sam Đavo. Onda Perica, a ni Romeo se nije proslavio (je.bemo li mu Juliju). Naravno ima tu i igrača koji su bili lošiji, ali su igrali vrlo malo, odnosano zanemarivo.
To je sastav vjerovatno, s tim da će ja mislim Stana na beka ići.Leon_Professional je napisao/la:Oslabljeni idemo u Zvornik, ali i dalje imamo dobru ekipu zahvaljujuci sirini klupe. Je li ko bio na treningu, ima li nagovjestaja koja bi to ekipa mogla istrcati sutra.
Moja prognoza: Fejzic - Memija, Bogi, Hodza, Kramaric - Zaha, Blagi, Bekric - Mico, Stana, Lendra. Volio bi kad bi se Bogi, Mico i Blagoje ocistili od kartona u slucaju da imamo pozitivan rezultat.![]()
uh, ne sjecas se ti Slavka Njegusa, taj nas je najvise kostao u istorijiPlavi orkestar je napisao/la:Sergej Tica je po meni bio najveci promašaj.Koštao nas je kao ni jedan igrac u istoriji Zelje.