Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 2:23 pm

treba li prevod ovoga, li sprehate dojc?
100/94/37/34 - i to je to!

vrbanjusa
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:24 pm

fcz je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.

Evo pa izaberite :DD:
Malinovic, nije Milinovic, gdje ces Stevi gigantu prezime zaboravit'. :rofl:

A gdje su ti Mudrinic, Romeo Filipovic...? :D
Greška u kucanju :mrgreen:

Mudrinić, Memišević, Husić...ma ima ih puno. Romea nisam stavio jer je obećao stolice uplatiti :DD:
21 10 4

Petrović Slavko

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:26 pm

vrbanjusa je napisao/la:Samo na krov sjevera, nigdje drugo :DD:

Da pojsnim, ta je zajebancija od prije jedno 10 godina na orgu bila :mrgreen:
:lol: Samo što se onaj frajer što je to izvalio nije šalio.

Šalu na stranu, slažem se da ne bi trebala napuštati stadion jer ako izađe nema od nje više ništa i nije to to.
E sad gdje s njom fakat ne znam, privremeno ima mjesta, ali ako se krene graditi stadion kako je zamišljen onda nemam pojma.

terabajt
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:26 pm

Prevedite ovo ako moze.

brile
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:
brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u :palacgore:
Obje utakmice se live prate.Nadam se da nas ima više.Pogotovo za Tuzlu;)
Na Grbavici 100%, a za Tuzlu sve zavisi od repa :DD:

@salle86 ne pise satnica, samo datum.

Jaozinho22

pet apr 08, 2016 2:37 pm

brile je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u :palacgore:
Obje utakmice se live prate.Nadam se da nas ima više.Pogotovo za Tuzlu;)
Na Grbavici 100%, a za Tuzlu sve zavisi od repa :DD:

@salle86 ne pise satnica, samo datum.
Vjerovatno 20 put karta 10! Tone Tuzla Tone Sloboda!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:42 pm

prije 20 godina u ratu, je stadion Grbavica bila prva ratna linija u sarajevu. iako je stadion ostao poprilicno neostecen (ne bi se slozio sa ovim), nikad nije iz nova renoviran. sada su medjutim, navijaci 6osturkog prvaka bosne (ni sa ovim se ne slazem) pozvali na akciju "jedan navijac, jedna stolica", da bi stadion poceli renovirati. Preko 100.000 Eura je skupljeno do sada (zar vec toliko?). mnogi bivsi igraci su se odazvali pozivu, prije svega edin dzeko, i njegov reprezentativni kolega iz rome, ervin zukanovic. reprezentativac SAD-a Mix Diskerung je u novom jorku preko prijatelja saznao za akciju i donirao 50 stolica.
100/94/37/34 - i to je to!

Veteran1965
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:42 pm

Meni su najveći promašaji oni koji su nas najviše koštali a najmanje su pružili. Tu se izdvajaju dva imena, Sergej Tica i Dalibor Šilić. Yebo ove koji su kako došli, tako i otišli. Ova dvojica su nas debelo koštala....na žalost....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ublehas
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:45 pm

pinki je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.

Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.

Ps Livaja se ne pika :-)
Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tom :lol: .
ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavici :ganja:
Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.

Inače, najveći promašaj je bio Sergej Tica. Hajde što ništa nije pokazao, nego je košao kao sam Đavo. Onda Perica, a ni Romeo se nije proslavio (je.bemo li mu Juliju). Naravno ima tu i igrača koji su bili lošiji, ali su igrali vrlo malo, odnosano zanemarivo.

Grbavica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 2:56 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.

Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.

Ps Livaja se ne pika :-)
Uh bilo ih je recimo Prepoli se nije mogao sastaviti sa loptom,pa onda prosli par brazilaca....imena sam im zaboravio
Zabio je Čolić go čini mi se Širokom na Grbavici, možda je to čak bilo finale kupa. Znam da smo nosili one Patrickove dresove tamno plave, zabio gol ispred juga, jedva se lopta dokotrljala do gola.

Po meni Feđa Dudić, Romeo (jjebemo ti Juliju) Filipović, Stančeski, Džemo dijagonala Sadiković... Ma ima ih. Sreća pa je više ovih dobrih.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

boccaccio
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:00 pm

vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.

Evo pa izaberite :DD:
Markotić sasvim sasvim solidan bio.

Elegant
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:02 pm

Zolotic propusta Drinu i prvu utakmicu kupa, sudece prema ovim izvjestajima o povredama. (ima neku upalu grla)

Tiago ce valjda poceti sa treninzima, nije otputovao u Zvornik, tesko da ce igrati prvu utakmicu kupa, mozda protiv Travnika povratak.

Djermanovic, Čeman, Turkovic - valjda su OK

Dobro bi nam dosao povratak Tiaga protiv Travnika, revans kupa i naravno derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kontranogama
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:04 pm

Dragan Skrba-maca . Sa onakim golmanom mi smo dosli do polufinala. Morali smo biti najbolji tim na svijetu. Covjek polucorav bio a branio dvije sezone mislim.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

super1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:15 pm

lokomotiva ne smije biti u terenu,a jedna opcija ce biti iza istoka a druga iza zapada

FaraonTM
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:32 pm

Nek' je stave gore na vrh one kule kad izgradimo stadion :ganja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 3:33 pm

ublehas je napisao/la:
pinki je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tom slika.
ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavici :ganja:
Ja sam bio ubjeđen da je Čiča spucao prečku.

Inače, najveći promašaj je bio Sergej Tica. Hajde što ništa nije pokazao, nego je košao kao sam Đavo. Onda Perica, a ni Romeo se nije proslavio (je.bemo li mu Juliju). Naravno ima tu i igrača koji su bili lošiji, ali su igrali vrlo malo, odnosano zanemarivo.
Čiča je pogodio prečku ...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:34 pm

Oslabljeni idemo u Zvornik, ali i dalje imamo dobru ekipu zahvaljujuci sirini klupe. Je li ko bio na treningu, ima li nagovjestaja koja bi to ekipa mogla istrcati sutra.
Moja prognoza: Fejzic - Memija, Bogi, Hodza, Kramaric - Zaha, Blagi, Bekric - Mico, Stana, Lendra. Volio bi kad bi se Bogi, Mico i Blagoje ocistili od kartona u slucaju da imamo pozitivan rezultat. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:36 pm

Leon_Professional je napisao/la:Oslabljeni idemo u Zvornik, ali i dalje imamo dobru ekipu zahvaljujuci sirini klupe. Je li ko bio na treningu, ima li nagovjestaja koja bi to ekipa mogla istrcati sutra.
Moja prognoza: Fejzic - Memija, Bogi, Hodza, Kramaric - Zaha, Blagi, Bekric - Mico, Stana, Lendra. Volio bi kad bi se Bogi, Mico i Blagoje ocistili od kartona u slucaju da imamo pozitivan rezultat. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
To je sastav vjerovatno, s tim da će ja mislim Stana na beka ići.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pet apr 08, 2016 3:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

addyno1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:36 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Sergej Tica je po meni bio najveci promašaj.Koštao nas je kao ni jedan igrac u istoriji Zelje.
uh, ne sjecas se ti Slavka Njegusa, taj nas je najvise kostao u istoriji

flux
Kontakt:

pet apr 08, 2016 3:50 pm

vidjeh Zolu danas, nema ga znaci u Zvorniku, koliko ce biti van terena?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava