Prva rečenica. Model sto kaže ili je bilo ili će btiiModel1964 je napisao/la:Danas Vojvodina, sutra utrpani, ...
Prije ili kasnije ce morati svi poslovati po pravilima ili ih nece biti.
Ko to prije skonta i na vrijeme pocne raditi na tome taj ce biti u prednosti.
Monopol se može držati samo radom i sistemom .
Nikako politikom, diktatom, upumpavanjem i ispumpavanjem.
Sto bi rekli stari Eskimi * Kako posiješ tako ceš i žnjeti*
Vidim, brzo ucišavlami97 je napisao/la: ↑sub sep 02, 2017 1:41 pmPrva rečenica. Model sto kaže ili je bilo ili će btiiModel1964 je napisao/la:Danas Vojvodina, sutra utrpani, ...
Sto bi rekli stari Eskimi * Kako posiješ tako ceš i žnjeti*![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Hebiga, odlucio sam učiti od najboljihModel1964 je napisao/la:Vidim, brzo ucišavlami97 je napisao/la: ↑sub sep 02, 2017 1:41 pmPrva rečenica. Model sto kaže ili je bilo ili će btiiModel1964 je napisao/la:Danas Vojvodina, sutra utrpani, ...
Sto bi rekli stari Eskimi * Kako posiješ tako ceš i žnjeti*![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk![]()
Kada si savladao prvu lekciju sve u životu ce ti biti lakše
Moglo bi
Vala bas
Model1964 je napisao/la: ↑sub sep 02, 2017 4:20 pmVala bas
Ja prilego poslije rucka
Ubijo dva sata dok si reko keks
Sanjam ja da kosim sa novom kosilicom a nije moja trava. Nema korova. Znaci rekonstrukcija terena.
Samo ato sam pokosio upalise se kandilji. U Sloveniji nema jos kandilja. Znaci bolja rasvjeta.
Sanjam dalje zena dosla u reklamnoj majici da me zove na rucak. Ona niti kuha niti nosi reklamne majice. Znaci GS. Sjedoh da jedem kada nije moja stolica. Naka direktorska fotelja. Znaci nove klupe za rezerve. Dusu dale za zaspati ako je dosadna tekma. Samo sto sam pojeo vidim lokalni pekar pimpla loptu na tek pokosenoj , novoj travi. Izletim i dreknem sta on radi tu. Veli on poslo ga gazda. Znaci veliko pojacanje. U bascu, kada hoce ko uci sve pisci i svjetluca, plus naka nova vrata. Od kud ona nemam pojma. Znaci lego sistem za brojanje.
Kada se sve smiri poceh ja sanjati da tarem komsinicu. Tek poceli, kad ker poce lajati ko sumanut...
Ima Gavran pravo![]()
Kakav si ti brat