Pa evo ne gledajući dalje, ljetni prelazni rok je razlog zbog bodovnog zaostatka na polusezoni, i sad ovog niza a još nismo u mjestima koje vode u Europu.Tryg je napisao/la:Ala smo i mi imali fula u pm.

Pa evo ne gledajući dalje, ljetni prelazni rok je razlog zbog bodovnog zaostatka na polusezoni, i sad ovog niza a još nismo u mjestima koje vode u Europu.Tryg je napisao/la:Ala smo i mi imali fula u pm.
Semir pistolero hahahaha dobro si ga izvukaotm8782 je napisao/la:Evo moj prijedlog:
Semir Mujkanović
Nikad to zaboraviti neću daje se ispod ruke novinaru, prvo okupljanje. Sutra naslov u novinama 'veliko pojacanje'. Pu u pm kad se sjetim...Blueworld21 je napisao/la:Semir pistolero hahahaha dobro si ga izvukaotm8782 je napisao/la:Evo moj prijedlog:
Semir Mujkanović
+Perica Stančeskivrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
Pa i Erkan Sulejmani nije bas za kategoriju najgori ali mu kod nas nije islo a najavljen kao zvijezda. I gdje ces Lazu ba u ove Lazo gigant.ChWilla je napisao/la:zašto mileta radulović? on je imao ekstra odbrana i partija za želju.
i yoshida vam isto ne pripada na listu najgorih fudbalera, jer nije fudbaler, uopšte
Dobro je, primjetiste da sam Lazara staviopile87 je napisao/la:Pa i Erkan Sulejmani nije bas za kategoriju najgori ali mu kod nas nije islo a najavljen kao zvijezda. I gdje ces Lazu ba u ove Lazo gigant.ChWilla je napisao/la:zašto mileta radulović? on je imao ekstra odbrana i partija za želju.
i yoshida vam isto ne pripada na listu najgorih fudbalera, jer nije fudbaler, uopšte
Što li BožeAsharaK je napisao/la:Kako ovde pice u Gracanici kolutaju ocima za Diattom.
izbaci sesliju i popovica, i lista nije losa...vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
Obje utakmice se live prate.Nadam se da nas ima više.Pogotovo za Tuzlu;)brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u
Plava Porodica je napisao/la:Što li BožeAsharaK je napisao/la:Kako ovde pice u Gracanici kolutaju ocima za Diattom.
Moj izborvrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
Malinovic, nije Milinovic, gdje ces Stevi gigantu prezime zaboravit'.vrbanjusa je napisao/la:Sergej Tica, Elvedin Spahić, Erkan Sulejmani, Adis Obad, Vladimir Markotić, Adi Musli, Rašid Avdić, Sanin Ortaš, Elmir Kuduzović, Saša Đorđević, Vladan Kostić, Mileta Radulović, Fatmir Bajramović, Samir Haznadar, Rasim Reiz, Stevo Milinović, Branko Šešlija, Emir Borić, Feđa Dudić, Admir Softić, Slaven Kovačević, Anton Kolobov, Lazar Popović, Elvir Čolić, Eishun Yoshida.
Evo pa izaberite
Jel načisto satnica na Grbavici ?brile je napisao/la:Obje utakmice polufinala na FACE-u