Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 12:54 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.

Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.

Ps Livaja se ne pika :-)
Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tom :lol: .
ma Burek ubjedljivo, iako je pogodio prečku protiv Slobode u finalu kupa na Grbavici :ganja:

Ajzea
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:54 pm

Sanjam sinoć, derbi na Koševu. Poslijednji minut, ništa-ništa, stali i fudbaleri i navijači, Delač se zali na povredu...
Lopta kod Enisa Sadikovića, lagano i neprimjetno trčkara ka golu, tako tiho da ga niko ne primjećuje. Nakon što je došao do šesnaesterca Delača, koji je van terena, punim šprintom prilazi na par metara i loptu plasira u mrezu. Svi zbunjeni, nikom nije jasno šta se dogodilo, a sudija mrtav-hladan pokazuje na centar i priznaje pogodak.. E kad nisam krepo u snu od smijeha.....
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet apr 08, 2016 12:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:55 pm

http://1921.ba/najava-zeljo-gostuje-drini-1823" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tm8782
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:57 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.

Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.

Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tom :lol: .
Je li mislis na Kemu Komaricu :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ivicahuljev
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:58 pm

Uh bilo ih je recimo Prepoli se nije mogao sastaviti sa loptom,pa onda prosli par brazilaca....imena sam im zaboravio

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:59 pm

Ma Joco Stokić.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Neandertalac

Ma jok to. Daj da je bar par tekmi odigro :-)

Gdje ce ko sa Beksom. Brz, prodoran, defanzivno neprelazan sa klinicki preciznim udarcem.

:lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

NAJAVA: Željo gostuje Drini

http://1921.ba/najava-zeljo-gostuje-drini-1823" onclick="window.open(this.href);return false;
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

vrbanjusa
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:00 pm

tm8782 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

Je li mislis na Kemu Komaricu :D
Jeste, Kemal Komarica :DD:
Brz kao zalazak sunca i okretan kao vagon :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u pet apr 08, 2016 1:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:00 pm

jedan od vrlo rijetkih igrača u našoj ligi koji su se zaista podjednako dobro služili sa obje noge.

u sezoni kad se amar vratio, stvarno je u veležu izgledao kao igrač. i onda ga amar dovede nama i on sve zaboravi dobro što je znao...
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:01 pm

Evo moj prijedlog:

Semir Mujkanović
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:02 pm

Ma ako treba lokomotivu i na sred centra postaviti..to je simbol ovog kluba,naše dugogodišnje historije,i ona mora biti u okviru stadiona.Ništa ispred stadiona,ništa na nekakvim platoima,samo u okviru Grbavice.Kako, ne znam,ali sigurno je da se za nju može i mora naći neko mjesto. :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Velahalve
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma ako treba lokomotivu i na sred centra postaviti..to je simbol ovog kluba,naše dugogodišnje historije,i ona mora biti u okviru stadiona.Ništa ispred stadiona,ništa na nekakvim platoima,samo u okviru Grbavice.Kako, ne znam,ali sigurno je da se za nju može i mora naći neko mjesto. :zeljeznicar1:
Tako je, apsolutno se slažem s tobom, samo u okviru stadiona, ništa vani, po ulici i slično... :palacgore:

Ajzea
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:10 pm

Ni slučajno ne smijemo iznositi lokomotivu van stadiona, treba da je cigani na leđima odnesu i prodaju kao staro zeljezo, koliko god tona ona imala. :kafa:

pile87
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:12 pm

vrbanjusa je napisao/la:

E jebi ga pa jedan je i nenadjebivi Fatmir Bajramovic samo nisam siguran jel odigrao i jednu zvanicnu za nas osim one protiv repke kad umalo nije otkino nogu nekom. Znaci odgovorno tvrdim da nikad gori igrac nije imao ugovor sa Zeljom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ivicahuljev
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:12 pm

Ajzea je napisao/la:Ni slučajno ne smijemo iznositi lokomotivu van stadiona, treba da je cigani na leđima odnesu i prodaju kao staro zeljezo, koliko god tona ona imala. :kafa:
Sta cigo zna koliko je 30 tona,on to uprti I nosi :rofl1:

Elegant
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:17 pm

Yoshida. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:18 pm

Ala smo i mi imali fula u pm.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:20 pm

Elegant je napisao/la:Yoshida. :rofl:
Dobar je on igrač samo momku još nisu papiri stigli :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet apr 08, 2016 1:21 pm

Hurmasica je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Yoshida. :rofl:
Dobar je on igrač samo momku još nisu papiri stigli :ganja:
nije bio igrač.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava