Spoiler:
Dobar svega mi
Jug srušiti, prikljupljeni novac uložiti u izgradnju zapadne tribine.avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 9:32 amPropisi su jasni, te kažu da će svaki klub platiti kaznu ukoliko navijači tog kluba prekrse propise. Svaki naš navijač je svjestan toga (bar mislim da jeste) i kako onda nazvati tog/te navijače koji kradu od Želje u korist Saveza. Molio bih samo bez patetike i racionalan odgovor.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
čemu onda zahmet da dobiješ isto ko i sadbianco blu je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 4:54 pmJug srušiti, prikljupljeni novac uložiti u izgradnju zapadne tribine.avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 9:32 amPropisi su jasni, te kažu da će svaki klub platiti kaznu ukoliko navijači tog kluba prekrse propise. Svaki naš navijač je svjestan toga (bar mislim da jeste) i kako onda nazvati tog/te navijače koji kradu od Želje u korist Saveza. Molio bih samo bez patetike i racionalan odgovor.
Na mjesto južne tribine, uz pomoć sponzora izgraditi neki tržni centar, pa da bude atmosfera kao na utakmici olipika.
Možel 'vako?
auusalle86 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:04 pmčemu onda zahmet da dobiješ isto ko i sadbianco blu je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 4:54 pmJug srušiti, prikljupljeni novac uložiti u izgradnju zapadne tribine.avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 9:32 amPropisi su jasni, te kažu da će svaki klub platiti kaznu ukoliko navijači tog kluba prekrse propise. Svaki naš navijač je svjestan toga (bar mislim da jeste) i kako onda nazvati tog/te navijače koji kradu od Želje u korist Saveza. Molio bih samo bez patetike i racionalan odgovor.
Na mjesto južne tribine, uz pomoć sponzora izgraditi neki tržni centar, pa da bude atmosfera kao na utakmici olipika.
Možel 'vako?
Konacno bez Sinise, konacno!Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:10 pmKjosevski - Stanic, Graovac, Bogicevic, Projic - Sabanadzovic, Blagojevic- Zakaric,Ramovic,Zec - Kajkut
Izgleda da je ovo sastav..
Trenutno, najboljih 11.
Tako nekako..exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:17 pmKonacno bez Sinise, konacno!Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 5:10 pmKjosevski - Stanic, Graovac, Bogicevic, Projic - Sabanadzovic, Blagojevic- Zakaric,Ramovic,Zec - Kajkut
Izgleda da je ovo sastav..
Trenutno, najboljih 11.
Sastav dobar, ali klupa pretanka. Mozes uvesti Zajmovica i Zebu da nesto doprinesu igri, sve ostalo je tu reda radi. Ima jos i Kemo i to je to. U vrh glave 14-15 igraca od kojih nesto mozes ocekivat.