Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 29, 2017 11:21 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:26 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:02 pm
Ovo što je došlo na Jug u kop protiv Sirokog je došlo da malo zapjevaju za svoj cejf,utakmica ih nije ni interesovala jer da jest navijali bi.Jedan od njih bacio onu malo vecu petardu,zapalili 2-3 baklje i hajd razguli.Koliko vidim nisu nas ništa kaznili i odlicno smo prošli.
Ni ja ne kazem da je bilo dobro izdanje, al necu ni blatiti tu tribinu. Repertoar pjesama jest bio los, al ako vec ne idem u kop da im pomognem s navijanjemm, sta im imamo pametovati sa strane??

A sljedeci put kad se podigne koreografija preko juga, digne parola s jakom porukom ili napravi bakljada preko cijelog juga, vi budite prvi koji cete je sherovati negdje i faliti se manijacima. Previse pametne raje ima. Pogledajte klipove iz ranih sezona protiv Zepca,Orasja,Posusja... jesu li se tada palile baklje.
Niko ih ne blati.Blate sami sebe.Koreografija sam digao i proveo na Jugu vjerovatno kao svi oni koji su bili u kopu protiv Sirokog skupa i vi mozete samo da se hvalite sa našim starim klipovima.Nikad nas niko nije nadglasao na Grbavici,pogledaj tekmu protiv Borca koju smo dobili 4:2,nije ni ona davno bila,pogledaj i poslušaj navijanje a pogledaj i poslušaj ovu zadnju protiv Borca.Ne boli mene baklja,mene boli što nema prave podrške sa Juga,one spontane,lijepe,gromoglasne,podrške sa puno energije koja se prenosi na igrace i koja bude taj dvanesti igrac.I još nešto.Kao djeca smo išli u samoposluge i krali trake od kase i dolazili na tekme i sa tim rolnama papira pravili lijep dekor,eto probajte sa tim kad vam na um padne topovski udar ili baklja.
Mislio sam ne pistati nista na ovu temu al evo bacit cu kratki post...

Kao sto kazes ti, na jugu sam proveo dosta godina, uvijek gledao da budem pored najgrlatih da se nadglasavam sa njima... Kuci dolazio krvavih nogu razbijenih od stepenice, al to tek primjetim nakon tekme, jer od adrenalina ne osjecas nista. Uvijek budes u nekon transu, nose te pjesme, Zeljo itd...

Otisao sam sa juga prije 4 godine i sa sigurnoscu mogu reci da jug trenutno nije sto je nekad bio, ako na to dodamo pizdarije koje rade onda sami sebi trebaju pjevati "zar je to sve sto je ostalo"...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto avg 29, 2017 11:23 pm

Model ce 24 sata da odmori od foruma.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:25 pm

Moramo svi shvatiti, sa koje god da smo tribine, koliko god da imamo godina, koliko god da imamo dug staz na jugu ili nekoj drugoj tribini, mi smo tu zbog Zelje, navijacka skupina je tu zbog kluba a ne obratno. Kad to shvatimo onda necemo iz raznih furki nanositi novcanu stetu klubu. Meni je neshvatljivo da klub izadje sa projektom juga za koji su potrebne ogromne pare, bukvalno je svaki fening velik ko Trebevic a onda neko zapali dvije baklje i jos baci topovski udar na golmana Sirokog a zna da ce klub biti kaznjen zbog toga. Zbog cega? Sta je cilj toga? Da li su svjesni da je pogodjen golman da bi stadion bio suspendovan? Da su ljudi iz kluba pametni, sad imaju kamere, kad dodje kazna, identifikuj onoga sto je zapalio baklje, pa da mi je rodjeni brat vala, zabrani mu ulazak na stadion ako ce nanositi stetu klubu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:26 pm

Sto se tice price oko navijanja, navijanje u ovoj sezoni je 0, i to ne moze niko opravdati. Kovaci zavjera neka shvate da se ne radi nista "iza zavjese", nego jednostavno vlada jedna vrsta indolentnosti i indisponiranosti na tribini, kao da nas je ubio sunovrat na kraju sezone i ispadanje u Evropi, jednostavno euforija je bila toliko jaka da, kad je nestala, ubila je medju rajom entuzijazam.

Ono sto treba istaci jeste da vizualno, tribina iz utakmice u utakmicu nikad ljepsa. Razne parole, natpisi, kodeksi oblacenja, sve je to top.
Problem je odabir pjesama, problem je animirati raju. Hvala Bogu mi imamo odlicnih navijackih pjesama i nadam se da ce se poceti to furati. Nisu ni nove lose, ali nasa raja jednostavno ne zna pjevati dugu pjesmu. Daj nesto od dva stiha i sve ce da gori ili pak daj onu Zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam.
Ali, nadam se da su momci svjesni kako dalje i da ce poslije pauze biti bolje i navijanje.
Ybg, krivo ti bude kad te lesevi izdominiraju navijanjem, ja stojim na JZ na tekmi a lesevi grme i to sa pjesmama vojvodine hahaha. Sreca pa su horde lose, pa smo ih izdominirali na tribinama. Mora se mijenjati odabir pjesama hitno!
1987

Grbavica
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:27 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 11:19 pm
Jel to Đelmić u Vojvodini?
nije odakle ti to? potpiso za laktaše.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Vipla1921
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:38 pm

Svega u Bozijoj basti...

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Manijak do kraja.
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:41 pm

Znal neko idul sutra Manijaci u Jelah ?

Vipla1921
Kontakt:

uto avg 29, 2017 11:45 pm

To za idu li u Jelah ne mozes cuti ovdje.. Ovo je javni forum i svako treba da zna da se te stvari ne pricaju ovdje!

Charlie Sheen
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:07 am

Treba naci neku mjeru,ide se iz krajnosti u krajnost.Kad se prica o radu grupe treba stati i zapitati se koliko si ti uradio za istu,da nema tih "balavaca,narkomana i kriminalaca" prazan bi kop bio.
Dok smo ovako nastrojeni jedni protiv drugih ne zasluzujemo nikakav napredak niti ce ga biti.

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:19 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Treba naci neku mjeru,ide se iz krajnosti u krajnost.Kad se prica o radu grupe treba stati i zapitati se koliko si ti uradio za istu,da nema tih "balavaca,narkomana i kriminalaca" prazan bi kop bio.
Dok smo ovako nastrojeni jedni protiv drugih ne zasluzujemo nikakav napredak niti ce ga biti.
Naravno. Ima mnogo stvari pozitivnih koje su ti momci uradili. Na kraju krajeva, dosta nas se ovdje jos uvijek smatra dijelom "tog" Juga. Medjutim, nazadujemo u ovoj sezoni sto se tice atmosfere i to je evidentno.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:24 am

samo premotat na 3:10 i cuti vrlog strucnjaka, da malo monotoniju raazbijemo :lol:
phpBB [video]

Grbavica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:30 am

Minjore je napisao/la:
sri avg 30, 2017 12:24 am
samo premotat na 3:10 i cuti vrlog strucnjaka, da malo monotoniju raazbijemo :lol:
phpBB [video]

zadnji put kad sam na kladionici dobio :rofl1:

yebote ovaj vlagodić jado gdje god dođe, zavije ekipu u crno. gluho bilo a neki ga priželjkivali kod nas za trenera.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 30, 2017 12:49 am

Gdje je i sta radi Marijan Jugovic :D

chile
Kontakt:

sri avg 30, 2017 1:06 am

Ne vidim sta se pravi problem ako se kladi covijek, naravno podrazumjeva se da zaobilazi nasu ligu. Kladionica je vid zabave za vecinu. I nesto sumnjam da je uplacivao nesto vise od prosjecnog kladionicara, a svakako se moze kladiti i da prikrije identitet bar to nije problem. I ako je on u stanju nesto namjestiti onda fakat i fudbal i ligu treba gasiti.
Znam da je of ali kad vec stavljate sliku jagode osvrnuh se i svoje misljenje napisah.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

teteac8684
Kontakt:

sri avg 30, 2017 7:57 am

storm_raider je napisao/la:
uto avg 29, 2017 10:48 pm
Nego,

slika
Pedagog

ublehas
Kontakt:

sri avg 30, 2017 8:08 am

Charlie Sheen je napisao/la:
:palacgore:

I to što je neko nekad nešto, ne znači ništa, ili skoro ništa. Ko god misli da može bolje, bujrum ;)

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 30, 2017 8:32 am

Ma ja krivim samo one, a par njih je takvih, što iste nazivaju kriminalcima,narkomanima itd..
K'o da su prespavali zadnjih par godina i nisu vidjeli šta je urađeno da se krene sa mrtve tačke. Šta su sve prošli i kakvi su se likovi vrtili prije tu. Ja znam i za mnogobrojne sastanke, okupljanja, druženja, pijanke, samo da bi se dosta ekipa pridružilo koje odavno nisu bile na Jugu, te kako bi odmah dobili na jačini i sigurnosti te "balavurdije" kako iz već zovete.
Ja ništa dobro ne mogu reći za predstavu u subotu, kao nijednu ove sezone. Nema neke hemije, sve je nazor do sad. I kazne u ovom vaktu su nepotrebne, osim ako to nije neka veća utakmica. Dobili bi mi svakako kaznu pa makar što smo transove unijeli, lopovi samo gledaju kako maznuti, ali nije isto milja i pet-šest milja.
A, ono što je najbitnije, yebo i kazne, nijedna kazna nije toliko visoka ako Željo ima jaku podršku sa tribina. Mora se poraditi na tome, brojka nije loša.
Ali, zaista ne mogu shvatiti kako administracija ne reaguje na takve postove, ono je zaista previše.
Rekao bih ja da su krivi oni sa svojim mišljenjem i malo pameti, ali nisu prvi put naglasili svoj stav, nego je ovo sigurno deseti put. A ovaj forum, kako kažete,itekako ima odjeka i čita se.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri avg 30, 2017 8:54 am

Slazem se da nas treba vise biti na tribinama. Svima nama ovdje je isti cilj, da nam Zeljo bude najjaci. Mozemo se mi ne slagati oko mnogo cega, to je i normalno, svi nosimo svoje iskustva i dobne razlike su obicno dosta velike. Stariji nose iskustvo, a pogotovo to prokleto iskustvo iz rata, mladji nose energiju. I vjerujem da se sa pravom kombinacijom, pricom bez ega i sujete zaista moze mnogo toga korisnog uraditi. Pa cak i pricom preko foruma. Sve sto radimo prijatelji dragi, radimo za naseg Zelju. Molim vas da razmislite o tome.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vipla1921
Kontakt:

sri avg 30, 2017 8:58 am

Da vise ljudi ima razmisljanje kao ti storme..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 30, 2017 9:06 am

Ja bih zamolio medijskog partnera ili neke druge novinare koji prate ovaj forum da nazovu ove iz saveza i pitaju ih kako je moguce da Sirokom Brijegu bude u potpunosti oprostena rekordna kazna u bh fudbalu kojom su se ti levati iz saveza qrcili kada su je izrekli? Kako je moguce da se za "mars na drinu" sa glavog stadionskog razglasa, bakljadu i bacanje protivnickog igraca sa nosila dobije manja kazna nego za bakljadu na derbiju? Po kojim arsinima ti glupani odlucuju o visinama kazni? Zbog cega su blagonakloni prema dokazanim mrziteljima ove drzave a autoritet i silu dokazuju kaznjavajuci za svaku glupost ostale klubove a ponajvise dva kluba iz glavnog grada..

Ne zelim opravdati nebuloze koje nasi navijaci cesto rade ali savez ima dvostruke arsine pa me interesuje zasto konstantno favorizuju odredjene klubove?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava