Mislio sam ne pistati nista na ovu temu al evo bacit cu kratki post...Plavi orkestar je napisao/la:Niko ih ne blati.Blate sami sebe.Koreografija sam digao i proveo na Jugu vjerovatno kao svi oni koji su bili u kopu protiv Sirokog skupa i vi mozete samo da se hvalite sa našim starim klipovima.Nikad nas niko nije nadglasao na Grbavici,pogledaj tekmu protiv Borca koju smo dobili 4:2,nije ni ona davno bila,pogledaj i poslušaj navijanje a pogledaj i poslušaj ovu zadnju protiv Borca.Ne boli mene baklja,mene boli što nema prave podrške sa Juga,one spontane,lijepe,gromoglasne,podrške sa puno energije koja se prenosi na igrace i koja bude taj dvanesti igrac.I još nešto.Kao djeca smo išli u samoposluge i krali trake od kase i dolazili na tekme i sa tim rolnama papira pravili lijep dekor,eto probajte sa tim kad vam na um padne topovski udar ili baklja.mamba21 je napisao/la: ↑uto avg 29, 2017 7:26 pmNi ja ne kazem da je bilo dobro izdanje, al necu ni blatiti tu tribinu. Repertoar pjesama jest bio los, al ako vec ne idem u kop da im pomognem s navijanjemm, sta im imamo pametovati sa strane??Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 29, 2017 7:02 pmOvo što je došlo na Jug u kop protiv Sirokog je došlo da malo zapjevaju za svoj cejf,utakmica ih nije ni interesovala jer da jest navijali bi.Jedan od njih bacio onu malo vecu petardu,zapalili 2-3 baklje i hajd razguli.Koliko vidim nisu nas ništa kaznili i odlicno smo prošli.
A sljedeci put kad se podigne koreografija preko juga, digne parola s jakom porukom ili napravi bakljada preko cijelog juga, vi budite prvi koji cete je sherovati negdje i faliti se manijacima. Previse pametne raje ima. Pogledajte klipove iz ranih sezona protiv Zepca,Orasja,Posusja... jesu li se tada palile baklje.
Kao sto kazes ti, na jugu sam proveo dosta godina, uvijek gledao da budem pored najgrlatih da se nadglasavam sa njima... Kuci dolazio krvavih nogu razbijenih od stepenice, al to tek primjetim nakon tekme, jer od adrenalina ne osjecas nista. Uvijek budes u nekon transu, nose te pjesme, Zeljo itd...
Otisao sam sa juga prije 4 godine i sa sigurnoscu mogu reci da jug trenutno nije sto je nekad bio, ako na to dodamo pizdarije koje rade onda sami sebi trebaju pjevati "zar je to sve sto je ostalo"...