Pa ovo je potpuno neizvodivo, izmedju juga i terena ce biti prostora kao izmedju sjevera i terena, tako da ostaje samo ispred stadiona da se negdje fino smjesti, mozda ispred istocne tribine, na Trgu Ivice Osima, u blizini njegovog spomenika, naravno ako to kule dopustaju..Hadzijalagic je napisao/la:Bilo bi je lijepo postaviti negdje pored samog terena.. Recimo ovdje odprilikeIvanOsim je napisao/la:Eh sad se postavlja dobro pitanje: Gdje sa lokomotivom???
Cinjenica je da po projektu stadiona ona ne moze nikako unutra biti, a i realno to je tesko izvodivo, tako da moze samo ispred, sta ostaje??
-plato ispred istoka - ako se budu gradile kule- tu ne moze,
-plato ispred sjevera- taj plato ce se dosta smanjiti kad prodje transverzala, mozda bi AnelZ znao kolika je povrsina i da li bi lokomotiva od cca 5m mogla stati, ili eventualno prema sjeveroistoku pomjerit..
PS Osjecam da Miroslav zabija u Zvorniku
Vjerovatno je to tesko izvodivo al bi bila perverzija samo takva..
Kakav crni krov... To jedino neko moze iz zajebancije lupit jer je bukvalno nemoguce.Rodom s mejtaša je napisao/la:Zar to davno nije riješeno za lokomotivu da će ići na krov sjevera.
Nece uopste biti u sklopu tribina, nego mozda ispred stadiona sto kazes na nekom platou u blizini kapija.cala je napisao/la:Sad dok se ne pocne jug pravit, stavio bih je tacno iza gola na jugu. Al opet bi kasnije trebalo premjestat, zajebano. Idealno bi bilo da se na novom stadionu ostavi neki plato izmedju juga i istoka pa da se tu stavi. Ne pada mi nista drugo na pamet.
Izvjesni Komarica, odigrao 5 minuta protiv Rudara iz Kaknja nekad 1997. Mišo Smajlović ga uveo u 60-tom i izveo u 65-tomNeandertalac je napisao/la:Koji vam je najgori igrac kojeg ste gledali u plavom dresu? Mislim igracki.
Evo ja prvi da se upisem. Meni je nekako onaj Mostarac Colic najlosiji. Ne sjecam se da je po golu opucao.
Ps Livaja se ne pika