Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 29, 2017 8:07 pm

1950 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:43 pm
Plava Porodica je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:37 pm
ChWilla je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:23 pm
uvijek se jeste palilo, ali vala ja ne pamtim da se ovako slabo pjevalo k'o zadnjih par utakmica...
Loše melodije, loše osmišljenje pjesme, sve na isti fazon, more dobrih i melodičnih pjesama se duuugo ne pjeva, isto ko da smo snimili novi album pa se to samo vrti dok ne uđe u uši.. Još uz to blijede partije na terenu.
@cikazubo nisi jedini. Doduše tribinu promjenio nisam, ali jesam sektor. Nakon desetak godina.
Nešto ne štima ove godine nikako.
Fura se nova generacija koja se trenutno kloni svega sto su prosle generacije radile iz niza razloga ali to nije za javnost.
Ovo tvoje lici na Borisa Dvornika😆" Ima puno lipih stvari samo....😆"
Zbog cega se ne smije govoriti o tim razlozima?
Politicki, anti drzavni, anti vjerski....
Ma kakvi da su razlozi njima nije mjesto na tribinama.
PS
Zasto imas tu slikicu.
Torcida iz Bugojna?😆
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 29, 2017 8:07 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:22 pm
Sada ce krenuti juris...sa uzitkom cekam u visokom gardu😆
"Juris" bilo kakve vrste se na ovom forumu nece gledati. Od tebe ili bilo koga drugog. Ako neko ne moze normalno diskutovati, ovdje nece.

Sto se ostalih stvari tice, mnogo zrelija komunikacija o bakljama u odnosu na neke ranije tekstove. Vidi se da je raji dosadilo vise. Pola je Sjevera negodovalo nakon onog topovskog udara i 2-3 baklje protiv Sirokog. Na derbiju, otvaranju Istoka, pa i otvaranju Sezone, apsolutno podrzavam, ali dan - dva nakon sto se najavi izgradnja Juga, gdje svi znaju da ce nam pare biti prijeko potrebne nadje se pametnjakovic, individualac i izbije klubu par hiljada KM. Onako, zbog svog cejfa. Plus, ne daj Boze da je Bilobrk povrijedjen. Suspenzija stadiona bi bila odmah. Sada nije bio povrijedjen, drugi put ce biti neciji golman povrijedjen. I kome se pravi stadion? Kome se gradi Jug? Dajte ljudi, svima nam je isti cilj i prije svega da se sa Zeljom radujemo.

Raduje zrelija komunikacija na forumu, prije je bas bilo mnogo oprecnih stavova i uvreda, sada je mnogo zrelije sve. Sto znaci da se moze, misljenja se mijenjaju, evoluiraju, postajemo zreliji, pametniji, iskusniji. I to svi zajedno! Bravo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:11 pm

I nije jedina pjesma "Dunavom brodovi plove" koja može ujediniti sve tribine..
Ima ih more, samo treba povesti.
Da odjekuje Dolina kako svi volimo.
Najbolji dio prošlosezonskog navijanja je bio početak drugog poluvremena protiv Slobode. Kako je to uticalo na igrače znamo svi.
Do sad,jedino kao nešto i prolazno, se može smatrati derbi sa navijanjem. Ovo ostalo, ne želim komentarisati više jer kad ovo pišem izgleda mi kao da pišem protiv sebe cijelog.. Nadam se da će se stvari popraviti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:13 pm

Najbolji dio prošlosezonskog navijanja je bio početak drugog poluvremena protiv Slobode. Kako je to uticalo na igrače znamo svi.
Do sad,jedino kao nešto i prolazno, se može smatrati derbi sa navijanjem. Ovo ostalo, ne želim komentarisati više jer kad ovo pišem izgleda mi kao da pišem protiv sebe cijelog.. Nadam se da će se stvari popraviti.
Vjeruj mi da cesto ocekujemo neke stare pjesme i komentarisemo. Toliko ima dobrih pjesama, a raja stvarno od Juga ocekuje da povede. Ono protiv Slobode je bila fantazija. Takodjer, derbiji su inace odlicni. Tu uvijek zakucamo.

ChWilla
Kontakt:

evropa nije loša bila.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:15 pm

U zadnje vrijeme cesce sjever pokrene citav stadion nego jug. A i tada kop izignorise citav stadion i ne odustaju od neke novokomponovane balade..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Valter
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:24 pm

11.500
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

shzna
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:30 pm

Je l ovo Zrinjski nije dobio kaznu za bakljadu svojih navijaca!? Je l ovo Borac nije dobio kaznu zbog ultrafasiticke pjesme!?

Neka su nase baklje problem, majku im yebem, paket cu unijeti ako repka bude igrala na Grbavici. :D
1987

MrkiMedo
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:48 pm

I ja se slazem da je navijanja na jugu u odnosu na proslu sezonu dosta losije. Ne kontam ni ja zasto, cini mi se da je ''garnitura'' momaka koji sve to vode ostala ista, al eto, neke nove pjesme se bezveze forsiraju. Meni se vala smucilo na pocetku drugogo poluvremena sad protiv Sirokog, al sta bi. Vjerujem da nisu otvoreni ni za kakvu komunikaciju, tako da ...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:54 pm

situaciju na jugu ce popraviti prodaja desetogodisnjih karata. vjerujem da ce se mnogi nakon godina izbivanja sa juga vratiti kroz akciju izgradnje. to ce podici prosjek godina a samim tim atmosfera bi trebala biti u duhu nekih boljih proslih vremena.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:55 pm

storm_raider je napisao/la:
Vjeruj mi da cesto ocekujemo neke stare pjesme i komentarisemo. Toliko ima dobrih pjesama, a raja stvarno od Juga ocekuje da povede. Ono protiv Slobode je bila fantazija. Takodjer, derbiji su inace odlicni. Tu uvijek zakucamo.
Očekuje svako.. To je normalno. Ja sam nedavno pisao, nijedna nova pjesma nije na nivou starih. Ima par finih, ali ništa specijalno.
Toni je snimio par pjesama, tekst i melodija savršeni, a nikad se zapjevalo nije. Jointova svaka ima svoju neku jačinu a rijetkost je da se čuje sada neka od njih.
I u svemu tome je najgore što se svi na stadionu uspavamo, i Željo ispašta. I oni se ovako još više uljuljaju. Kad na Jugu frca od snage, i na terenu je isto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

djoxxx1921
Kontakt:

uto avg 29, 2017 8:57 pm

Stvarno ni meni nisu jasni. Hajd kad je neko obiljezavanje, ili jaca tekma, zapali brate nek sve gori. Ali zapalit jednu, dvije baklje, i opalit klub po usima par hiljada maraka, na prosjecnoj utakmici, 5000 ljudi.. Stvarno ne kontam poentu. Sta zele, razmisljaju i postizu s tim?

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:01 pm

phpBB [video]
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

Pa koliko znam klub nije dobio kaznu zbog tekme sa Sirokim, vec zbog derbija?
1987

storm_raider
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:03 pm

shzna je napisao/la:
Pa koliko znam klub nije dobio kaznu zbog tekme sa Sirokim, vec zbog derbija?
Dobice vjerovatno... delegat je sve zapisivao..

Model1964

uto avg 29, 2017 9:10 pm

pile87 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 8:03 pm
bianco blu je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:59 pm
5 stranica o Jugu, kao da su bombu bacili. Vjerovatno ih Amar platio da rade protiv uprave, jel tako cjenjeni forumaši aahahaha
Nema potrebe za budalastinama, od pitara su samo gori ovi sto pokusavaju dijeliti Zeljine navijace na neke i tamo neke druge. Niko to nije napisao, to na sta ciljas i nisi mi jasan nikako.
Moram da se ukljucim u ovu izmjenu mišljenja.
Od samog pocetka napada na ovu upravu Amar Osim se od strane napadaca koristi kao najace oružje. Ko su napadaci sam objasnio u dva kilometarska posta. (menađercici i redakcija). Cilj je stvoriti dojam da je između Amara i ove uprave nepremostiva provalija, da su smrtni neprijatelji. Pokušava se navesti navijace da se odluce za Amara ili za upravu. Poznavajuci naš mentalitet to ZA je u suštini i permanentno :D, PROTIV drugoga.
Amar je ters i ima veliki ego ( sa punim pravom) to je opšte poznato, ali nije u ovom kolu napadaca. Tacno je da mu se duguje lova. Tacno je da ima poprilicno svojih bubica i grešaka u koracima. Tacno je da alfa mužjak, a u coporu dva takva niti u bajkama ne mogu koegzistirati. NIje tacno da je on protiv ove uprave, da je za smjenu. Svi dosadašnji njegovi nastupi, ukljucujuci onu izjavu o skupštini ne govore o rušenju uprave.
Veliki broj navijaca je pao na ovu fintu redakcije i nekih forumaša što su za banku prodali obraz i naguzili se redakciji, i poceo udarati po upravi misleci da isto tako misli i Amar.
Meni prvom je na pocetku malo zasmetala izjava o skupštini i u jednom od postova sam izrazio nadu da ce stvarno reci na supštini svoje mišljenje a ne kao prije, biti odsutan sa skupštine.. Prateci i analizirajuci dalje napade na upravu u oci mi je pala cinjenica da je jako malo njegovih istupa. U tim rijetkim javnim istupima nije pljuvao po upravi a bilo bi za ocekivati takvo nešto da je stvarno u kolu sa napadacima. Redakcija bi sigurno to iskoristila za danonocno bombardiranje njegovim strucnim stavovima.
Ako se vratimo podosta u nazad, sjeticemo se da je slicna situacija bila kada je Amaru nasapunjana daska. On to vrlo dobro zna i nije budala da pada na te fore.
Kliki domacih menađercica i redakcije nece odgovarati bilo koja uprava. Nece odgovarati ni Amar da se sutra pojavi u bilo kakvoj funkciji u klubu. Njima ne odgovara uređen klub. Oni zbog prirode posla :rofl: priželjkuju anarhiju.

Na nama je da svojim istupima na tribini, ulici, među rajom, pisanjem na društvenim mrežama ne pružamo pomoc neprijateljima kluba.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plavi orkestar
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:19 pm

mamba21 je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:26 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
uto avg 29, 2017 7:02 pm
Ovo što je došlo na Jug u kop protiv Sirokog je došlo da malo zapjevaju za svoj cejf,utakmica ih nije ni interesovala jer da jest navijali bi.Jedan od njih bacio onu malo vecu petardu,zapalili 2-3 baklje i hajd razguli.Koliko vidim nisu nas ništa kaznili i odlicno smo prošli.
Ni ja ne kazem da je bilo dobro izdanje, al necu ni blatiti tu tribinu. Repertoar pjesama jest bio los, al ako vec ne idem u kop da im pomognem s navijanjemm, sta im imamo pametovati sa strane??

A sljedeci put kad se podigne koreografija preko juga, digne parola s jakom porukom ili napravi bakljada preko cijelog juga, vi budite prvi koji cete je sherovati negdje i faliti se manijacima. Previse pametne raje ima. Pogledajte klipove iz ranih sezona protiv Zepca,Orasja,Posusja... jesu li se tada palile baklje.
Niko ih ne blati.Blate sami sebe.Koreografija sam digao i proveo na Jugu vjerovatno kao svi oni koji su bili u kopu protiv Sirokog skupa i vi mozete samo da se hvalite sa našim starim klipovima.Nikad nas niko nije nadglasao na Grbavici,pogledaj tekmu protiv Borca koju smo dobili 4:2,nije ni ona davno bila,pogledaj i poslušaj navijanje a pogledaj i poslušaj ovu zadnju protiv Borca.Ne boli mene baklja,mene boli što nema prave podrške sa Juga,one spontane,lijepe,gromoglasne,podrške sa puno energije koja se prenosi na igrace i koja bude taj dvanesti igrac.I još nešto.Kao djeca smo išli u samoposluge i krali trake od kase i dolazili na tekme i sa tim rolnama papira pravili lijep dekor,eto probajte sa tim kad vam na um padne topovski udar ili baklja.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

1921.ba
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:36 pm

slika

NAJAVA | Željo gostuje u Jelahu

http://1921.ba/najava-zeljo-gostuje-u-jelahu-3843
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

nookey
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:39 pm

Hocemo li sta hajrovati od ovog jelaha?

ChWilla
Kontakt:

uto avg 29, 2017 9:44 pm

imamo li kakav procenat od njega?
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava