pile87 je napisao/la: ↑uto avg 29, 2017 8:03 pm
bianco blu je napisao/la: ↑uto avg 29, 2017 7:59 pm
5 stranica o Jugu, kao da su bombu bacili. Vjerovatno ih Amar platio da rade protiv uprave, jel tako cjenjeni forumaši aahahaha
Nema potrebe za budalastinama, od pitara su samo gori ovi sto pokusavaju dijeliti Zeljine navijace na neke i tamo neke druge. Niko to nije napisao, to na sta ciljas i nisi mi jasan nikako.
Moram da se ukljucim u ovu izmjenu mišljenja.
Od samog pocetka napada na ovu upravu Amar Osim se od strane napadaca koristi kao najace oružje. Ko su napadaci sam objasnio u dva kilometarska posta. (menađercici i redakcija). Cilj je stvoriti dojam da je između Amara i ove uprave nepremostiva provalija, da su smrtni neprijatelji. Pokušava se navesti navijace da se odluce za Amara ili za upravu. Poznavajuci naš mentalitet to ZA je u suštini i permanentno

, PROTIV drugoga.
Amar je ters i ima veliki ego ( sa punim pravom) to je opšte poznato, ali nije u ovom kolu napadaca. Tacno je da mu se duguje lova. Tacno je da ima poprilicno svojih bubica i grešaka u koracima. Tacno je da alfa mužjak, a u coporu dva takva niti u bajkama ne mogu koegzistirati. NIje tacno da je on protiv ove uprave, da je za smjenu. Svi dosadašnji njegovi nastupi, ukljucujuci onu izjavu o skupštini ne govore o rušenju uprave.
Veliki broj navijaca je pao na ovu fintu redakcije i nekih forumaša što su za banku prodali obraz i naguzili se redakciji, i poceo udarati po upravi misleci da isto tako misli i Amar.
Meni prvom je na pocetku malo zasmetala izjava o skupštini i u jednom od postova sam izrazio nadu da ce stvarno reci na supštini svoje mišljenje a ne kao prije, biti odsutan sa skupštine.. Prateci i analizirajuci dalje napade na upravu u oci mi je pala cinjenica da je jako malo njegovih istupa. U tim rijetkim javnim istupima nije pljuvao po upravi a bilo bi za ocekivati takvo nešto da je stvarno u kolu sa napadacima. Redakcija bi sigurno to iskoristila za danonocno bombardiranje njegovim strucnim stavovima.
Ako se vratimo podosta u nazad, sjeticemo se da je slicna situacija bila kada je Amaru nasapunjana daska. On to vrlo dobro zna i nije budala da pada na te fore.
Kliki domacih menađercica i redakcije nece odgovarati bilo koja uprava. Nece odgovarati ni Amar da se sutra pojavi u bilo kakvoj funkciji u klubu. Njima ne odgovara uređen klub. Oni zbog prirode posla

priželjkuju anarhiju.
Na nama je da svojim istupima na tribini, ulici, među rajom, pisanjem na društvenim mrežama ne pružamo pomoc neprijateljima kluba.