Ne sjecam se svih imena nazalost...dobra klapa bili, dobra djeca, igrali odlican fudbal. Steta sto iz te generacije nije "iskocilo" vise igraca.storm_raider je napisao/la:Beranek...boju dao si nebu... je napisao/la:plavi kanarinac je napisao/la:Neko sa foruma haha..? Jel se barem ko sjeća te generacije?
Dzeko, Jamak, Novoselac, Heldov...bila strasna generacija.
diego1921 je napisao/la:Jel ovo onaj Heldov sto im je kapiten bio ? Momak prije 2 god na Carsiji radio ko konobar,a Dzekson uzeo milione..hebem te zivotestorm_raider je napisao/la:Beranek...boju dao si nebu... je napisao/la:
Dzeko, Jamak, Novoselac, Heldov...bila strasna generacija.:
Do mene, Dejan znam da smo ga zvali riba.Ja se iznenadio kada sam ga vidjeo u upravi Želje on je jedan od najzasluzniji za dovođenje ovih igrača u ovom prelaznom roku.vrbanjusa je napisao/la:Nije Danijel već Dejan Nikolićsouth side je napisao/la:Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .delinjo je napisao/la:ima li neko da je trenirao u Zelji kad je aktuelna italija bila i kad smo isli tamo ??![]()
![]()
Jeste. Dobar fudbaler i dan danas, ima strašnu ljevicusouth side je napisao/la:Do mene, Dejan znam da smo ga zvali riba.Ja se iznenadio kada sam ga vidjeo u upravi Želje on je jedan od najzasluzniji za dovođenje ovih igrača u ovom prelaznom roku.vrbanjusa je napisao/la:Nije Danijel već Dejan Nikolićsouth side je napisao/la: Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .
Komentar sa utakmice. "Lik koji košta 30KM (Mešić) baci po ćevape lika od 30 mil. (Shearer)."Izlija je napisao/la:Pričam o ovome sa kolegom uz kafu i sjetimo se Sanjina Mešića koji je igrao za Želju protiv New Castle-a i odmah okačio kopačke o klin. Nije htjeo više da igra jer je smatrao da za njegove karijere se onakvo šta nije moglo ponoviti i htjeo je da mu ostane sjećanje na Želju onakvo kakvo je bilo na toj utakmici. To mu je bio debi, Amar ga je izbacio iz juniora da proba iznenaditi engleze, umalo.
To samo pokazuje nase naopako shvatanje fudbala...ublehas je napisao/la:Komentar sa utakmice. "Lik koji košta 30KM (Mešić) baci po ćevape lika od 30 mil. (Shearer)."Izlija je napisao/la:Pričam o ovome sa kolegom uz kafu i sjetimo se Sanjina Mešića koji je igrao za Želju protiv New Castle-a i odmah okačio kopačke o klin. Nije htjeo više da igra jer je smatrao da za njegove karijere se onakvo šta nije moglo ponoviti i htjeo je da mu ostane sjećanje na Želju onakvo kakvo je bilo na toj utakmici. To mu je bio debi, Amar ga je izbacio iz juniora da proba iznenaditi engleze, umalo.
Završio karijeru gore i ostao da živi na islanduChWilla je napisao/la:završio nekad na islandu. ali ne u prvom rangu...
Bilo bi je lijepo postaviti negdje pored samog terena.. Recimo ovdje odprilikeIvanOsim je napisao/la:Eh sad se postavlja dobro pitanje: Gdje sa lokomotivom???
Cinjenica je da po projektu stadiona ona ne moze nikako unutra biti, a i realno to je tesko izvodivo, tako da moze samo ispred, sta ostaje??
-plato ispred istoka - ako se budu gradile kule- tu ne moze,
-plato ispred sjevera- taj plato ce se dosta smanjiti kad prodje transverzala, mozda bi AnelZ znao kolika je povrsina i da li bi lokomotiva od cca 5m mogla stati, ili eventualno prema sjeveroistoku pomjerit..
PS Osjecam da Miroslav zabija u Zvorniku