Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 9:22 am

Molim ekipu da svaku utakmicu završi što prije jer kao osoba sa slabim <3 ne bih izdržao neku ludu završnicu.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:39 am

storm_raider je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:
plavi kanarinac je napisao/la:Neko sa foruma haha..? Jel se barem ko sjeća te generacije?

Dzeko, Jamak, Novoselac, Heldov...bila strasna generacija. :palacgore:
Beranek...
Ne sjecam se svih imena nazalost...dobra klapa bili, dobra djeca, igrali odlican fudbal. Steta sto iz te generacije nije "iskocilo" vise igraca.
Dzeko napravi nevjerovatnu karijeru, Jamak solidu, Novoselac presao na futsal ubrzo nakon odlaska iz Želje. Za ostale nemam pojma gdje su i sta rade...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:40 am

diego1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:

Dzeko, Jamak, Novoselac, Heldov...bila strasna generacija. :palacgore:
Beranek...
Jel ovo onaj Heldov sto im je kapiten bio ? Momak prije 2 god na Carsiji radio ko konobar,a Dzekson uzeo milione..hebem te zivote :psujem: :

Jeste...mali Heldov je bio kapiten, igrao na poziciji stopera. Dobar igrac bio u tim godinama, strasno pozrtvovan i borben.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

south side
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:48 am

vrbanjusa je napisao/la:
south side je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ima li neko da je trenirao u Zelji kad je aktuelna italija bila i kad smo isli tamo ?? :D :D :D
Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .
Nije Danijel već Dejan Nikolić :mrgreen:
Do mene, Dejan znam da smo ga zvali riba.Ja se iznenadio kada sam ga vidjeo u upravi Želje on je jedan od najzasluzniji za dovođenje ovih igrača u ovom prelaznom roku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

vrbanjusa
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:59 am

south side je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
south side je napisao/la: Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .
Nije Danijel već Dejan Nikolić :mrgreen:
Do mene, Dejan znam da smo ga zvali riba.Ja se iznenadio kada sam ga vidjeo u upravi Želje on je jedan od najzasluzniji za dovođenje ovih igrača u ovom prelaznom roku.
Jeste. Dobar fudbaler i dan danas, ima strašnu ljevicu :mrgreen: . Senad, Mak i on su napravili strašan posao oko dovođenja igrača. A i u budućnosti će biti zadužen za transfere. Čovjek voli Želju malo je reći.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:59 am

Jedan update vezano za europu ako je izborimo, bili bi nosioci u prvom i drugom predkolu EL, ako bi nekim ludilom uzeli titulu bili bi nositelj u prvom predkolu !

Drina, Sloboda, Travnik, Sloboda .... utakmica po utakmica, uspjet cemo na kraju !

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 08, 2016 10:03 am

Nisam siguran da je 1 % raje koja je trenirala uspjela zaigrati za prvi tim pa barem jednom. Bilo je kvalitetnih i perspektivnih fudbalera ali im jednostavno sudbina nije dala da naprave karijeru, što zbog povreda koje nije bilo moguće adekvatno sanirati što zbog činjenice da ih nije imao ko gurati naprijed. Mogao bih do sutra nabrajati imena ekstra talenata koji nažalost nisu upisali svoje ime u historiju Želje. Neki su dobili priliku da kao članovi uprave napokon dobiju priliku napraviti uspjeh sa Željom i ovo što danas rade će ih zasigurno zacementirati u temelje nekog budućeg Želje koji tek dolazi. Ovim putem želim da se zahvalim svoj raji koja je svojim znojem utkala put šampiona.
イビチャ・オシム

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 08, 2016 10:30 am

Pričam o ovome sa kolegom uz kafu i sjetimo se Sanjina Mešića koji je igrao za Želju protiv New Castle-a i odmah okačio kopačke o klin. Nije htjeo više da igra jer je smatrao da za njegove karijere se onakvo šta nije moglo ponoviti i htjeo je da mu ostane sjećanje na Želju onakvo kakvo je bilo na toj utakmici. To mu je bio debi, Amar ga je izbacio iz juniora da proba iznenaditi engleze, umalo.
イビチャ・オシム

ublehas
Kontakt:

pet apr 08, 2016 10:54 am

Izlija je napisao/la:Pričam o ovome sa kolegom uz kafu i sjetimo se Sanjina Mešića koji je igrao za Želju protiv New Castle-a i odmah okačio kopačke o klin. Nije htjeo više da igra jer je smatrao da za njegove karijere se onakvo šta nije moglo ponoviti i htjeo je da mu ostane sjećanje na Želju onakvo kakvo je bilo na toj utakmici. To mu je bio debi, Amar ga je izbacio iz juniora da proba iznenaditi engleze, umalo.
Komentar sa utakmice. "Lik koji košta 30KM (Mešić) baci po ćevape lika od 30 mil. (Shearer)."

ChWilla
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:03 am

poslije konobarisao u aquariusu.
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:06 am

ublehas je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Pričam o ovome sa kolegom uz kafu i sjetimo se Sanjina Mešića koji je igrao za Želju protiv New Castle-a i odmah okačio kopačke o klin. Nije htjeo više da igra jer je smatrao da za njegove karijere se onakvo šta nije moglo ponoviti i htjeo je da mu ostane sjećanje na Želju onakvo kakvo je bilo na toj utakmici. To mu je bio debi, Amar ga je izbacio iz juniora da proba iznenaditi engleze, umalo.
Komentar sa utakmice. "Lik koji košta 30KM (Mešić) baci po ćevape lika od 30 mil. (Shearer)."
To samo pokazuje nase naopako shvatanje fudbala...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

diego1921
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:13 am

Sjeca li se ko Cosica,gdje on zavrsi poslije Zelje ?

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:17 am

Ćosića se sjećam po šutu iz peterca preko sjevera, mit kaže da lopta još nije pala.
Zadnja izmjena: Izlija, dana/u pet apr 08, 2016 11:18 am, ukupno mijenjano 2 puta.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:17 am

završio nekad na islandu. ali ne u prvom rangu... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

struja
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:25 am

ChWilla je napisao/la:završio nekad na islandu. ali ne u prvom rangu... :mrgreen:
Završio karijeru gore i ostao da živi na islandu

vrbanjusa
Kontakt:

pet apr 08, 2016 11:26 am

A Newcastle ga tražio, za milion funti :rofl1:
21 10 4

Petrović Slavko

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:02 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljo-otpu ... oda/19424/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:05 pm

Uposlenici Cinema Citya su podržali projekat evropske Grbavice i uplatili novčana sredstva u iznosu od 360 KM.

:palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:06 pm

Da li će tiago i zolotić biti spremni za slobodu ?

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 08, 2016 12:08 pm

IvanOsim je napisao/la:Eh sad se postavlja dobro pitanje: Gdje sa lokomotivom???

Cinjenica je da po projektu stadiona ona ne moze nikako unutra biti, a i realno to je tesko izvodivo, tako da moze samo ispred, sta ostaje??
-plato ispred istoka - ako se budu gradile kule- tu ne moze,
-plato ispred sjevera- taj plato ce se dosta smanjiti kad prodje transverzala, mozda bi AnelZ znao kolika je povrsina i da li bi lokomotiva od cca 5m mogla stati, ili eventualno prema sjeveroistoku pomjerit..

PS Osjecam da Miroslav zabija u Zvorniku
Bilo bi je lijepo postaviti negdje pored samog terena.. Recimo ovdje odprilike
slika
Vjerovatno je to tesko izvodivo al bi bila perverzija samo takva..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava