Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?

Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.KrajPrice je napisao/la:Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?
KrajPrice je napisao/la:Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?
Ne moze ugovor automatski biti produzen osim ako nije potpisana klauzula u ugovoru u trenutku kad su igraci dolazili u Slobodu.Ajzea je napisao/la:Azmir izjavio da ce svim igracima, koji su izborili nastup na europsku scenu, ugovori biti automatski produzeni.ChWilla je napisao/la:kakva je to priča za tih godinu dana?
Naravno da ne moze, narocito ako se radi o amaterskim ugovorima. Mora na obostrani dogovor biti aktivirana ta +1 klauzula.Plavo - Bijeli je napisao/la:
Ne moze ugovor automatski biti produzen osim ako nije potpisana klauzula u ugovoru u trenutku kad su igraci dolazili u Slobodu.
Azmir je mozda PONUDIO svim igracima produzenje ugovora, a on na svoju ruku ne moze nikome produziti bez potpisa novog ugovora njega i igraca.
Ramazan je, sad cemo morati kahvu piti za sehur ili iftarPlava Porodica je napisao/la:Reci nam približan datum,da ja i komšija planiramo kad piti kahvu.Leon_Professional je napisao/la:Buraz, je li to Kostic donio famozni spisak, ko odlazi i koga zeli?! De ti nama reci samo, kad da to ocekujemo da se ne peglamo bezveze![]()
Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo parefcz je napisao/la:Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.KrajPrice je napisao/la:Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?
Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
Ovi sto ce doci hoce li biti bas pojacanja ili prinove,bar po imenima ?KrajPrice je napisao/la:Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo parefcz je napisao/la:Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.KrajPrice je napisao/la: Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"
Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
I meni isto to naumpade. Moram ponoviti nešto, a to je da smo se mi uvijek isticali po dovođenju tih nekih momaka koji su ljudi prije svega. Naravno bude tu i ovih drugih ali uvijek su nam i ljudske osobine bile bitne. Drago mi je da nastavljamo u tom pravcu.LARS1921 je napisao/la:Na prozivci se nisu pojavili Asmir Avdukić koji se vratio u banjalučki Borac, Dušan Hodžić koji je potpisao za Sarajevo, dok je Adnan Šećerović, novi član Željezničara, došao na Gradski stadion da se pozdravi sa dosadašnjim saigračima i šefom struke Slavkom Petrovićem.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/prvi-trening-radnika-o ... pojacanja/" target="_blank
fino neko dijete ovaj Adnan
Prvo,hvala ti za ovo cijenjenimalta071 je napisao/la:Nece doci. Jedan Manchester je bio primoran prodati Ronalda a gdje smo mi?rios je napisao/la: Da,da..To je glavna poenta,ako se vec prodaju najbolji dovoditi jednako dobre dok ne dodje vakat da se to vise ne mora raditi,a doci ce aBd,prije ili kasnije.
S tim sto,po meni,ne smijemo prelaziti neku donju crtu s prodajama,pa se dovoditi u situaciju da mjenjamo igracki kadar skoro pa kompletan na polusezoni kao ove godine.Ili na kraju sezone,svejedno.Ko papagaj sam sad i sam sebi,ali kostur tima mora biti prisutan.Kad imas to onda je sve lakse ukomponovati,posloziti.Jednostavno zadrzavas kontinuitet neki.
Iznenadjujuce je, da ti kao cijenjeni forumas poredis prosli prelazni rok sa svakim sljedecim, imajuci u vidu kako smo napredovali u tom pogledu.
Bit ce bolnih......fcz je napisao/la:Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.KrajPrice je napisao/la:Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?