Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 28, 2017 12:52 am

Ma bice vremena za Rijade naravno. Samo polahko.. ;)

Nego mogli bi mi na ljeto zaganjati ovog Celikovog ivorianca :P

GoodisonPark
Kontakt:

pon avg 28, 2017 12:59 am

bogi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:47 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:30 pm
bogi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:13 pm
@ Goodison da ne moram reply bit će velik članak hahah

Ima smisla sve što je rečeno, ali eto takvi smo kakvi smo, nadajmo se najboljem trenutno bodova imamo više nego što zaslužujemo realno.

Kemo je neko ko će goriti svaku utakmicu, pogotovo ako pogriješi naprimjer pored Radnika prošle sezone imaš i Mladost ove sezone, realno do kraja tekme je bio naš najbolji igrač iako mu na zvaničnoj svi psovali od do...
Realno pišemo, šta to nama Jadranko može ponuditi na terenu, pa kad nije mogao protiv Maribora u "top formi" kako će nam pomoći danas sutra... Bojim se da nam više odmaže nego pomaže ali to je do Petrovića koji ga je vratio u tim i kovao u zvijezde a Kemo i Matteo ostali da istruhnu na klupi.

Ja to volim da vidim, želju, motiv, da vidim da je i igraču stalo da pobjedi isto kao i meni na tribini, Kemo pogriješio protiv Mladosti i ja mu nikad neću zamjeriti kad vidim da momak gine ne bi li kako iščupali bod, vidiš da daje 120% od sebe, a toga nama općenito fali na terenu. Halalio bi i Bogičeviću svaku grešku ali da vidim da preuzima rizik, preskače ga lopta čini mi se u Bijeljini u Tuzli kardinalno kiksa, to je onako na prvu što se mogu sjetiti ali sve bi halalio da vidim i kod njega da povuče ponekad za cijelu ekipu.
A to za želju motiv, to ja najviše vidim kod Graovca, imaš osjećaj ko da je momak odrastao na Grbavici koliko je temperamentan ( valjda sam fino napisao hahah ), i ima srce ko planina veliko defintivno. To se cijeni kod igrača, pamtim od Graovca reakciju primamo gol od goška momak se nervira ko da je gol za preokret a ne za 3:1 , to se cijeni
Ja bih još samo da dodam da moje prezime nije Bogičević i nije mi ovaj nikakav rođak da se zna hahahah :D

Onda mora da se znate iz biblioteke :D

Sad je Danijel nešto sasuo ljudskoj olupini i šljamu - čitaj bjelici kad nije dosudio čist korner i taj ga je karton koštao na kraju, ali neka je. Fali nam generalno više fajtera na terenu. Nekad smo imali Bukija, Omera, Vazdu, Edisa, Bešliju, Žeriće..,koji nisu dali pardona nikome. Adžemov osnovni zadatak je da napravi dobru klapu u svlačionici da ginu jedan za drugog kad istrče na teren, a da ovi sa klupe navijaju haman kao i mi na tribinama. Kada to napravimo onda će se stvari same od sebe debelo popraviti i kroz igru, zalaganje, želju, motiv pa na kraju krajeva i rezultat. Tek to onda donosi još mnogo toga pozitivnog i na drugim poljima, posjeta, euforija, finansije..etc..

Adžem je to već jednom imao odnosno uspio napraviti, za nadati se da će i ovaj put imati mudrosti i znanja da tako nešto opet ponovi.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 28, 2017 2:35 am

Simply Blue je napisao/la:Večeras Marsej prvi put ove sezone igrao u formaciji sa trojicom nazad i to protiv Monaca, rezultat 6:1 za Knezeve, primili su prvi gol u 2. min, a mogli su još 2 u prvih 10. min, na poluvremenu bilo 4:0..Tako da bi poručio Rudiju Garsiji da se više ne fura na Adžema, a Adžemu da se drži 4231, što je sigurno sigurno je.
Najmanji je problem yebena firmacija, ona i treba da se mjenja u toku utakmice, da nije staticna...pa nije sveto slovo. Problem je tim sto ga nemamo, igraci kojih opet nemamo i na kraju da igrac igra poziciju za koju je ucen od malih nogu tj najpriblizniju toj.
Nas najveci problem unazad godinama je nezalaganje, nonsalancija...niko da potrci ni kad je lopta u nasem posjedu a kamo li kad je protivnik drzi. I kad nekome padne na pamet da uleti u prostor tu su Blagoje i Zeba sa tonom viska poteza da i taj izgubi volju za utrcavanjem i otkrivanjem.
Godinama kukamo za duplim pasom, kako kad vezni igraci koji bi trebalo da ucestvuju u tom duplom moraju loptu prvo posteno izyebati da bi je proslijedili dalje.
Kad gledas trening cesto na prvu igraju dok u utakmici kao da fakat ne znaju.
I kakvu god formaciju da igramo isto nam se pise mrljanje i gadjenje fudbala svima na stadionu. I mislim da se to nece promjeniti dok ne sutnemo doslovno trenutni kostur tima i vezne igrace sve ijednog preko 19 god. ovi mladji jos imaju nade samo da ne iskopiraju trenutne.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Model1964

pon avg 28, 2017 7:36 am

Ajzea je napisao/la:
ned avg 27, 2017 11:39 pm
Ma treba zaliti za Celikom, Sarajevom, Borcem, Slobodom, Sirokim...

Gasi gamad makar sami igrali !
Enormna kolicina gluposti u kratkom postu.
Kako ti uspjeva?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon avg 28, 2017 7:41 am

kad bi se kod nas bukvalno i stvarno proveli propisi, danas bi ostalo 5-6 klubova u ligi. s tim da bi široki i zrinjski brzo mogli postati ugroženi čim kum i rođo ne bi više dolazili u kontrolu, a sarajevo i samo od sebe. ostajemo mi, krupa i mladost jer su "svježi", ali i to će se promijeniti sa stažom.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:06 am

Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost. Ni pocetak ove, a ni prišla sezona nisu bile tako ocajne, kako pojedinci žele predstaviti.

U narednih 6 kola igramo 4 u gostima i po mojoj racunici "moramo" osvojiti isti ili bod više u odnosu na dosadašnji saldo, kako bi se zadrzali u vrhu. Do sada smo mi, MDK i Borac odigrali po 4 kuci, a Zrinjski, Krupa i Sloboda po dvije. Ostali su igrali po tri kući i u gostima. Iako je rani dio prvanstva, narednih 6 utakmica bi moglo odrediti ekipe koje ce se boriti za sami vrh. Prošle sezone smo puno bolje igrali na strani, te se nadam da ćemo nastaviti tako i ove.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:12 am

Jeebem ti pauzu

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:16 am

Tacno je ovo bolest. Tek je ponedjeljak, a ja razmisljam kako pregurati do iduce subote. Jbg, gledat veceras Lendrica, pa onda pratit juniore i u tom ce iduca subota.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:25 am

Minjore je napisao/la:
pon avg 28, 2017 8:16 am
Tacno je ovo bolest. Tek je ponedjeljak, a ja razmisljam kako pregurati do iduce subote. Jbg, gledat veceras Lendrica, pa onda pratit juniore i u tom ce iduca subota.
Pa onda isto ponovi i do iduce subote iza ove iduce :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:35 am

veći dio grešaka i jeste napravljen zato što uvijek "mora" titula. da je neko probao napraviti igru, prije bismo je uzeli. nego daj sve i daj odmah. otud i veći dio balasta u ekipi koji je još tu.

adžem je i onda udario temelje za odinu ekipu, on je počeo dozirati amira, a memiju i bajića gurnuo u prvih 11, on je čekao da kvesić skroz ozdravi i tako dalje. ni to nije išlo baš preko noći i igra je većim dijelom bila slabo gledljiva uz solidne rezultate. ali ni kad se popravila pod odom, nije se raja baš pretrgla od dolaska na stadion. tad su in bili booomovi druge vrste, benke, alispahići...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:41 am

Isti ti Benko i Alispahici nisu nista mogli nasim temeljima tj.,nasoj djeci u derbiju. Adzem zasluzuje punu podrsku, covjek je tek mjesec i po sa ovim igracima, i uradio je vise dobrih stvari nego neki za godinu dana.
Covjek pokusava, rotira, trazi pravi nacin i stil igre, ne drzi se sablona koji se procita nakon dva kola.
Alea iacta est!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:45 am

a ko je dolazio da to gleda, i prije mirzinog ubistva...tad se k'o mantra ponavljalo da je investitor, da je para, da je krenuti od nule, iz prazne ne puca...a ne bi tako.

kb80
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:49 am

cipiripi je napisao/la:
pon avg 28, 2017 8:41 am
Isti ti Benko i Alispahici nisu nista mogli nasim temeljima tj.,nasoj djeci u derbiju. Adzem zasluzuje punu podrsku, covjek je tek mjesec i po sa ovim igracima, i uradio je vise dobrih stvari nego neki za godinu dana.
Covjek pokusava, rotira, trazi pravi nacin i stil igre, ne drzi se sablona koji se procita nakon dva kola.
Isto razmisljam, ako ne pokusavas sa nekim promjenama i koristis uvijek iste i isto, onda jbo ti taj fudbal...
Treba gurnuti mlade, a ti kao trener znas najbolje kada i koga, on vidi kakav je taj dan u glavi i nogama, pa prema tome zna hoce li igrati i koliko ce igrati, a kada pogodi onda je to prava stvar, pa i ja kao navijac i ako je utamica bila bezz bude mi drago sto sam vidio nesto novo, dobro, zaboravim neke lose stvari :)

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:50 am

Minjore je napisao/la:
pon avg 28, 2017 8:12 am
Jeebem ti pauzu
U vakat je došla.
Za sve.
Za Adžema da nešto skrpi , za ekipu da se spremi za Radnik , a i mi da se vratimo u normalu nakon horora.
Inače, mrzim i ja pauze.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vortex
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:51 am

psihopata je napisao/la:
ned avg 27, 2017 11:10 pm
Brkoo je napisao/la:
ned avg 27, 2017 10:51 pm
Prosle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.

Super je sto se radi na infrastrukturi, toliko sam ljudima u klubu zahvalan na tome da se to rijecima ne moze opisati, to ce klub dici na jos veci nivo, izdici iz sivila ove lige, isto tako sam im zahvalan i na uredjenju kluba, zakonitom poslovanju itd ali ne treba zaboraviti a i morate shvatiti da smo mi fudbalski klub, da vecinu navijaca i simpatizera interesuje i zanima ono na terenu, a mi vec par godina patimo gledaoce koji dodju na stadion i plate kartu, pobjegnu od obaveza iz svakodnevnog zivota da bi nesto vidjeli i u 90% slucajeva se po ko zna koji put razocaraju.

U zadnjih par godina koliko smo utakmica na Grbavici protivnika ono bas razbili, ubili ga od prve do zadnje minute, zgadili mu fudbal? Na prste ruke se to moze prebrojati. Sjetite se samo npr. u Amarovom drugom mandatu, da ne spominjem njegov prvi mandat, zakasnis par minuta na tekmu vec si propustio 2 gola u mrezi gostiju, dolazili protivnici na Grbavicu da izgube sa sto manjom razlikom, gledali na nas kao da smo Real. Danas dodje mrtvi Borac sa jednim kvalitetnim igracem(Galesicem) i malo mu je falilo da izvuce bod, dodje Siroki i apsolutno te nadigra u svakom segmentu, Viteza jedva kuci dobijes, ljudi promase par 100% sansi, ljudi sami sebi zabiju gol i tako ostvarimo pobjedu itd..

Da je neko izasao pred navijace i rekao cilj je evropa i promocija mladih igraca, nemamo novca za pojacanja ili neceemo ulagati novac u pojacanja, ulazemo u stadion, ok, ne bih a rekao, ali krenuti na titulu sa ovim igrackim kadrom moze neko ko je fudbalski laik i neko ko nema pojma o fudbalu, da se ne izrazavam prosto..
sve dobro napisano,samo bih dodao da nisu samo odlucujuce tekme lose odigrali,odigrali smo lose cijelu sezonu,2 utakmice su bile kako treba,ali raja im je halalila igru,bilo je daj taj trofej ko mu jbe mater jbo i igru i sve,ali kad su na kraju sve prokockali,ono je bilo za strijeljanja a ne za bojkota,tako da dok rane ne zamlade tesko ce se posjeta popraviti,džaba i objava za jug,koji je fakat perverzan,ovi trenutni igraci su karakterna skart roba i ja nemam sekunde povjerenja u njih,na tekme idem zato sto sam navikao,nista ne ocekujem na terenu da vidim od ovih olupina i nece mi ljepsi dan svanuti kad svi igraci iz prosle sezone od prvog do zadnjeg odu iz kluba.
U pravu si. Najviše zabrinjava ta indolentnost na terenu, nedostatak osnovnog fudbalskog znanja nije upitan, al nema ni neke fudbalske logike, pameti, borbenosti, zalaganja. Ja ne znam kad smo mi u zadnje dvije godine odigrali utakmicu svih 90 min da smo dominatni ili da ne moraš iščekivati zadnji sudijski zvižduk. Naravno da samo mazohisti dolaze na utakmice. Sad je bilo nešto i dijaspore ba je i bilo koliko-toliko raje na tribini, sad kad oni odu biće u vrh glave dvije-dvije i po milje, naravno pod uslovom da se nešto radikalno ne promijeni a teško bogami. Dakle imaš nekoliko osnovnih elemenata igre i kod nas su svi zakazali. Pa kako je to moguće majku mu, ako nisi nešto dobar sa znanjem grizi, onda trči, bori se ili obratno, imaš tehniku ali si tanak pa iskoristi tehniku. Al jok samo kod nas sve negativno dolazi u punom paketu. M hajde za nadati se da stvari ipak krenu nabolje, a možda već i jesu.

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 28, 2017 8:56 am

Brkoo je napisao/la:
Prosle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.

Super je sto se radi na infrastrukturi, toliko sam ljudima u klubu zahvalan na tome da se to rijecima ne moze opisati, to ce klub dici na jos veci nivo, izdici iz sivila ove lige, isto tako sam im zahvalan i na uredjenju kluba, zakonitom poslovanju itd ali ne treba zaboraviti a i morate shvatiti da smo mi fudbalski klub, da vecinu navijaca i simpatizera interesuje i zanima ono na terenu, a mi vec par godina patimo gledaoce koji dodju na stadion i plate kartu, pobjegnu od obaveza iz svakodnevnog zivota da bi nesto vidjeli i u 90% slucajeva se po ko zna koji put razocaraju.

U zadnjih par godina koliko smo utakmica na Grbavici protivnika ono bas razbili, ubili ga od prve do zadnje minute, zgadili mu fudbal? Na prste ruke se to moze prebrojati. Sjetite se samo npr. u Amarovom drugom mandatu, da ne spominjem njegov prvi mandat, zakasnis par minuta na tekmu vec si propustio 2 gola u mrezi gostiju, dolazili protivnici na Grbavicu da izgube sa sto manjom razlikom, gledali na nas kao da smo Real. Danas dodje mrtvi Borac sa jednim kvalitetnim igracem(Galesicem) i malo mu je falilo da izvuce bod, dodje Siroki i apsolutno te nadigra u svakom segmentu, Viteza jedva kuci dobijes, ljudi promase par 100% sansi, ljudi sami sebi zabiju gol i tako ostvarimo pobjedu itd..

Da je neko izasao pred navijace i rekao cilj je evropa i promocija mladih igraca, nemamo novca za pojacanja ili neceemo ulagati novac u pojacanja, ulazemo u stadion, ok, ne bih a rekao, ali krenuti na titulu sa ovim igrackim kadrom moze neko ko je fudbalski laik i neko ko nema pojma o fudbalu, da se ne izrazavam prosto..
:palacgore: :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

pon avg 28, 2017 9:09 am

Simply Blue je napisao/la:
pon avg 28, 2017 12:29 am
Večeras Marsej prvi put ove sezone igrao u formaciji sa trojicom nazad i to protiv Monaca, rezultat 6:1 za Knezeve, primili su prvi gol u 2. min, a mogli su još 2 u prvih 10. min, na poluvremenu bilo 4:0..Tako da bi poručio Rudiju Garsiji da se više ne fura na Adžema, a Adžemu da se drži 4231, što je sigurno sigurno je.
Uz to da vrate Kerlu na stopera, obavezno kopirati Slavkinu postavku

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 28, 2017 9:28 am

fascinantno mi je da su, cini mi se, samo dva forumasa istakli jednu jako vaznu stvar vezanu za subotnju utakmicu.

mi smo na terenu u jednom trenutku imali pet mladih igraca iz naseg pogona i nismo izgubili od realno vrlo dobrog Sirokog. u blizoj perspektivi mozemo govoriti o sedmorici mladih :DD:
meni to nesto znaci....

od mene ide puna podrska, jaca nego ikad, i za Adu i za momke a Boga mi i upravu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 28, 2017 9:30 am

Vortex je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
ned avg 27, 2017 11:10 pm
Brkoo je napisao/la:

sve dobro napisano,samo bih dodao da nisu samo odlucujuce tekme lose odigrali,odigrali smo lose cijelu sezonu,2 utakmice su bile kako treba,ali raja im je halalila igru,bilo je daj taj trofej ko mu jbe mater jbo i igru i sve,ali kad su na kraju sve prokockali,ono je bilo za strijeljanja a ne za bojkota,tako da dok rane ne zamlade tesko ce se posjeta popraviti,džaba i objava za jug,koji je fakat perverzan,ovi trenutni igraci su karakterna skart roba i ja nemam sekunde povjerenja u njih,na tekme idem zato sto sam navikao,nista ne ocekujem na terenu da vidim od ovih olupina i nece mi ljepsi dan svanuti kad svi igraci iz prosle sezone od prvog do zadnjeg odu iz kluba.
U pravu si. Najviše zabrinjava ta indolentnost na terenu, nedostatak osnovnog fudbalskog znanja nije upitan, al nema ni neke fudbalske logike, pameti, borbenosti, zalaganja. Ja ne znam kad smo mi u zadnje dvije godine odigrali utakmicu svih 90 min da smo dominatni ili da ne moraš iščekivati zadnji sudijski zvižduk. Naravno da samo mazohisti dolaze na utakmice. Sad je bilo nešto i dijaspore ba je i bilo koliko-toliko raje na tribini, sad kad oni odu biće u vrh glave dvije-dvije i po milje, naravno pod uslovom da se nešto radikalno ne promijeni a teško bogami. Dakle imaš nekoliko osnovnih elemenata igre i kod nas su svi zakazali. Pa kako je to moguće majku mu, ako nisi nešto dobar sa znanjem grizi, onda trči, bori se ili obratno, imaš tehniku ali si tanak pa iskoristi tehniku. Al jok samo kod nas sve negativno dolazi u punom paketu. M hajde za nadati se da stvari ipak krenu nabolje, a možda već i jesu.
Čuj, odigrali cijelu sezonu loše i dvije kako trebaslika . Pa kako ekipa koja odigra tako, zavrsi bod iza prvog, a tom prvom u više navrata ogadimo fudbal. Ekipa koja odigra cijelu sezonu loše - ispada.

Jednostavno, imamo kratko pamćenje, a za takve imaju svi izvještaji na 1921.ba, pa neka pogledaju.

Kod nas nema trunke objektivnosti, da ga hebesslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

bistrikboy
Kontakt:

pon avg 28, 2017 9:52 am

U izjednacenoj tekmi mi smo igrali nerjeseno. Nikakva tragedija. Dobili smo Anela za prvih 11 i imamo 2 sedmice vremena da odmorimo i pripremimo Kajkuta. Idemo plaviiiiii!!!
1921-1987-2007

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava