Nego mogli bi mi na ljeto zaganjati ovog Celikovog ivorianca

bogi je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 4:47 pmA to za želju motiv, to ja najviše vidim kod Graovca, imaš osjećaj ko da je momak odrastao na Grbavici koliko je temperamentan ( valjda sam fino napisao hahah ), i ima srce ko planina veliko defintivno. To se cijeni kod igrača, pamtim od Graovca reakciju primamo gol od goška momak se nervira ko da je gol za preokret a ne za 3:1 , to se cijeniGoodisonPark je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 4:30 pmRealno pišemo, šta to nama Jadranko može ponuditi na terenu, pa kad nije mogao protiv Maribora u "top formi" kako će nam pomoći danas sutra... Bojim se da nam više odmaže nego pomaže ali to je do Petrovića koji ga je vratio u tim i kovao u zvijezde a Kemo i Matteo ostali da istruhnu na klupi.bogi je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 4:13 pm@ Goodison da ne moram reply bit će velik članak hahah
Ima smisla sve što je rečeno, ali eto takvi smo kakvi smo, nadajmo se najboljem trenutno bodova imamo više nego što zaslužujemo realno.
Kemo je neko ko će goriti svaku utakmicu, pogotovo ako pogriješi naprimjer pored Radnika prošle sezone imaš i Mladost ove sezone, realno do kraja tekme je bio naš najbolji igrač iako mu na zvaničnoj svi psovali od do...
Ja to volim da vidim, želju, motiv, da vidim da je i igraču stalo da pobjedi isto kao i meni na tribini, Kemo pogriješio protiv Mladosti i ja mu nikad neću zamjeriti kad vidim da momak gine ne bi li kako iščupali bod, vidiš da daje 120% od sebe, a toga nama općenito fali na terenu. Halalio bi i Bogičeviću svaku grešku ali da vidim da preuzima rizik, preskače ga lopta čini mi se u Bijeljini u Tuzli kardinalno kiksa, to je onako na prvu što se mogu sjetiti ali sve bi halalio da vidim i kod njega da povuče ponekad za cijelu ekipu.
Ja bih još samo da dodam da moje prezime nije Bogičević i nije mi ovaj nikakav rođak da se zna hahahah![]()
Najmanji je problem yebena firmacija, ona i treba da se mjenja u toku utakmice, da nije staticna...pa nije sveto slovo. Problem je tim sto ga nemamo, igraci kojih opet nemamo i na kraju da igrac igra poziciju za koju je ucen od malih nogu tj najpriblizniju toj.Simply Blue je napisao/la:Večeras Marsej prvi put ove sezone igrao u formaciji sa trojicom nazad i to protiv Monaca, rezultat 6:1 za Knezeve, primili su prvi gol u 2. min, a mogli su još 2 u prvih 10. min, na poluvremenu bilo 4:0..Tako da bi poručio Rudiju Garsiji da se više ne fura na Adžema, a Adžemu da se drži 4231, što je sigurno sigurno je.
Enormna kolicina gluposti u kratkom postu.
Pa onda isto ponovi i do iduce subote iza ove iduce
Isto razmisljam, ako ne pokusavas sa nekim promjenama i koristis uvijek iste i isto, onda jbo ti taj fudbal...cipiripi je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:41 amIsti ti Benko i Alispahici nisu nista mogli nasim temeljima tj.,nasoj djeci u derbiju. Adzem zasluzuje punu podrsku, covjek je tek mjesec i po sa ovim igracima, i uradio je vise dobrih stvari nego neki za godinu dana.
Covjek pokusava, rotira, trazi pravi nacin i stil igre, ne drzi se sablona koji se procita nakon dva kola.
U vakat je došla.
U pravu si. Najviše zabrinjava ta indolentnost na terenu, nedostatak osnovnog fudbalskog znanja nije upitan, al nema ni neke fudbalske logike, pameti, borbenosti, zalaganja. Ja ne znam kad smo mi u zadnje dvije godine odigrali utakmicu svih 90 min da smo dominatni ili da ne moraš iščekivati zadnji sudijski zvižduk. Naravno da samo mazohisti dolaze na utakmice. Sad je bilo nešto i dijaspore ba je i bilo koliko-toliko raje na tribini, sad kad oni odu biće u vrh glave dvije-dvije i po milje, naravno pod uslovom da se nešto radikalno ne promijeni a teško bogami. Dakle imaš nekoliko osnovnih elemenata igre i kod nas su svi zakazali. Pa kako je to moguće majku mu, ako nisi nešto dobar sa znanjem grizi, onda trči, bori se ili obratno, imaš tehniku ali si tanak pa iskoristi tehniku. Al jok samo kod nas sve negativno dolazi u punom paketu. M hajde za nadati se da stvari ipak krenu nabolje, a možda već i jesu.psihopata je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 11:10 pmsve dobro napisano,samo bih dodao da nisu samo odlucujuce tekme lose odigrali,odigrali smo lose cijelu sezonu,2 utakmice su bile kako treba,ali raja im je halalila igru,bilo je daj taj trofej ko mu jbe mater jbo i igru i sve,ali kad su na kraju sve prokockali,ono je bilo za strijeljanja a ne za bojkota,tako da dok rane ne zamlade tesko ce se posjeta popraviti,džaba i objava za jug,koji je fakat perverzan,ovi trenutni igraci su karakterna skart roba i ja nemam sekunde povjerenja u njih,na tekme idem zato sto sam navikao,nista ne ocekujem na terenu da vidim od ovih olupina i nece mi ljepsi dan svanuti kad svi igraci iz prosle sezone od prvog do zadnjeg odu iz kluba.Brkoo je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 10:51 pmProsle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.
Super je sto se radi na infrastrukturi, toliko sam ljudima u klubu zahvalan na tome da se to rijecima ne moze opisati, to ce klub dici na jos veci nivo, izdici iz sivila ove lige, isto tako sam im zahvalan i na uredjenju kluba, zakonitom poslovanju itd ali ne treba zaboraviti a i morate shvatiti da smo mi fudbalski klub, da vecinu navijaca i simpatizera interesuje i zanima ono na terenu, a mi vec par godina patimo gledaoce koji dodju na stadion i plate kartu, pobjegnu od obaveza iz svakodnevnog zivota da bi nesto vidjeli i u 90% slucajeva se po ko zna koji put razocaraju.
U zadnjih par godina koliko smo utakmica na Grbavici protivnika ono bas razbili, ubili ga od prve do zadnje minute, zgadili mu fudbal? Na prste ruke se to moze prebrojati. Sjetite se samo npr. u Amarovom drugom mandatu, da ne spominjem njegov prvi mandat, zakasnis par minuta na tekmu vec si propustio 2 gola u mrezi gostiju, dolazili protivnici na Grbavicu da izgube sa sto manjom razlikom, gledali na nas kao da smo Real. Danas dodje mrtvi Borac sa jednim kvalitetnim igracem(Galesicem) i malo mu je falilo da izvuce bod, dodje Siroki i apsolutno te nadigra u svakom segmentu, Viteza jedva kuci dobijes, ljudi promase par 100% sansi, ljudi sami sebi zabiju gol i tako ostvarimo pobjedu itd..
Da je neko izasao pred navijace i rekao cilj je evropa i promocija mladih igraca, nemamo novca za pojacanja ili neceemo ulagati novac u pojacanja, ulazemo u stadion, ok, ne bih a rekao, ali krenuti na titulu sa ovim igrackim kadrom moze neko ko je fudbalski laik i neko ko nema pojma o fudbalu, da se ne izrazavam prosto..
Brkoo je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 10:51 pmProsle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.
Super je sto se radi na infrastrukturi, toliko sam ljudima u klubu zahvalan na tome da se to rijecima ne moze opisati, to ce klub dici na jos veci nivo, izdici iz sivila ove lige, isto tako sam im zahvalan i na uredjenju kluba, zakonitom poslovanju itd ali ne treba zaboraviti a i morate shvatiti da smo mi fudbalski klub, da vecinu navijaca i simpatizera interesuje i zanima ono na terenu, a mi vec par godina patimo gledaoce koji dodju na stadion i plate kartu, pobjegnu od obaveza iz svakodnevnog zivota da bi nesto vidjeli i u 90% slucajeva se po ko zna koji put razocaraju.
U zadnjih par godina koliko smo utakmica na Grbavici protivnika ono bas razbili, ubili ga od prve do zadnje minute, zgadili mu fudbal? Na prste ruke se to moze prebrojati. Sjetite se samo npr. u Amarovom drugom mandatu, da ne spominjem njegov prvi mandat, zakasnis par minuta na tekmu vec si propustio 2 gola u mrezi gostiju, dolazili protivnici na Grbavicu da izgube sa sto manjom razlikom, gledali na nas kao da smo Real. Danas dodje mrtvi Borac sa jednim kvalitetnim igracem(Galesicem) i malo mu je falilo da izvuce bod, dodje Siroki i apsolutno te nadigra u svakom segmentu, Viteza jedva kuci dobijes, ljudi promase par 100% sansi, ljudi sami sebi zabiju gol i tako ostvarimo pobjedu itd..
Da je neko izasao pred navijace i rekao cilj je evropa i promocija mladih igraca, nemamo novca za pojacanja ili neceemo ulagati novac u pojacanja, ulazemo u stadion, ok, ne bih a rekao, ali krenuti na titulu sa ovim igrackim kadrom moze neko ko je fudbalski laik i neko ko nema pojma o fudbalu, da se ne izrazavam prosto..
Uz to da vrate Kerlu na stopera, obavezno kopirati Slavkinu postavkuSimply Blue je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 12:29 amVečeras Marsej prvi put ove sezone igrao u formaciji sa trojicom nazad i to protiv Monaca, rezultat 6:1 za Knezeve, primili su prvi gol u 2. min, a mogli su još 2 u prvih 10. min, na poluvremenu bilo 4:0..Tako da bi poručio Rudiju Garsiji da se više ne fura na Adžema, a Adžemu da se drži 4231, što je sigurno sigurno je.
Čuj, odigrali cijelu sezonu loše i dvije kako trebaVortex je napisao/la:U pravu si. Najviše zabrinjava ta indolentnost na terenu, nedostatak osnovnog fudbalskog znanja nije upitan, al nema ni neke fudbalske logike, pameti, borbenosti, zalaganja. Ja ne znam kad smo mi u zadnje dvije godine odigrali utakmicu svih 90 min da smo dominatni ili da ne moraš iščekivati zadnji sudijski zvižduk. Naravno da samo mazohisti dolaze na utakmice. Sad je bilo nešto i dijaspore ba je i bilo koliko-toliko raje na tribini, sad kad oni odu biće u vrh glave dvije-dvije i po milje, naravno pod uslovom da se nešto radikalno ne promijeni a teško bogami. Dakle imaš nekoliko osnovnih elemenata igre i kod nas su svi zakazali. Pa kako je to moguće majku mu, ako nisi nešto dobar sa znanjem grizi, onda trči, bori se ili obratno, imaš tehniku ali si tanak pa iskoristi tehniku. Al jok samo kod nas sve negativno dolazi u punom paketu. M hajde za nadati se da stvari ipak krenu nabolje, a možda već i jesu.psihopata je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 11:10 pmsve dobro napisano,samo bih dodao da nisu samo odlucujuce tekme lose odigrali,odigrali smo lose cijelu sezonu,2 utakmice su bile kako treba,ali raja im je halalila igru,bilo je daj taj trofej ko mu jbe mater jbo i igru i sve,ali kad su na kraju sve prokockali,ono je bilo za strijeljanja a ne za bojkota,tako da dok rane ne zamlade tesko ce se posjeta popraviti,džaba i objava za jug,koji je fakat perverzan,ovi trenutni igraci su karakterna skart roba i ja nemam sekunde povjerenja u njih,na tekme idem zato sto sam navikao,nista ne ocekujem na terenu da vidim od ovih olupina i nece mi ljepsi dan svanuti kad svi igraci iz prosle sezone od prvog do zadnjeg odu iz kluba.Brkoo je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 10:51 pmProsle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.