Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 10:09 pm

Gdje je i sta radi Anes Nuspahic?
1987

Charlie Sheen
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:16 pm

Ovaj Galesic pravi igrac,bas kakav nama treba steta sto se nije reagovalo na vakat

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:20 pm

Kemu Hafizovica za pomocnika, i samo nek' izjave daje :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

bogi
Kontakt:

E cuj bacili bekica sa nosila pitari trazili penal :rofl: :rofl:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:22 pm

Plavi sa Grbavice su angažovali još jednog kondicionog trenera, pa je tako u Željinom stručnom štabu i Nedim Čović.

Sigurno je da su Plavi jedinstven klub po ovom pitanju u našoj domovini i jedini su tim koji ima dva kondiciona trenera.

DAnas pitam jel istina, kad Sinan mi odgovori :D
Hvala Sinane.

Grbavica
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:23 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Kemu Hafizovica za pomocnika, i samo nek' izjave daje :P
da je adžem ovako nešto izjavio, bio bi prozvan papčinom, mi kao klub bi bili idioti. ovako je ovaj smipatičan, čelik isto simpatičan iako čovjek šegu pravi sa tim što nemaju plata. a novinare boli *****.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:24 pm

u situaciji gdje stvarno nema plata, gdje je klub stvarno na rubu opstanka i gdje svi to znaju...jeste, simpatičan je. za moje kriterije.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:26 pm

ma čelik treba biti drugoligaš. al eto simpatičan je yebeš ga.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:27 pm

Covjek je samo iskren, i kao sto chwilla kaze ne mozes poredit' nas i Celik, nas i njihovu situaciju. On je tamo samo zato sto nije htio niko drugi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:28 pm

niti je on kriv za takvu situaciju...

psihopata
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:29 pm

gdje ces simpaticnije izvale od adžemovih,kao npr. ova zadnja sa terminom subota-subota . :placeodsmijeha:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

pile87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:30 pm

psihopata je napisao/la:
gdje ces simpaticnije izvale od adžemovih,kao npr. ova zadnja sa terminom subota-subota . :placeodsmijeha:
I to se izvlaci iz konteksta rekao u ritmu subota subota nemamo mnogo vremena za vjezbanje taktike ako se ne varam pa nam dobro dodje pauza. Ja fakat ne znam sta se raja hvata za to....
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:31 pm

Simpatican bi i meni Celik bio, u mezaru.. Kao i Sarajevo, Borac, Sloboda, Siroki..

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:32 pm

ja sam rekao kemo a ne čelik...

psihopata
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:33 pm

pile87 je napisao/la:
ned avg 27, 2017 10:30 pm
psihopata je napisao/la:
I to se izvlaci iz konteksta rekao u ritmu subota subota nemamo mnogo vremena za vjezbanje taktike ako se ne varam pa nam dobro dodje pauza. Ja fakat ne znam sta se raja hvata za to....
znam ja na sta je mislio ali to ni u kojem kontekstu nije trebao spomenuti,ispao je samo smijesan.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:34 pm

Ajzea je napisao/la:
Simpatican bi i meni Celik bio, u mezaru.. Kao i Sarajevo, Borac, Sloboda, Siroki..
Trebaju ispast Celik, Borac, Sloboda, Sarajevo, Siroki, pa da igramo po Orasju, Zvorniku, Vitezu i ostalim selima pred 200 ljudi.

Grbavica
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:37 pm

ma treba ispasti svako ko nema uslova da igra. bio bi tu kurko simpatičan da živiš od njega.

psihopata
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:42 pm

celik se skoro deceniju provlaci i ostaje u ligi u zadnjim kolima,vrijeme je da i oni posjete cvajtu,cak mislim da je to i za njih dobro,ovako nikad nece napredovati jer se svake sezone zaduze cupajuci se za opstanak i kad sve dodje na naplatu,ne ostane im igraca ni za mali fudbal,samo se brukaju i sami sebe zavaravaju ostankom u ligi.

Brkoo
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:51 pm

Prosle sezone posjeta bila prekucavanje u svakom mogucem smislu, treci najgledaniji klub u regionu iza Zvezde i Hajduka i sta je tad bilo? Igraci se ko sline povlacili po terenu u utakmici koja je znacila titulu, kad je euforija bila na maksimumu, kad je doslo vise od hiljadu ljudi na gostovanje u selo, pa onda opet kao imas popravni na Kosevu gdje ti treba bod pa i tu ponovis to isto i onda ljudi ocekuju da ce i sljedece sezone klub imati onakvu posjetu, how yes no. Na pocetku transfer roka ostanes bez dva najbitnija igraca koja su cinili 70% ove ekipe, ne pojacas se adekvatno(Ramovic i Graovac jedina normalna pojacanja), prebacis Zakarica na njegovu poziciju i molis Boga da dodje u formu u kojoj je bio. U napadu dovedes Kajkuta kao zamjenu za Lendrica, eto Kajkut moze zabiti 15+ golova. Ostanes na 2 beka i Stanica koji krpi pozicije i lijevog i desnog beka, ostanes na 3 stopera, u vezi isto fali jedan klasan veznjak, nesto ala Nyema, onakav profil Nazadujemo u sportskom dijelu, ne stagniramo, a sreca je da bodovi ne oslikavaju to stanje. Jedino pozitivno je oni produzeni ugovori mladim igracima i sto je sansa data Sabanadzovicu koji je vanserijski talenat. Cak i simpatizeri vide da se nazaduje u sportskom dijelu, nisu ni oni glupi. Zbog toga je i posjeta ovakva. Sto bi neko od njih dolazio i gledao ovakvu patnju koju nasi pokusaji od igraca prezentiraju, cisti mazohizam je da odes i da gledas ono.

Super je sto se radi na infrastrukturi, toliko sam ljudima u klubu zahvalan na tome da se to rijecima ne moze opisati, to ce klub dici na jos veci nivo, izdici iz sivila ove lige, isto tako sam im zahvalan i na uredjenju kluba, zakonitom poslovanju itd ali ne treba zaboraviti a i morate shvatiti da smo mi fudbalski klub, da vecinu navijaca i simpatizera interesuje i zanima ono na terenu, a mi vec par godina patimo gledaoce koji dodju na stadion i plate kartu, pobjegnu od obaveza iz svakodnevnog zivota da bi nesto vidjeli i u 90% slucajeva se po ko zna koji put razocaraju.

U zadnjih par godina koliko smo utakmica na Grbavici protivnika ono bas razbili, ubili ga od prve do zadnje minute, zgadili mu fudbal? Na prste ruke se to moze prebrojati. Sjetite se samo npr. u Amarovom drugom mandatu, da ne spominjem njegov prvi mandat, zakasnis par minuta na tekmu vec si propustio 2 gola u mrezi gostiju, dolazili protivnici na Grbavicu da izgube sa sto manjom razlikom, gledali na nas kao da smo Real. Danas dodje mrtvi Borac sa jednim kvalitetnim igracem(Galesicem) i malo mu je falilo da izvuce bod, dodje Siroki i apsolutno te nadigra u svakom segmentu, Viteza jedva kuci dobijes, ljudi promase par 100% sansi, ljudi sami sebi zabiju gol i tako ostvarimo pobjedu itd..

Da je neko izasao pred navijace i rekao cilj je evropa i promocija mladih igraca, nemamo novca za pojacanja ili neceemo ulagati novac u pojacanja, ulazemo u stadion, ok, ne bih a rekao, ali krenuti na titulu sa ovim igrackim kadrom moze neko ko je fudbalski laik i neko ko nema pojma o fudbalu, da se ne izrazavam prosto..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

ned avg 27, 2017 10:51 pm

Ajzea je napisao/la:
phpBB [video]

:djavo:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava