nastran si...hitno posjediti psihologasalle86 je napisao/la:ebala vas gnojna angina...ja čitam vagina pa reko ko koga ovde je.be hhhhh

nastran si...hitno posjediti psihologasalle86 je napisao/la:ebala vas gnojna angina...ja čitam vagina pa reko ko koga ovde je.be hhhhh
E ovog me najvise strah, nalozeni maksimalno, usrat ce teren dodatno supci da bi sebi obezbijedili uslove, bice jebeno
ma nema cega da nas bude strah, gazimo drinu ko plitak potok.fk1921 je napisao/la:E ovog me najvise strah, nalozeni maksimalno, usrat ce teren dodatno supci da bi sebi obezbijedili uslove, bice jebeno
Dobro si ovo rekao, tako ce i biti u subotu...ovo ako pobijedimo ja iskreno smatram da nam ide laksi rasporedAjzea je napisao/la:Gledaj levata, prebacio loptu na nas rekavši da smo favoriti.![]()
Neće biti jednostavno protiv ovih, ni najmanje ! Ne zaboravite, protiv Zeljezničara bi poginuli igrači svih timova, taman da se igra revijalna utakmica na školskom igralištu.
miretm je napisao/la:Zeljo ce za nas igrati a mi cemo pjevati![]()
![]()
![]()
0-3 lendric 2x i bekrija
Volimo Zelju pratimo samo plave !Plavi orkestar je napisao/la:miretm je napisao/la:Zeljo ce za nas igrati a mi cemo pjevati![]()
![]()
![]()
0-3 lendric 2x i bekrija
Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .delinjo je napisao/la:ima li neko da je trenirao u Zelji kad je aktuelna italija bila i kad smo isli tamo ??![]()
![]()
Nije Danijel već Dejan Nikolićsouth side je napisao/la:Ja sam tada trenirao ali nisam isao u Italiju, tada je i Zeba trenirao i današnji clan uprave Danijel zvani riba koliko se mogu sjetiti trenizi jedno vrijeme bili u skoli Alija Alijagic .delinjo je napisao/la:ima li neko da je trenirao u Zelji kad je aktuelna italija bila i kad smo isli tamo ??![]()
![]()